Madao38
Kyros gerçek bir canavar çıktı acaba tekrar insan olduğunda kiminle kapisacak ve Oda usoppa o kadar sayfa ayıracağina keşke Kyros flashback gösterseydin be daha iyi olurdu hiç yoktan usoppa o kadar kufretmezdim.
O zaman gelmesin. Zoro reyizin üstüne gül koklamayız bizTam Mangaya odaklanmış iken " Çok cahilsin keşke ölsen " benzetmesi tüm ilişiğimi kesti :/
O değilde Kyros çok klas adam . Tayfaya gelmesi güzel olur. :T
Tayfaya gelirse de Sanjiyi geçtim , Zoro'nun koltuğunu zorlar bu adam :/
Usopp... :/
Şu oyuncak askerin 2. bacağı değil mi?![]()
Tek bacak
![]()
Oyuncak halinin en eski görüntüsü bile tek bacaklı.
Üst kısım, bacağının kesik olduğu yer. Alt kısım da darbe efektinin çizgileri.
Yok canım hemen solunda aynı şekilden bir tane daha var. O zaman 3 bacaklı bu oyuncak
Aynen.Arkadaşlar Dünya Klasikleri'ndeki kurşun askeri bilmeyen arkadaşlara itafen yayınlamak istiyorum.
![]()
Bay asker başından beri tek bacaklı. Kopma,kesilme, kaybetme gibi bir şey yoktur diyorum ben. Siz ne düşünürsünüz bilemem ama bu fotoğrafı göz önünde bulundurmak lazım.
Smoker-san'da demişti mantıklı ama olmaz ya peki olan bacağına ne oldu o zaman ?Arkadaşlar Dünya Klasikleri'ndeki kurşun askeri bilmeyen arkadaşlara itafen yayınlamak istiyorum.
![]()
Bay asker başından beri tek bacaklı. Kopma,kesilme, kaybetme gibi bir şey yoktur diyorum ben. Siz ne düşünürsünüz bilemem ama bu fotoğrafı göz önünde bulundurmak lazım.
Tema denen bir şey var. Sai'de de kuyruk yok, ama maymun oyuncağı olduğu için kuyruk çıktı.Smoker-san'da demişti mantıklı ama olmaz ya peki olan bacağına ne oldu o zaman ?![]()