@Dragon
Cavendish'in şimdiki ödülü 280 milyon değil, 3 yıl önceki ödülü o.
http://www.v-teamoku.com/One_Piece/704/13
Cavendish: ''[3 yıl önce] Çıktığım gazeteler kapış kapış satılırdı, aranma İLANLARIM poster olarak kadınlar tarafından çalınırdı.'' diyor ve mangaka da üşenmemiş 3 yıl önceki aranma İLANLARI'nı çizmiş. Bu ilanlarda da ödülü 280 milyon işte.
olabilir kardeşim ben hiç bir zaman kesin konuşmam,kendi fikrimi ve gördüklerimi söylerim.ama 500 muhabbeti dönmüş yukarıda.egerki cavendish 500 ediyorsa,cidden luffynin bu arc sonu 800 ederi var.
muazzam bir teknigi var kabul.ama kontrolü dahilinde degil bu ilk sıkıntı.ikincisi saboyu gec,rebecca seviyesinde ezik bir savascı bile, yarım yamalak kenbunshokuyla görüp vucut hareketi yapabildi.kask korusada sabonun dedigi gibi,sans degildi,saldırıyı gördü veya sesini duydu diyelim.
yani iki beklenti vardı forumda; ben 280 milyonsa ödülü meyvesizde saglamdır ama luffye rakip olmaz ancak zoronun rakibi olur diyordum.
ikinci olarakta cavendish meyvesiz bu kadar güclüyse dediler daha fazla abarttılar.
luffyle olan karsılasmada, luffy yorgun argın kılıcını tutup,oda cekemeyince,ilk saftakilerin görüsleri daha mantıklı göründü.
şimdi ise ilk saftakiler hala haklılar.cavendish zayıf,güclü olan hakuba.ikinci saftakilerde haklılar adamda fazlasıda varmıs.
kimsede e.odanın böyle bir seye kalkısacagını tahmin edemiyecegine göre

adamın sadece sıradan biri, yani su orlumbuslar falan gibi olmadıgını kabul etmek gerekir kesin olarak.
yinede rommel efsanesi denen sey...birseyin kaynagını göremessen haliylen anlatılır.ama koca areneda kimse duymamıs.denizciler gemi yollamıslar ve olay rapor edilmişte duyulmus.diger duyanda dikkat edin devrimci biri.yani istihbaratla adamın ünü var,efsane degil
ben makul adamım su an beklentimin ötesine gecti inkar etmiyorum.ama var olan tekniginin ona 500 milyon beli ödül kazandırması mümkün degil.yoksa chinjao bosuna gerçek efsane olup,garpla vs atmıs baksana adamda 3 tip haki var, 550 vermişler