Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 734 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- 3 yıl önce 280 milyon ödül ile süperçaylak olarak NW'e girdiğimde meyve yeteneğim bile yoktu. [Cavendish]
2- Ooooo Durandal, efsanevi kılıç ne güzel de parlıyor. [Çöp]
3- Ooooo Cavendish, Chinjao'yu tek eliyle havada tutuyor. [Çöp]
4- O kadar hızlı oldu ki göremedim bile. [Barto]
5- Bu efsaneyi daha önce de duymuştum. [Sabo]
6- Ara sıra Hakuba ortaya çıkıyor, Cavendish'in 2 katı kadar güçlü. [Bastille]

Gördüğün gibi Cavendish'i ben değil E. Oda övüyor. Övgüye layık olup olmadığı ise tamamen şahsi görüştür, saygı duyarım. :)
Ooo birileri kılıcı parlıyor demiş Sabo da daha önce duymuş ki denizciler bütün bilgiye sahip acaba nereden duymuştur :) Zoro'nun Whiskey Peakte yaptığıyla Cavendish'in yaptığının "duyulma" açısından farkını gösterebilir misin bana?

iyi hoş diyosunda E.Oda nın en belirgin özelliği Hekesi gereğinden fazla övmesi.
E.Oda kendiside diyor zaten küçük ayrıntılarla çok zaman harcıyorum diye. Yapmak istemiyorum ama başladıgımda herşeyi en küçük ayrıntısına kadar anlatmış ve çizmiş buluyorum diyor kendisi ropörtajda
Bellamyi bir değil 2 kez öve öve karşımıza çıkardı İlkinde tek yumruk ikincisinde yine tek yumruk .
Pell i övdü övdü Robin geldi adamı tek hamlede indirdi.
Chi övdü övdü hatta 2 3 bölümde bile övmeye devam etti sonuç Tek yumrukla kafasında tümsek çıkarttı. Bir nevi haklı adam
Op tutulan bir manga
Öyle yapmasa zaten Op bu kadar uzun zaman devam edemezdi. Yan karakterlere zaman ayırmayıp direkt ana karakterle olan mücadeleye girse Bir arç 4 bilemedin 5 sayıda biterdi.

Daha sayılabilicek bunlara benzer nice karakterler var. Her arcda bir ana karakter var Fazla zorlanmadan geçtikleri Birde Her Sagada bir ana karakter vardır Zorlanarak geçtikleri.
Bu saganın ana karakteri Dof. diğerleri ise yan karakterler

Ve kılıç meselesi yalnız Op evreninde değil bütün manga evreninde Önemli olan japon kültürüdür. Kendi kültürlerini daima en üstte tutarlar. Ve Arabasta arçda Tashiginin saydıkları Kılıçların hepsi Japon kültüründe var olan kılıçlardır. Yani uydurma değillerdir.

acaba cavendish gibi başka insanlar var mıdır bu efsane cavendishe mi ait yoksa daha önce kullanan insanlar var mı bunu merak ettim şimdi.o olayı güzelce anlatır inşallah.dofly başına nasıl bir bela aldığının farkında değil.lawı indirdi diye galiba bu güveni.ama cevabı luffy en kısa zamanda cevabıı verir de bizde görürüz.

Tabi ki, hemen göstereyim. :) Öncelikle duyandan duyana fark var. Zoro'nun yaptığı katliamı Bartolomeo duyuyor, ve biz biliyoruz ki Bartolomeo o katliamın yapıldığı yere yakın bir yerden gelme. Yani Doğu Denizinden çıkma bir korsan tabi ki Doğu Denizinde ve ona yakın yerlerde olan olayları duyabilir. Bunun dışında Mugiwara fanı olduğu için tayfanın yaptığı en ufak şeyi bile hiçkimse duymasa bile araştırıp öğrenebilir. Bu açıdan Zoro'nun Viski Tepesi olayı yöresel olup yarattığı etki sınırlıdır. :) Cavendish'in olayı ise NW'de bak, girişinde, ucunda, kıyısında değil, NW'de EFSANE olmuş, dilden dile diloy diloy dolanıyormuş, ve bunu duyan adamlar da Bastille, Sabo gibi kalburüstü karakterler. :)
Sen cidden denizcilerden birini yapılan bir saldırıyı "duydu" olarak mı nitelendirdin :D Adamların işi bu duymak belki o eleman araştırmıştır olayı. Efsane olsa eğer dediğin kadar, bir kere yapan bilinmez ikincisi o stadyumda o hareketi tanıyan tek kişi Sabo olmaz. O taraflara yolu düşüp de duymadığını neden düşünüyorsun ki. Aynı Zoro'nun olayı bence farkı yok belirli kısmı ilgilendirmiş. Üstüne o stadyumdakiler Kuro yapsa aynı şeyi aynı şekilde şaşırmayacaklarının garantisini verebilir misin? Tamamen tiyatro sadece beni o kadar etkilemedi.

Üstüne Relouch övüyor Cavendish'i tekrar düşün derim. :) Bir de alınmışsın ya la bunu koymama kıyamam Mahir :hhh: Koymadım bak bu mesaja.

cavendishi en cok eleştirenlerdenim halada aynı.rebeccayı bile indiremeyen birini nasıl öveyim ? üstelik ortada bir cavendish gercegi var zayıf.birde hakuba gercegi var güclü olanda o.

ilk basta cavendishten iki kat güçlü dendi,şimdi cavendishten daha güclü denmiş çeviride,mangastream gelir bakar görürüz.

sonrasında adam girdiginde söyle böyleydim diyor ama ödülü 200 milyon üstü girmiş olmasına ragmen e.oda üşenmeyip ilan çizmiş.ve bu ilanda adamın ödülü 280 milyon.opwikiada ödülü 280 m.

cavendishin gücü ortada,zoroyu yenemez bence nokta.hakubaya gelince bence o bile yenemez.çünkü tokat yese uyanıcak.

kuronun yeni dünya versiyonu baska bir esprisi yok.egerki bu adamı kidd,law,drake ve luffy seviyesinde görüyorsanız...adamın kendi sözünü bosa cıkarırsınız.yeni jenrasyon geldi kimse beni sallamadı :D

yani fark bu adamlar akılları yerindeyken kaidouya,linline,dofa,ve luffyde tüm dünyaya meydan okudu ayırd etmek lazım.:good:

eger cavendishin ödülü 500 se luffye arc sonu 800 vermek lazım buda ayrı bir nokta,çünkü rebeccanın gördügünü sanji,zoro, heleki luffy gözleri kapalıyken karsılarlar.tartısmaya katılayım dedim.:good:

@Dragon

Cavendish'in şimdiki ödülü 280 milyon değil, 3 yıl önceki ödülü o. :)
http://www.v-teamoku.com/One_Piece/704/13
Cavendish: ''[3 yıl önce] Çıktığım gazeteler kapış kapış satılırdı, aranma İLANLARIM poster olarak kadınlar tarafından çalınırdı.'' diyor ve mangaka da üşenmemiş 3 yıl önceki aranma İLANLARI'nı çizmiş. Bu ilanlarda da ödülü 280 milyon işte. :)
Et dragon tabi ya biz adam değiliz :S Yazmıyorum sana birşey daha :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık