Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 734 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilinçsiz yapıyorsa durum kötü eş-dost-akraba ezer geçer :D
Benim rawdan anladığım,beyaz atlı prens gönlünü kaptırdığı rebeccaya zulmeden süleymanı görünce evil moda geçiyor.Sonra alıyor eline cetveli sıra dayağından geçiriyor hepsini arada rebeccada kaynıyor çünkü beyaz kısmını bir an kaybetti ama demek tam kaybetmemiş ki şöyle bir tokat atmış sadece :D

Lafın kısası ilerde romantik dakikalara hazır olun beyaz atlı prens geliyor :D

Oda,Rebecca'yı çıkarmak için çift kişi olayını uydurmuş,bölümün bir kısmını da bu olayı açıklamak için ayırmış.Her şeyi yapan Cavendish,kazanan Rebecca :artiz: Geri kalan 3 şampiyondan birisi Rebecca'nın kafasını Corrida kolezyumuna gömer diye düşünüyorum ama belli mi olur belki BB diğer yonkolardan birine savaş açar Burgess'ı geri çağırır,Sabo'yu Dragon geri çağırır,Barto şizofreni hastasıdır arenada ne yaptığını bilmiyordur o da bu sebepten turnuvadan ayrılır.Diamante fabrikaya yardıma falan gider.Turnuvanın galiba Rebecca olur :hmm:

Zamanında çok savunmuştum Cavendish'i ancak o zamanlar forumdaki arkadaşlar Cavendish'in güçlü olmasına imkan vermiyor ve onun en fazla Zoro'nun dengi olduğunu, 3 yıl NW'de barınmasının çok da önemli olmadığını, ödülünün 280 milyondan fazla olmadığını vs iddia ediyorlardı. Bu bölümde ise tam olarak benim dediğim noktaya geliniyor. Bu adam 3 yıl önce, yani 11 süpernova çöpken, 280 milyon ödül ile NW'ye girmiş. 2 yıl önce ise süpernovaların en güçlüsü 320 milyon ödüle sahip iken 1 yıllık NW tecrübesi edinmiş. 2 yıllık arada da NW'de barınabilmiş. Ve bu seviyeye meyvesiz gelmiş, yani 9 nova kaptanın tamamı meyveli iken ve 2 yıl önce en yüksek ödül sivil katli dolayısıyla 320 milyon iken, bu adam saf güçle inanılmaz seviye atlamış. Bunun dışında elinde Durandal gibi muhtemelen en iyi 12 kılıçtan birisi var, efsane denmişti hatırlarsanız. Bütün bu doneleri topladığınızda Cavendish'in Zoro'nun Sanji'nin değil, nova kaptanlarının dengi olup birçoğundan güçlü olması gerektiğini görürsünüz. Ancak ben o zamanki tartışmada aksini savunan arkadaşlara da bir şey diyemiyorum, çünkü bu temeli yanlış ve çarpık atan kişi E. Oda'nın bizatihi kendisidir. Yani çöplerin ağzından Cavendish sen ölmedin mi, hala yaşıyor musun dedirten Oda, bugün Sabo'nun, Bastille'in ağzından Cavendish'i övüyor. :D
Bende güçlü olduğunu söylüyordum ama zoroya rakip çıktı diye bir aşağılamadır gitti karaktere karşı.Luffye adamakıllı saldırmayınca da böyle düşünenlerin eline koz geçti.Sabah olayın iç yüzünü duyunca çok şaşırdım,böyle komedi tarzı bir ters köşe beklemiyordum.Ancak cavendishin marifetlerini görünce keyfim yerine geldi :D Hep diyordum bu adam griffith tarzı bir adam,boş birisi olamaz diye.Daha çok böyle estetik teknikler bekliyordum yada birkaç ayar vermesini ama adam saykoya bağladı ulen Oda sana ne desek az :ehe:

Geçen bölüm gösterilmeyenleri de gösterdi Oda. İyi bir ters köşe yaptı Meadows filan tahminleri hiç olmadı. :D Cavendish'e bağladı benim hoşuma gitmedi açıkçası. Her böyle olduktan sonra bayılıyorsa NW'de nasıl takılmış bu kadar?
Edit: Law sonunda güzelim koltuğuna oturmuş... :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık