Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 734 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Croco-Boy

Oda ya helal olsun yav İngilizceden anladığım kadar Cavendish in olayın bildiğin efsane gibi birşeymiş.Emporio Anlatılan hikaye bence yeterince kaliteli hatta daha da iyi.Benim beklediğimin üstü oldu bu bölüm..
Hacı yarın 2. kişilik diyip Luffy e saldırtır Zoroyu ezdirtirse vay başımıza gelen :agla: ben bunları düşünerekten attım o yorumu (Espiriyi farkettirememişim ) :D Yoksa kaliteli tabii ki. :good:

Unknown

Hacı yarın 2. kişilik diyip Luffy e saldırtır Zoroyu ezdirtirse vay başımıza gelen :agla: ben bunları düşünerekten attım o yorumu (Espiriyi farkettirememişim ) :D Yoksa kaliteli tabii ki. :good:
Sanırım sadece düşman olarak algılarsa 2. kişilik ortaya çıkıyor.Ayrıca iyi ya işte adam gibi vs izlemiş oluruz Zoro dan Luffy i hala rakip olarak görmüyorum Caven a çünkü Rebeca kaçtıysa saldırıdan Lufy haliyle kaçar hatta zoro da kaçar yani kaçılır :D Ayrıca böyle birşeyi varsa bu adamın hikayesi daha derinleşir sonunda işe yarar bir şekilde eminim.

Edit : Yine Hasır Şapka ve Tayfasını hafife alan bir düşmanla karşı karşıyayız.Abi adam dedi hafife almıyorum ama sadece sallıyor :D

- aradan, hemde uzun aradan sonraki bölümün böyle denk gelmesi çok can sıkıcı...

- meadowsu bilerek çizmedi,ve onun maskeli oluşunu kullanarak,fanları uzun süre tartısmaya itti.bu bölümde çizmesi sadece oda gitmişti, ama ben çizmedim haha durumu.

- cavendishte kişilik bölünmesi olabilir tamam.heroestada vardı jessica ve niki ilişkisi güzeldi.ama kardeşim adamdaki güç patlaması bastillein agzıylan iki katken nasıl rebeccayı ıskalar ?

hadi ıskalamasını anladım rebeccada saglam kenbunshoku var bu bariz ama ıskaladıktan sonra neden uyusun tekrar ? basta neden uyudu ? :D yani ters köse yapıcam diye fazla zorlamıs bence...

- kalan seyler normal beklenmedik bir sey yok.riku yakalandıgına göre tek soru chinjaoya ne oldu.artık savas saraya tasındı.turnuvada öte yandan devam edicek.birde tayfanın kalanı ve big mom korsanları durumu var.umarım haftaya vs görürüz.

- frankynin yapacagı bir sey yok,adam bluenonun özel yetenegi gibi yerin içinde hareket edebiliyor.kenbunshoku haric anlasılamaz.öyle almasaydı saldırıyı, arkadan her türlü yiyecekti,önemli olan karsı saldırısı frankynin.

Hep demistim , Cavendish , meyvesiz 280 m ediyor bence asırı güçlüdür diye. Cavendish tek yediği an bunu yapanın en azından Marco seviyesi olması gerektiğini düşündüm. Az önce Rebeca' nın kazandığını duyunca sinirden çıldırdım.

Gayet mutluyum şu an , bizim Cavendish kendini gösterdi. En azından bizim 2 li ittifakın 3. sü olabilecek seviyede olduğu açık. Mera mera yerse bir Doflamingo seviyesine gelir hatta. Ha o meyve Sabo denen vefasıza gidecek gibi duruyor orası ayrı.

O değil de Rebecca ne ya? Bu kız bizim Chopper seviyesi biri. Ne haddine Burgess , Sabo , Barto. Hadi ezmiyeyim , belki Usopp karşısında kazanır hakisiyle. Yalnız , Brook karşısında zerre şansı yok.

Güzel bir bölüm gelicek gibi geliyor :D az önce Narutonun mangası yayınlandı one piece için sayılı saatlermi dakikalarmı diyim karar veremedim :D

Croco-Boy

Demiştim, dediğim çıktı.
:alkis:

Oda harika bir mangaka şifreliyor, merak ettiriyor fakat şu saçma sapan güçsüz çöp karakterleri (vivi,rebecca gibi) böyle k.hakiyle kurtuldu flan yapıyor ya o anda şaplakla beni diyor. :mincika:

Aşağıda bir arkadaş değinmiş Basttille adamı övüyor Sabo'da fakat bir bakıyorsun Rebecca kurtuluyor. Bu gerçekten k.haki değil bildiğin Oda'nın torpili yani.

Doflamingo küçümsemicem dediği halde herşeyden habersiz aşırı özgüvenle kişnemeye devam ediyor. Az kaldı koçum bekle. Ne Cp-0 kurtarır seni ne Fujitora D'nin Fırtınasından ;)

Vay bea baya sağlam adam çıktı hea acaba şu 2ci kişiliği kontrol altında tutabiliyormu yoksa saldım gitti gibimi biraz usopp zamanındaki kedi tarzımdı adamı hatırlattı bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık