- aradan, hemde uzun aradan sonraki bölümün böyle denk gelmesi çok can sıkıcı...
- meadowsu bilerek çizmedi,ve onun maskeli oluşunu kullanarak,fanları uzun süre tartısmaya itti.bu bölümde çizmesi sadece oda gitmişti, ama ben çizmedim haha durumu.
- cavendishte kişilik bölünmesi olabilir tamam.heroestada vardı jessica ve niki ilişkisi güzeldi.ama kardeşim adamdaki güç patlaması bastillein agzıylan iki katken nasıl rebeccayı ıskalar ?
hadi ıskalamasını anladım rebeccada saglam kenbunshoku var bu bariz ama ıskaladıktan sonra neden uyusun tekrar ? basta neden uyudu ?

yani ters köse yapıcam diye fazla zorlamıs bence...
- kalan seyler normal beklenmedik bir sey yok.riku yakalandıgına göre tek soru chinjaoya ne oldu.artık savas saraya tasındı.turnuvada öte yandan devam edicek.birde tayfanın kalanı ve big mom korsanları durumu var.umarım haftaya vs görürüz.
- frankynin yapacagı bir sey yok,adam bluenonun özel yetenegi gibi yerin içinde hareket edebiliyor.kenbunshoku haric anlasılamaz.öyle almasaydı saldırıyı, arkadan her türlü yiyecekti,önemli olan karsı saldırısı frankynin.