Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 734 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oluruna

Abi bu okuayn arkadaş nerde sayfa 1'den başlasın sonuna kadar yazsın ne oldugunu :D

Abi bu kadar aradan sonra biraz aksiyonu yuksek aso bi bolum cikarda bi adami mutlu et ya, tek eglencem zevk aldigim sey su manga be

Manga değil spoilerı çıktı. Bölümü okuyan birisi neler olduğunu yazmış yani. Bu bölüm pek bir şey olmamış gibi görünüyor.

Rebecca tayfaya gelmez, Vivi gibi o da ülkede kalmaya karar verir muhtemelen.

Rebecca, Burgess, Lucy ve Barto çıktı gruplardan. Burgess ya da Lucy(Sabo) finale kalıp Diamente ile dövüşür muhtemelen. Bizimkiler adayı birbirine katmak üzere, umarım turnuva yarıda kalmaz. Buraya kadar gelmişken Sabo'nun Burgess'i ve Diamente'yi yendiğini görmek istiyorum. :)
Sabo'nun Burgess'le dövüşü kesin gibi Ace mevcusundan dolayı ama Diamante'yi Sabo'nun yeneceğini sanmıyorum. O zamana kadar ne turnuva kalır ne arena, o ada birbirine girer.

Sakin olun sakin olun henüz onaylanmış bir spoiler yok ortalıkda . Fake olma olasılıgı yüksek spoilerler

Croco-Boy

Resimlerden anladığıma göre dışarıdan saldıran elemanın darbesi Rebecca'nın kaskına gelmiş. Hal böyle olunca Rebecca fazla hasar almamış ve sonradan ayağa kalkmış gibi duruyor. Bu gidişle Rebecca Barto'yu [nasıl olacaksa] yener, Sabo da Burgess'i yener, finalde Rebecca [nasıl olacaksa] Sabo'yu yener yahut ikna eder, en sonra da Rebecca [nasıl olacaksa] Diamante'yi ağlatır, en sonda meyveyi de yer, bununla da yetinmez falan filan işte. :D Bana Rebacca'nın neden kalktığını muazzam iradesiyle yahut darbenin kaska denk gelmesi ile açıklamazlar umarım, daha mantıklı bir açıklama bekliyorum, neden Rebecca yani, orada 30 kişi var. :D
O kadar adamı deviren darbeyi Rebecca'nın kaskı korursa ben gider Oda'ya suikast düzenler OP'u oracıkta bitiririm :artiz:

Dofun pis sırıtışı isimli resim fake arkadaşkar 692. bölümden alıntı.
Resim oro jackson sitesinde spoilerin altında paylaşılmıştı güvenilir diye aldım. Ama özelden de uyarı gelince tekrar baktım resim fake görünüyor bende spoiler konusundan resmi kaldırdım. Uyarı için tekrardan sağolun.

Resim oro jackson sitesinde spoilerin altında paylaşılmıştı güvenilir diye aldım. Ama özelden de uyarı gelince tekrar baktım resim fake görünüyor bende spoiler konusundan resmi kaldırdım. Uyarı için tekrardan sağolun.
dofun o sırıtışı tanıdık geldi hacı yabancı sitelerden biri fake falan diyince bende araştırdım biraz kesip biçmişler az bişi sadece, sen yinede spoiler düşerse paylaş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık