Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 734 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

Gümüş'ün paylaştığı İspanyolca spoilerın google tercümesinden anladığım kadarıyla gizemli adamımız Cavendish. Galiba bizimkinde kişilik bölünmesi var ama farkında değil. Dr. Jekyll Mr. Hyde benzeri bir durum var gibi. Veya tamamen yanlış anladım olayı bilmiyorum.
Bu değişik olur cidden Rebeca ya ilgi duymuştu neden onun bayılmadığı isyan edenlere güzel bir açıklama olur hemde bu kadar güçsüz olmamış olur Cavendish.

Çince raw dan da anlaşılacağı gibi, bizim prens uykuya geçince ikinci kişiliği ortalığa çıkıyor. Bu kişilik ise psikopat biri. Önüne geleni deviriyor. Ortada devirecek ve ona saldıracak kişi kalmadığı için tekrardan uykuya dalıp, iyi niyetli prens oluyor ve bu nedenle beyaz prens yenilmiş oluyor. Rebecca ise kaskı ve hakisi sayesinde yırtmış görünüyor.

Law ise sonunda kupa koltuğuna oturmuş keyif çatıyor.

Unknown

Oda tam sinsi arkadaş ben böyle bir adam görmedim. 2 hafta full görünmeyenlerden kuşkulandırdı meğerse onlarda yerdeymiş.Neyse baya ilginç bir bölümdü İngilizcesi gelince daha da netleşicek ama Dofly fantezisini :)oleyo2:) gerçekleştirip koltuğa oturttu Law ı ayrıca Cavendish in mod 2 si ayrı şekil yahu.Franky i tokatlıyorlar o kadar güvendik Franky e birşey çıkmadı dememizi bekliyor oda bunu biliyorum ama demiyorum çünkü bu sadece göstermelik normale dönünce tokatlayacaktır eminim.Rebecca ya gelince finallerde yerin yok kadın git örgünü ör yok bu değil ama finale çıkmasın ezerler balına çıktı sadece finale.Bu arada Cavendish in uyuma sebebini merak ettim derdi neymiş turnuvanın ortasında uyuyor.Birde Süper gizli ultra fena Riku krallığı tekniği olmadığına sevindim gerçekten çok saçma bir durum olurdu.Son olarakta Violet-Channnn :respect:

Edit : Uykusuzluk kötü birşey :D Violet i Rebeca yazmışım :D

Günlerdir Meadows'tu, Kaidoydu hatta yabancı forumda Dragon geldi yazanları gördüm. Ama kimsenin aklına Cavendish'in ikinci çılgın kişiliği gelmedi. Oda iyi köşe yaptı ama. Birde bizimkilere rehberlik edecek kişi Violet sanırım. Türkçe çıksında ayrıntıları daha rahat anlarız.

Demek ki gizemli adamımız Cavendish imiş ulan Oda :D Kaido'lara kadar tartıştık arkadaş bu yapılır mı ha. Sonuçta Rebecca bu saldırıdan hakisi sayesinde kurtuldu bi nevi diğer D blok dövüşçülerinden fazla hak etmiş oldu. Tabi asıl hak eden kişi uykuya dalmasaydı.

Franky künde yemiş Pink'ten :D Sapık sapığa bir dövüş ama bizim Franky tekrar göründüğünde onu paket etmiş olur. Franky daha bunun haricinde Pica'nın diğer elemanlarının rakibi aslında. Gladio-Baby5-Buffalo sanırım bundan sonra gangbank deneyecek büyük sapığımız :D

Croco-Boy

2. kişilikmiş... Oda bari kaliteli birşey bul hacı ya :D Neyseki kaido yada tümen komutanı çıkmadı. meadows'u çizmezse o bölümde olacağı bu :D Oda ters köşe yapmaya bizde yemeye alıştık ufaktan :D

Unknown

Oda ya helal olsun yav İngilizceden anladığım kadar Cavendish in olayın bildiğin efsane gibi birşeymiş.Emporio Anlatılan hikaye bence yeterince kaliteli hatta daha da iyi.Benim beklediğimin üstü oldu bu bölüm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık