Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 734 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Dragon

Cavendish'in şimdiki ödülü 280 milyon değil, 3 yıl önceki ödülü o. :)
http://www.v-teamoku.com/One_Piece/704/13
Cavendish: ''[3 yıl önce] Çıktığım gazeteler kapış kapış satılırdı, aranma İLANLARIM poster olarak kadınlar tarafından çalınırdı.'' diyor ve mangaka da üşenmemiş 3 yıl önceki aranma İLANLARI'nı çizmiş. Bu ilanlarda da ödülü 280 milyon işte. :)
olabilir kardeşim ben hiç bir zaman kesin konuşmam,kendi fikrimi ve gördüklerimi söylerim.ama 500 muhabbeti dönmüş yukarıda.egerki cavendish 500 ediyorsa,cidden luffynin bu arc sonu 800 ederi var.

muazzam bir teknigi var kabul.ama kontrolü dahilinde degil bu ilk sıkıntı.ikincisi saboyu gec,rebecca seviyesinde ezik bir savascı bile, yarım yamalak kenbunshokuyla görüp vucut hareketi yapabildi.kask korusada sabonun dedigi gibi,sans degildi,saldırıyı gördü veya sesini duydu diyelim.

yani iki beklenti vardı forumda; ben 280 milyonsa ödülü meyvesizde saglamdır ama luffye rakip olmaz ancak zoronun rakibi olur diyordum.

ikinci olarakta cavendish meyvesiz bu kadar güclüyse dediler daha fazla abarttılar.

luffyle olan karsılasmada, luffy yorgun argın kılıcını tutup,oda cekemeyince,ilk saftakilerin görüsleri daha mantıklı göründü.

şimdi ise ilk saftakiler hala haklılar.cavendish zayıf,güclü olan hakuba.ikinci saftakilerde haklılar adamda fazlasıda varmıs.

kimsede e.odanın böyle bir seye kalkısacagını tahmin edemiyecegine göre :D adamın sadece sıradan biri, yani su orlumbuslar falan gibi olmadıgını kabul etmek gerekir kesin olarak.

yinede rommel efsanesi denen sey...birseyin kaynagını göremessen haliylen anlatılır.ama koca areneda kimse duymamıs.denizciler gemi yollamıslar ve olay rapor edilmişte duyulmus.diger duyanda dikkat edin devrimci biri.yani istihbaratla adamın ünü var,efsane degil :)

ben makul adamım su an beklentimin ötesine gecti inkar etmiyorum.ama var olan tekniginin ona 500 milyon beli ödül kazandırması mümkün degil.yoksa chinjao bosuna gerçek efsane olup,garpla vs atmıs baksana adamda 3 tip haki var, 550 vermişler :flaugh:

@Reiper
Topuklu ayakkabı giyen adamı övme yahu. Cavendish'in bu tarzla ulaşacağı son nokta İva-chan'ın şuan durduğu yer olur. :D

kontrolü dahilinde olmadığını nerden biliyosunuz belki olayın esprisi burdadır o gücü ortaya çıkarmak için uyuması gerekiyordur
o da arenada bilerek uyumuştur ki o güç çıksın ortaya

Kusura bakmayında rebecca hissetti diye teknik yetersiz anlamına gelmiyor.Rebeccanın kenbunshokusunu niye hafife alıyorsunuz.Nerden biliyorsunuz kötü olduğunu ? Ne yani bir tek luffymi iyi biliyor gözlemi ? Doğuştan bu güce sahip dövüş nedir bilmeyen insanlar var op evreninde.Luffynin gözlemi normal bile olsa kaçabilecek hızı ve gücü var.Rebeccada o bile yokken kolezyumda darbe daha yeni aldı.

Sadece ona kasmış rebecca kötü olması zaten mümkün değil.Süleyman saldırıp durmuş isabet ettirememiş,demekki oldukça iyi bir gözlem hakisi var.Gözle bile takip edilemeyen soruyla yarışır bir saldırıyı zorda olsa hissediyor ama yetersiz olduğu için karşılayamıyor kaskı ve kılpayı refleksiyle tekrar ayağa kalkabiliyor.

Cavendish eskiden süpernovaymış.Şimdikilerden daha tecrübeli üstelik.Hadi diyelim law ve kid kadar potansiyeli yok.Ancak diğer süpernovalardan eksiği yok fazlası vardır.Oda daha nasıl göstersin merak ediyorum.Burgess saniyeler içinde kolezyumu temizleyince iyi güzelde şimdi mi önemsiz oldu.Geçiniz.Adam güçsüz haliyle chinjaoyu durduruyordu.Yine böyle saykoya bağlasın en az bir chinjao kadar iş yapar.

kontrolü dahilinde olmadığını nerden biliyosunuz belki olayın esprisi burdadır o gücü ortaya çıkarmak için uyuması gerekiyordur
o da arenada bilerek uyumuştur ki o güç çıksın ortaya
ben uyudummu seni döverim diyelim.ne diyecegim vs esnasında dur 5 dk kestireyimmi ? cavenin sansı savasın toplu olmasıydı,toz duman altında yardırdı.rebecca gibi hakisi olan biri cavenle vs atsa o saldırıyı yemez.üstelik gercek korsanların hiçbiride bu uyusun diye izin vermez.

bana kalsa keske böyle uykuya baglıyacagına,sogeking gibi yapsaydı.ne gerek var cavendishe direk savasta hakuba moduna gecerdi ;)

reiper @

gutstan esinlenen zoromu ? yoksa grifitthen esinlenen cavenmi ? sec bakalım :ehe:

Millennium Wizard @

burgess devam etse, diger turlardada chinjao ve lucy haric herkezi yamulta yamulta ilerler, meyveyi alır giderdi ? cavenin borusu uyudugu sürece gecerli.vede dikkat ettiyseniz,saldırdı yine uyudu,o saldırının sürekliligi yok.burgessle kıyaslama, burgess öldürene kadar durmaz.güclü teknik ama zayıf yönleri cok.

rebeccanın kenbunshokusunada gelince,zayıf dememin nedenini, kendin acıklamıssın zaten.olay sadece görmek degil, karsılamakta iş bitiyor...kenbunshokunun en büyük zaafı bu.ta anasının nikahında luffy çözdü, satoriye söyledi bunu.rebeccanınki zayıf, çünkü görse bile karsılama yetenegi zayıf ;) ikisini birleşik düşün.

luffy hem görüyor,hem karsılayabilir,hemde saldırı gelmeden karsı saldırı bile yapabilir.ben sahsen o yüzden söyledim.yoksa rebecca anti fanlarının aksine; kızın,hayallerdeki et pişiren,kılıç ustası güzel oldugunu düşünüyorum :D

Yeteneğin kontrolü elinde olan biri istediğine ulaşmadan neden dursun ki? Ben buna dayanarak söylüyorum açıkçası. İstediğini aldığını düşünüyorsa ve elindeyse kalkıp zaferini ilan etseydi.

Edit: Yanlış basmışım ya alıntıya. Pardon Millennium Wizard.

@Frtztrk

Kontrolsüz güç güç değildire mi getiriyorsunuz yani işi.Ben kontrol ettiğini söylemedim,zaten dahada bilmiyoruz.Ama bu adam zor anlarında bunu dövüşte kullanacak mı kullanacak.Hepsi birden üzerine çullandığında tehditi algıladı.Herif zaten o sayede hayatta kaldım diyor bana kalırsa.Ben kendinin bile aklı başındayken sağlam birilerine kafa tutup ayakta kaldığını düşündüğüne inanmıyorum yeni dünyada.Bir şekilde kurtuldum kazandım demeye getirmişti o da bu işte.Kendinden geçiyor.Bu olay aynı ichigonun hollowuna benziyor.Ama opte böyle şeyler olamayacağına göre bu cavendish yine aynı cavendish.Kendini kaptırıyor belli ki dövüşlerde ne yaptığını hatırlamıyor.Ancak durup dururken bu kişiliğede bir süre büründüğünü düşünmüyorum.Şizofren değil bu adam.Sadece dövüşte ortaya çıkan bastırılmış egonun dışa vurumu.

Luffyde de bu yok mu kişiliği değişiyor ama kendinden geçiyor ciddileşince,tanıdığımız eski luffy olmuyor.Durum bundan ibaret

@Dragon

Adam zaten dövüşte zorlanınca bu gücü eninde sonunda kullanacak.Sadece dandik rakiplere karşı tam güç dalamayacak.Aynı İchigo gibi.Fakat bu cavendish aynı cavendish bu olayda onun bir parçası,sadece dövüşte kendini kaybettiğini düşünüyorum.Uyusa bile tehdit algılayınca yine kurtulmasını biliyor.Ortada bir zaafta göremiyorum,hatta düşman hafife alır gafil bile avlanır aynı kolezyumdakiler gibi.

Rebecca çok iyi hissediyor ama karşılama yeteneği zayıf olsun.Aynı aisa gibi yada yılan kardeşler gibi vs... Sonuçta darbeyi aldı mı aldı.Kurtulamadı yani.Sanki rebecca bile darbe almamışta önemli değilmiş gibi düşünülüyor.Öyle değil.Kaska geldiğini bariz çizmiş oda birazda şans vermiş tek darbeden sonra devrilmiş.Diğerleri belki birkaç darbe daha aldı.Yada en son rebeccaya saldırdı sonra uykuya daldı.

Ben o tekniği luffynin bile yiyeceğini düşünüyorum.Çünkü çok hızlı,luffy ve smokerın hızına eş değer.Ha luffy saldırıyı yer ama yüzeysel yer ölümcül bir yara almaz,karşılığınıda elbet verir.Zaten luffy gibi bir adamın işinin bitmesi için şu teknikten bir 50 tane yemesi gerek en az,hasarı azaltacağını varsayarsak.

şöyle düşünün heroes ta jessica vardı hiç bir şey umrumda değildi micah dışında
buradaki durum bence istediği zaman kişiliğini değiştirebiliyor ama uyumak sadece arenadakileri küçümsediği içinde olabilir
çok uzağa gitmeye gerek yok barto da küçümsedi sonuçta bu bir show gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık