Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 734 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Monkey :D Luffy

yalnız daha önceki yourmda benim ve bir çok arkadaşın dediği gibi oda resmen rebeccaya torpil yaptı tek korkum böyle bir sürü olayın üst üste gelip rebeccanın meyveyi alması olacak.:(

lucci

Cavendish normal haliyle yaşlı chinjao ya eşit gösterildi.
Hakuba haliyle de kafası eski haline gelmiş chinjao kadar güçlüdür. Sanji vs chinjao desek, sanjiye oy verilir mi? Ama sanji cavendishi alıyor bazı arkadaşlara göre. Oda chinjaoya ve cavendishe power up verdi, mutlaka tekrar kullanacaktır bu karakterleri.

Ne Kavendişmiş , bence Barto bundan daha güçlü biri ve yaptıkları arasında pek fark yok, herif 1 teknik kullandı diye resmen kral edeceksiniz, ben öyle abartı birşey gçrmedim yalnız gücünü bilmeyenlere sıkıntı çıkarsa Gözlem hakisi iyi olan biri o saldırıya yakalanmaz misal Luffy olsa etkilenmezdi.

Asıl iş Burgess'te o nasıl bir hayvan çıkacak çok merak ediyorum.

Zoro tanrıyı bile keser, zaten tayfaya da acıdığı için katıldı, yoksa hepsine birden tek atar :/
Şahsi görüşümdür. Şuraya sırf laf olsun diye gereksiz ve amaçsız yazı yazan kişileri yetkili arkadaşlar uzaklaştırmalıdır. Forumda sırf bu gereksizler yüzünden fazla aktif olarak bulunmayı istemiyorum. Bu da en büyük örneklerinden biridir. Düşüncelerim bu yönde. Bence mesaj kasma güdüsü bulunanlara + mesaj felan eklensinde konuya ait yorum yapılsın sadece...

Arkadaş ironi yapmak istemiş. Vermeye çalıştığı mesajı anlayamıyorsan ya da anlamak istemiyorsan o senin sorunun. Lakin birini yaptığı ufak bir espri üzerinden yargılama cüretini göstermek sen dahil kimsenin haddine değildir. Eleştiri yapacaksan bile sınırları dahilinde yap, ortamı siyasetçilerin kullandığı üslupla galeyana getirmeye çalışma.
Ben arkadaşı uyardım sen niye atlıyorsun. Zaten özel mesaj attım o kişiye burada tartışmak saçma geldiği için.

İlgimi çeken tek şey Burgess oldu.
Gücünü görelim artık . Kendine çok güveniyor , öz güven patlaması var adamda.
Tabi , biraz zorlamaları lazım ki bir şeyler görebilelim.
Onun haricinde artık kavendiş , cüce müce ilgimi çekmiyor pek :T

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık