Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 734 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cavendish şeytan meyvesi olmadan nasıl böyle bir yetenek kazandı ? Ayrıca orda o kadar ordu komutanları felan var bunlarda haki neden olmaz arkadaş sonuçta yeni dünyadasın.

Neyse sonuçta o olayı Rebecca yapmamış bu iyi haber ama Rebecca'yı üst tura çıkarmak için çok zorlama olmuş.

Sorular ilerde cevaplanır ama bu gücün neden çıktığı açıkca belli Trebol ü yenicek adam bu olucak Cavendish değil Hakuba..Usopp nasıl eziğin dibiyse Sogeking onun tersi Cesur ise Caven da öyle o kadar ezik olmasa bile tersi ikisi farklı karakterler aynı kişi sayılmazlar.Uyku halinde saldırmıyor belliki ona saldırı yapınca o moda geçiyor ve öyle saldırıyor sonra uyumaya devam ediyor bu bir nevi koruma programı gibi.Caven yenilenlerin arasında ve uyuyor onu çöplüğe bırakıcaklar taki Trebol tarafından çekilene kadar hala baygın durumda olmaya devam ederse Trebol ü o halleder.Bana böyle geliyor..Eğer gücüne gelicek olursak ilk yorumumda bahsettim Hakuba Lufy nin dengi değil bence sağlam K.haki si olan bir adama birşey yapamaz ki Lufy de birde g2 var hız konusunda orda şaşıranların kaçı hızlı adam gördü ki..Şaşırmaları normal ama zoro ile vs atar güzel de vs izlemiş oluruz sonucu yine zoro alır diye düşünüyorum.
olası bir durum bu.çünkü riku düştügüne göre ya chinjaoda düstü,yada tek basına orada kaldı.cavenin bu çifte kişiligi sakat bir durum. çünkü,olurda sugarın yanına getirirse onu trebol...anlamadan keser onları.sugarda kacıcak potansiyel yok,trebolda logia moda güvenebilir.

gelgelelim cavende busoshoku varmı hatırlayamadım.

dipnot;ayrıca su luffylere yol gösteren ufaklık zoroyla gezenmiydi onuda kafam toparlayamadı. :D

ve doflamingo hasırsapkaları kücümsemiyecegim dedi,ama arkalarında duran kaderin gücünü kücümsüyor.olaylar coktan onun kontrolünden cıktı haberi bile yok.d. fırtınasının tam göbeginde kalıcak ve en büyük hasarıda göbekteki alır.

Viola iyi kaşınıyor ihanet etmek demek o saraya bi girin siz bakalım kaçınız sağ çıkacak Doffy 'nin sinirli halinden ve şerrinden korkacaksın.

Güleyim mi şimdi? Hani tamam Oda sever böyle clifhangerları ama... Ayıptır be kardeşim, 4 hafta sonra CavCav uyuyunca böyle oluyor demek nedir allasen? Yakışmadı aga, bu sefer güldürmedi. :)

Unknown

olası bir durum bu.çünkü riku düştügüne göre ya chinjaoda düstü,yada tek basına orada kaldı.cavenin bu çifte kişiligi sakat bir durum. çünkü,olurda sugarın yanına getirirse onu trebol...anlamadan keser onları.sugarda kacıcak potansiyel yok,trebolda logia moda güvenebilir.

gelgelelim cavende busoshoku varmı hatırlayamadım.

dipnot;ayrıca su luffylere yol gösteren ufaklık zoroyla gezenmiydi onuda kafam toparlayamadı. :D

ve doflamingo hasırsapkaları kücümsemiyecegim dedi,ama arkalarında duran kaderin gücünü kücümsüyor.olaylar coktan onun kontrolünden cıktı haberi bile yok.d. fırtınasının tam göbeginde kalıcak ve en büyük hasarıda göbekteki alır.
Ben Bastile in Listeye bakıp Chinjao da kim di dediğini hatırlıyorum yanlış da hatırlıyor olabilirim ama bu oyuncak olduğunu anlamına geliyor.Caven da b.haki yoksa gitsin kendini yeni dünyanın hırçın sularında boğsun :D Adam gidip Luffy e ve Chinjao ya kafa tutuyor hakisiz olmadan yapması baya yürek ister.

Zoro cücelerle hiç buluşmadı yani hep birlikte kaldılar yanında rehber olmasaydı zaten buluşmaları biraz zor olurdu :D O olması lazım.

Ben bunu kaç bölüm önce söylemiştim küçümsemicem dedi ve tayfasına bıraktı hatta küçümseyenlerden de bahsetti ama tüm küçümseyenlerin hatası luffy nin işinin bittiğini sanıp ayrılmalarıydı en azından kendi elleriyle saldırıp öldü diye bıraktılar eğer küçümsemiyor olsaydı tek tek tüm tayfanın kafalarını koparması lazımdı o zaman böyle sırıtabilirdi.Dediğin gibi büyük hasarı dof alıcak.En başından beri Luffy nin o sırıtışı bozmasını bekliyorum epic bir sahne olacağına eminim.

Bana kalırsa gerçekten bir olaya tepki gösterdiğinde bu hale bürünüyor.Şimdi durup dururken rebeccaya niye yardım etti değil mi ?
Süleyman aşağıladı aşağıladı acımasızca saldırdı,geldi araya girdi.Luffy nasıl çıldırınca deliriyorsa bu adamda ciddileştiğinde zoronun ashurası gibi karanlık tarafını gösteriyor.Tabii uykuya dalması yine garip ama tetikleyici etkenin bu olduğunu düşünüyorum.

Yalnız şaka maka sanki berserke de gönderme var.Adam hem griffith tarzında hemde berserk moduna geçince tozu dumana katıyor :D

Ben süpernovalardan aşağı kalır yanını göremiyorum ödülü ve tecrübesiyle birlikte.Şimdi gelse drake yada hawkins zoro alır yeaa bunları diyebilirmisiniz,diyemezsiniz ölüm kalım savaşı yaşanır.

Soruyorum sana Hawkins 2y sonra Dof'un adamı olarak gösterilse sen la nasıl olur Hawkins gücünde adam Dof'un emrine girer mi der miydin? Bence ne sen derdin ne de başkası.Çünkü onu emrine alacak güç var Dof'ta.Garipsemezdik yani hiçbirimiz.Zaten CC ve Vergo'nun Hawkins'ten veya Cavendish'ten aşağı olmadıkları aşikar bana kalırsa.Hatta Vergo'nun bu iki süpernovayı alacak güçte olduğunu düşünüyorum.Koltuk üçlüsünün de Vergo'ya çok yakın olduklarını düşünüyorum.Arc sonunda Luffy Dof'u indirecek,amiral seviyesine çok yaklaşmış olacak.Luffy böyle bir süpernova işte.Süpernovalar içinde ona rakip olabilecek 2 süpernova var 1-Kid 2-Law ki Law onun üstünlüğünü kabul ediyor bir nevi.İşi ona bağlamış.Şimdi böyle bir kaptanın sağ ve sol kolu olan Zoro-Sanji'nin Hawkins'i,Cavendish'i alabilecek güçte olduklarını düşünmenin nesi yanlış ? Dof'un o kadar güçlü adamlarının olmasını garipsemiyorsak bence Luffy'ninkileri de garipsemeyelim.Zaten senin gibi düşünenlere arc sonunda net şekilde bir Hawkins bir Cavendish ettiklerini gösterecektir Zoro ve Sanji.Azıcık sabır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık