Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 734 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden olsa 280 m beli çok derdikde ama NW de çok düşük sayılabilicek bir rakam . Şİmdiki dönemde yani Nw de 400-500m nin altı çöp sayılıyor.
Luffynin bir elinde paket kumanya ve ağzında yemek varken altına aldıgı Rebecca yı bile indiremedi. Neyse sonunda turnuvalardan kurtulduk. Hiç deilse artık E.Oda "arkadan geçen adam" rolleriyle dolduramaz sayfaları. Ana temayı işler artık.

Not: Durandal ispanyol kültürüne ait bir kılıç Japon kültüründe ki 12 kılıç yada 21 kılıç arasında yer alamaz

Zamanında çok savunmuştum Cavendish'i ancak o zamanlar forumdaki arkadaşlar Cavendish'in güçlü olmasına imkan vermiyor ve onun en fazla Zoro'nun dengi olduğunu, 3 yıl NW'de barınmasının çok da önemli olmadığını, ödülünün 280 milyondan fazla olmadığını vs iddia ediyorlardı. Bu bölümde ise tam olarak benim dediğim noktaya geliniyor. Bu adam 3 yıl önce, yani 11 süpernova çöpken, 280 milyon ödül ile NW'ye girmiş. 2 yıl önce ise süpernovaların en güçlüsü 320 milyon ödüle sahip iken 1 yıllık NW tecrübesi edinmiş. 2 yıllık arada da NW'de barınabilmiş. Ve bu seviyeye meyvesiz gelmiş, yani 9 nova kaptanın tamamı meyveli iken ve 2 yıl önce en yüksek ödül sivil katli dolayısıyla 320 milyon iken, bu adam saf güçle inanılmaz seviye atlamış. Bunun dışında elinde Durandal gibi muhtemelen en iyi 12 kılıçtan birisi var, efsane denmişti hatırlarsanız. Bütün bu doneleri topladığınızda Cavendish'in Zoro'nun Sanji'nin değil, nova kaptanlarının dengi olup birçoğundan güçlü olması gerektiğini görürsünüz. Ancak ben o zamanki tartışmada aksini savunan arkadaşlara da bir şey diyemiyorum, çünkü bu temeli yanlış ve çarpık atan kişi E. Oda'nın bizatihi kendisidir. Yani çöplerin ağzından Cavendish sen ölmedin mi, hala yaşıyor musun dedirten Oda, bugün Sabo'nun, Bastille'in ağzından Cavendish'i övüyor. :D
Yeni dünyanın Kuro'su başka birşey değil. Kendi gücünü bile kendi kontrol edemeyen adamı övmenin manası yok. Gözünü kapatıp saldırıyor işte başka birşey yok. Böyle adama güçlü diyeceksek pirelli reklamını armağan ediyorum sana. Sabo şimdi Rebecca'yı da övdü o zaman Rebecca'nın gözlem hakisi Luffy dengi mi diyeceğiz? Her birinin övdüğü adam Luffy dengi olacaksa işimiz var ki Luffy şu an Doflamingo'ya karşı durmaya gidiyor. Hala o adamın Zoro'dan bile güçsüz olduğunu düşünüyorum ben açıkçası. Luffy'nin güçlü olana karşı ifadesini de kumarhanede amirale karşı gördük.

thosy

Cavendish çift kişilikli mi şimdi ingilizcem çok zayıf anlamadım :confused:
Evet, uyuduğu zaman diğerine dönüşüyormuş.

Bence de Cavendish'i çok abartıyorsunuz. 500m ödül, Marco ile kapışır vb. düşünceler ağır kaçıyor bence. Şu ana kadar bize gösterilenlere bakarak Zoro'yu çok zorlamaz, Sanji ile kapışabilir gibi geliyor bana.

cavendish zayıf adam değil en azından uyurken ki hali güçlü ama bencede ne zoro nede sanji etmez:gamyon:

thosy

1- 3 yıl önce 280 milyon ödül ile süperçaylak olarak NW'e girdiğimde meyve yeteneğim bile yoktu. [Cavendish]
2- Ooooo Durandal, efsanevi kılıç ne güzel de parlıyor. [Çöp]
3- Ooooo Cavendish, Chinjao'yu tek eliyle havada tutuyor. [Çöp]
4- O kadar hızlı oldu ki göremedim bile. [Barto]
5- Bu efsaneyi daha önce de duymuştum. [Sabo]
6- Ara sıra Hakuba ortaya çıkıyor, Cavendish'in 2 katı kadar güçlü. [Bastille]

Gördüğün gibi Cavendish'i ben değil E. Oda övüyor. Övgüye layık olup olmadığı ise tamamen şahsi görüştür, saygı duyarım. :)
3 yıl önce Luffy'yi bütün dünya biliyordu ama savaşta önüne gelenden dayak yedi. Bütün tayfanın dalıp kesemediği Px lere şu an Luffy, Zoro ve Sanji tek atıyor. Muhtemelen Robin, Franky ve Chopper Px alabilecek güçtedir.

Cavendish'e güçsüz demiyorum ama şu an Sanji kadardır bence. Don Quanji miydi neydi, Luffy'nin dövüşüp kafasını düzelttiği adam, bu ikinci kişiliği onun kadar güçlüdür muhtemelen en fazla.

2. kişiliği daha güçlü diye duyduk ama tek yaptığı böyle gördüğüne rüzgar fırlatmaksa Luffy, Zoro ve Sanji rahat kurtulur o saldırılardan. Ayık hali daha tehlikeli gibi geliyor bana. İleride düzgün bir savaşını görürsek neyi varmış anlarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık