Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 733 Bölüm Yorumları / 734 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte öyle bir dünya yok İnsan olduğu sürece her canlı ölüm ve acıdan korkar, o dediğin şeyler insan doğasına aykırı gereksiz şeyler.
Valla üstat bu evrende yalvarmayı bırak Ölüme gülebilen bile var:) Aynısı şuan yaşadığımız dünya içinde geçerli bazı insanlar ölümden ne korkuyorlar nede onlara vız geliyor. Burada ölmek önemli değil ne için, hangi sebeple öldüğüm önemlidir. İnsanları küçümseme.:)

Benim ilk aklıma gelen teori şu şekilde:

Ayağa kalkacak kişi Rebecca, ama diğer elemanları rebecca indirmedi. Oyuncak asker abimiz halletti o işi. Tabii kendisi arenaya gelmedi, cücelerden bir grup arenaya gitti ve kimse farketmeden bir anda saldırarak herkesi devirdi. Sabo da bu hakisi ile cüceleri fark ettiği için bunu duymuştum dedi.

Benim ilk aklıma gelen teori şu şekilde:

Ayağa kalkacak kişi Rebecca, ama diğer elemanları rebecca indirmedi. Oyuncak asker abimiz halletti o işi. Tabii kendisi arenaya gelmedi, cücelerden bir grup arenaya gitti ve kimse farketmeden bir anda saldırarak herkesi devirdi. Sabo da bu hakisi ile cüceleri fark ettiği için bunu duymuştum dedi.
Cücelerin o kadar güçlü olduğunu sanmıyorum ve son ayağa kalkan herkesi perişan eden adam değil mi?

RıZor

Luffy Zoro Sanji gibi adamlar kendi hayatları için diz çökmez. Bu dizlerinin üstünde yalvarma olayı japonlar için neyi ifade ediyor onu bilmek lazım. Japonlar için bu diz çökme olayı nerelerde, ne için kullanılıyor bilmiyorum. Öyle kafasına estiği gibi her korktuğunda kullacağı bir hareket değil. Bence, KÖPEK GİBİ terimi burada abartılı olmuş. Luffy'de Nami için yalvarmıştı, kış adasında doktor için. Bir güçlü karakter diz çöküyorsa orada saygı duymak gerekir. Keza Mihawk Zoro'yu öyle görünce, Zoro'nun bütün imajı gidiyor. Sonradan diz çökmenin altında yatan nedeni düşünüyor ve saygı duyuyor.

Vivi açıkladı bunu; güçlü ve doğru bir lider olabilmek için, insan diz çökeceği zamanı bilmeli diye. Hoş seride ki hiçbir karakter bu tip bir liderlik de Nefertarilerin önüne geçemez kesinlikle :)

Sanırım insanlar bazı şeyleri karıştırıyor "Yalvarmak" farklı bir şey "önünde eğilmek" farklı bir şeydir .
Hayatı tehlikeye girdiğinde kaçamayacağını anladığı an hayatı için yalvarana köpek gibi yalvardı denir.
Örnek: BB marineford da WB nin kendisinden güçlü olduğunu anladığı anda "Oyaji bende senin oğlunum ,oğlunu öldürmezsin değilmi" diye yalvarması gibi.
Peki Mihawka baratie de yenilen Zoro bunu yaptımı ; Hayır yapmadı Mihawka dönüp "ölmeye hazırım" dedi.
Mihawkın önünde eğilmesi yalvarmak değildi. Ondan rehberlik istedi. Bir nevi ustası olmasını kendini eğitmesini istedi. Her çırak ustasının önünde eğilir. Bu bir saygı ve minnetini gösterme şeklidir.

Ekleme : Bende Usopp ın çok gereksiz biri olduğunu düşünenlerdenim. E.Oda başlarda Komedi unsuru olarak almıştı. Şimdiki rolü ne belli değil. Komikliği kalmadı .
Ne demeye Water7 de kalmadıki bu . Gemi için arkadaşlarına sırt dönen tayfadan ayrılan biri yaptın orada bıraksaydın be E.Oda hadi birakmadın 2 yıl aradan sonra adama bir silah verseydin Tabanca kalaşnikof Ok yay ne bilim verseydin birşeyler. Bu sapan neyin nesi Gitsin sapanla kuş avlasın cam kırsın . Usoppu kovup yerine Vikka yı yada Leo yu al 10 kat daha şekerler.

okanil

Belkide Big Mom tayfasından biri arenaya müdahele etmiş olabilir henüz tanımadığımız birisi

RıZor

Bence Ussoopp, bir şeyi temsil ediyor. Bu temsil ettiği sey ise, Korsanlar kralı'nın yeteneğe, cesarete, güce göre adam seçmediği, hatta bu maceranın içinde bizim gibi ölümlüler karşılaşacağı duyguları gösteriyor. Gerçek hayatta yanımızdan büyük bir balina geçse veya birden su yüzeyine çıksa bir endişe korku sarar bizi. Usoopp'u en çok insan tabiyatina benziyen kişidir.

Her zaman korkak bir tavır ile olaylarda sahne alması sinir bozucu, bende sevmiyorum bu tavrını. Fakat en çok bizden olan karakterde o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık