Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 733 Bölüm Yorumları / 734 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde denizlerin en cesur savaşçısı olma hayalini biliyoruz. Tayfadaki herkesin bir hayali, aşması gereken bir zorluk var. Bize saçma gelebilir ama Usopp'un cesaret engelini aşması hayalinin gerçekleşmesi demek ve bu saçma sorun onun için zor birşey. Bize geçmiş bölümlerde göstermedi değil cesaretini toplayınca neler yapabileceğini.
Seri sonlarına kadar ezik, korkak takılır gibi :D Ama bu onun güçsüz olduğunu göstermez.

Zoro ve Sanji'den sonra tayfada en potansiyelli savaş gücü bana göre. Tahminim 2 haki uyandıracak. Fakat 1 tane kesin olacak. Keskin nişancı olupta logialara vuramamak saçma olur.
zoro ve sanji'den sonra eğer en güçlü usopp olacaksa franky chopper brook ve robine benzin döküp yakarım usta
usopp a 2 haki değil kralın hakisini de versen eşek yine eşektir

Savaşı ateş açmak, orayı burayı patlatmak, pataküte dalmak olarak düşünürsen evet ama kıvrak zeka, plan yapma ve daha bir sürü konuda üstün.

Mükemmellik her savaşta çarpışarak kazanmak değildir. En iyi strateji savaşmadan kazanmaktır. Sun tzu

Güçlüyken zayıf dur. Cesur olduğunda ürkmüş numarası yap. Düzenli olduğunda dağınık, tam teçhizatlı olduğunda ise kendini yokluk içinde göster. Düşman senin akıllı olduğunu değil aptal olduğunu sansın. Sun Tzu

Unknown

Savaşı ateş açmak, orayı burayı patlatmak, pataküte dalmak olarak düşünürsen evet ama kıvrak zeka, plan yapma ve daha bir sürü konuda üstün.

Mükemmellik her savaşta çarpışarak kazanmak değildir. En iyi strateji savaşmadan kazanmaktır. Sun tzu

Güçlüyken zayıf dur. Cesur olduğunda ürkmüş numarası yap. Düzenli olduğunda dağınık, tam teçhizatlı olduğunda ise kendini yokluk içinde göster. Düşman senin akıllı olduğunu değil aptal olduğunu sansın. Sun Tzu
Luffy e bak o zaman.Tamam zeka önemlide güç olmadan bir işe yaramaz..Usopp un bu ilke ile uzaktan yakından alakası yok.Tamam rol yaparsında bu adam rol yapmıyor ki.Zaten vs lerinde hep öyle kazandı.Korkutarak şaşırtarak vs vs planla..Ama bu her zaman güç değildir.

Ben anlamıyorum Ussop'un kişiliği neden bu kadar eleştiriliyor. Her ne kadar biraz zayıf bir kişiliği olsa da bu öncelikle denize açılma sebebi değil mi? Üstüne adam "normal insan" katogorisinde yaşamış sürekli denize açıldıktan sonra o kadar görmesine rağmen hala korkması da bu "normal insan" alışkanlığından geliyor. Bütün gün köyde koşarak tek başına büyümüş çocuk ne bekliyorsunuz ki. Ama son bölümde yaptığı benim de hoşuma gitmedi onu da belirteyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık