Dakikalar evvel rüyadam OP ile alakalı bir şey gördüm ve sizlerle paylaşmasam olmaz dedim
.
Konumuz Luffy nin Dof a atacagı temiz dayaktı.
.Rüyamda bizim tayfa ve Dof un ekibi karşılık durmuşlar. Ben vs lerin başlmasını bekliyorum ama gel gördki Dof gene laf ebeliği yapıyor lafı uzatıyorda uzatıyor.Sonra bi baktım bizim saf kaptan sinirli sinirli Dof a
doğru yürüdü dedim "ahaa Luffy Dof a geçirecek hadi çak şuna bi tane içimizin yağlarını erit
".Luffy hiç yapmayacagı bişey yaptı az daha beklememiz lazım gibisinden bişey söyledi.Kendi kendime dedim yok bu böyle olmaz yangını başlatmak için kıvılcım şart
.Tutum Luffy nin elini Dof a bir geçirdim
. Allah vs ler hemen başladı Dof deli gibi luffye "kozoo" diyerek saldırıyor,
saldırılların ardı arkası kesilmiyor.Baktım ortada bi Sanji-dono yok kendi kendime nerde adamım derken bir baktım adam uçarak Nami-swann diyerektne geliyor. Tamam bu iş bu kadar dedim.
Hep Oda nın suçu, hep..
Neyse dedim bunu sizine paylaşmasam olmaz.Tartışmaya kaldıgınız yerden devam edebilrisiniz.

Konumuz Luffy nin Dof a atacagı temiz dayaktı.

doğru yürüdü dedim "ahaa Luffy Dof a geçirecek hadi çak şuna bi tane içimizin yağlarını erit

saldırılların ardı arkası kesilmiyor.Baktım ortada bi Sanji-dono yok kendi kendime nerde adamım derken bir baktım adam uçarak Nami-swann diyerektne geliyor. Tamam bu iş bu kadar dedim.

Hep Oda nın suçu, hep..

Neyse dedim bunu sizine paylaşmasam olmaz.Tartışmaya kaldıgınız yerden devam edebilrisiniz.