Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 733 Bölüm Yorumları / 734 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

polo

İklim değişmesin diyoruz da adam resmen konu baltalamaya yazı yazmış. Bir ton zoro fanı var adam gitmiş bölüm başlığına böyle yorum atmış. Sevmeyebilirsin bunu eleştirmiyorum ama hiç değilse başka bir başlık aç oraya yaz.

Neyse bölüm konusunda ilk sayfalarda biri yazmıştı roo olabilir diye. Bence yüksek bir ihtimal olmasa da seriye müthiş renk katardı. Kaido nun meyve fabrikası var onla bağlantılı, burgess var bb ile bağlantılı, big mam gelmiş o zaten olayın içinde shanks ın tayfadan bir adam niye görmeyelim ki. Hız konusunda falan kurtarıyor roo olabilir bence de. Ama yüksek ihtimalle yeni biri çıkar diye düşünüyorum.

Korkak olduğu bir gerçek ama dediğim gibi Usopp'un karşısına birden karınca çıksa yine aynı tepkiyi verir, alışkanlık olmuş adamda. Mesela aynısı Luffy için de geçerli ilginç şeyleri görünce kendini kaybetmesi gibi. Başkalarını kullanıyor lafına katılmıyorum Usopp bence bunu deniz kızı adasında bize gösterdi komutanlardan biriyle teke tek savaşarak. Bu adam eskisi gibi korkak ama artık az çok başının çaresine bakabilir diyorum, ve ölmesini istiyorum:D (Luffy yamuk yaptığı anda benim için bitmişti mal:mad:)
Birde Brook Usoppdan güçlü olabilir
Benim içinde. Ama aslına bakarsan bir mantık çerçevesine oturtursan oda onu, yassopp, luffy'nin tayfasında oğlunun olduğunu bilmesini istemediği için yapıyor. Yani seri ileride baba oğul muhtemelen bir keski nişancılık için kapışacaklar bence. Ve bu kapışma olayı içerisinde sogeking ile kapışacak yasopp. Oğlu ile kapışırsa yenmesine izin verebilir çünkü. Bunu düşünerek oda o savaşı verditti onlara.

Ha ben Franky'i de gram sevmiyorum. Tayfadan birisine yamuk yaptı her ne kadar usopp'ta olsa. gemi yapmışmmış bilmem ne yapmış hiçbiri kurtarmıyor benim gözümde franky'i...

Bu kapışma 10 gün sürer :S
Ferit iyisin bugün. Hadi hayırlısı bakalım :D.

@polo
Zoro'nun yalvarması için adam konu mu açsın? Veya zoro çok seviliyor diye yorumlarını/düşüncelerini mi sakınsın? Tam anlamayamadım demek istediğini... Zaten son sayfaları okumuşsan görmüşsün bölüm yorumlaması geçilmiş tayfanın hayalleri tartışılıyor!

polo

Tayfanın hayalleri için bir başlık var zaten oraya yazabilir kopek gibi diye ama bura çok orta yer gereksiz tartışmalar dönecek şimdi.

One piece ile alakalı olduğu sürece her şey konuşulabilmeli (trol olmadığı sürece), zaten her hafta yeni konu açılıyor çok kasmaya gerek yok. 30 sayfa aynı bölüm tartışılmaz, konu elbet bir yerlere kayar her zaman ve şu an olduğu gibi.

One piece ile alakalı olduğu sürece her şey konuşulabilmeli (trol olmadığı sürece), zaten her hafta yeni konu açılıyor çok kasmaya gerek yok. 30 sayfa aynı bölüm tartışılmaz, konu elbet bir yerlere kayar her zaman ve şu an olduğu gibi.
Çok mantıklı. :cool:

Ayrıca köpek gibi yalvarmak Zoro için kullanılamaz. Oda Zoro'yu kaplanla temsil ediyor. Kaplan gibi yalvarabilir yani. ;)

Seride köpek gibi yalvaracak 6 kişi geliyor aklıma; Garp, Akainu, Chaka, Lassoo, Jyabura, Pato(Oda'nın tasarımı oyun karakteri).
Bunlar ya bildiğimiz köpekler ya da köpekle temsil edildiler. O yüzdendir ki köpek gibi yalvaracak kişiler bunlardır.

Çok mantıklı. :cool:

Ayrıca köpek gibi yalvarmak Zoro için kullanılamaz. Oda Zoro'yu kaplanla temsil ediyor. Kaplan gibi yalvarabilir yani. ;)

Seride köpek gibi yalvaracak 6 kişi geliyor aklıma; Garp, Akainu, Chaka, Lassoo, Jyabura, Pato(Oda'nın tasarımı oyun karakteri).
Bunlar ya bildiğimiz köpekler ya da köpekle temsil edildiler. O yüzdendir ki köpek gibi yalvaracak kişiler bunlardır.
Akainu'nun birine yalvaracağını düşünüyorsan çok yanılıyorsun.

Bana, yalnızca bir bölüm yorumu başığında yalnızca ama yalnızca o bölümün yorumlanıldığı bir başlık göster korsanfan'da. Bu bölüm yorumları başlığı sadece bölüm yorumlamak ile kalsaydı 10 sayfa bulmazdı. Yani 10 sayfa demek 100 kullanıcı demektir. Bu başlık/lar 78. sayfaları çıktığını hatta ve hatta marineford zamanında geçtiğini bile biliyorum.

Edit: @meeteor

Doberman veya dalmeçian mı ne öyle de iki tane kor amiral vardı köpek zoanlarından yiyenler. Onlar da kullanılabilir :D.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık