Tebrik ederim. İyiydi. :SBu kapışma 10 gün sürer :S
Tebrik ederim. İyiydi. :SBu kapışma 10 gün sürer :S
süper, tebrik ediyorumBu kapışma 10 gün sürer :S
Benim içinde. Ama aslına bakarsan bir mantık çerçevesine oturtursan oda onu, yassopp, luffy'nin tayfasında oğlunun olduğunu bilmesini istemediği için yapıyor. Yani seri ileride baba oğul muhtemelen bir keski nişancılık için kapışacaklar bence. Ve bu kapışma olayı içerisinde sogeking ile kapışacak yasopp. Oğlu ile kapışırsa yenmesine izin verebilir çünkü. Bunu düşünerek oda o savaşı verditti onlara.Korkak olduğu bir gerçek ama dediğim gibi Usopp'un karşısına birden karınca çıksa yine aynı tepkiyi verir, alışkanlık olmuş adamda. Mesela aynısı Luffy için de geçerli ilginç şeyleri görünce kendini kaybetmesi gibi. Başkalarını kullanıyor lafına katılmıyorum Usopp bence bunu deniz kızı adasında bize gösterdi komutanlardan biriyle teke tek savaşarak. Bu adam eskisi gibi korkak ama artık az çok başının çaresine bakabilir diyorum, ve ölmesini istiyorum(Luffy yamuk yaptığı anda benim için bitmişti mal
)
Birde Brook Usoppdan güçlü olabilir
Ferit iyisin bugün. Hadi hayırlısı bakalımBu kapışma 10 gün sürer :S
Çok mantıklı.One piece ile alakalı olduğu sürece her şey konuşulabilmeli (trol olmadığı sürece), zaten her hafta yeni konu açılıyor çok kasmaya gerek yok. 30 sayfa aynı bölüm tartışılmaz, konu elbet bir yerlere kayar her zaman ve şu an olduğu gibi.
Akainu'nun birine yalvaracağını düşünüyorsan çok yanılıyorsun.Çok mantıklı.
Ayrıca köpek gibi yalvarmak Zoro için kullanılamaz. Oda Zoro'yu kaplanla temsil ediyor. Kaplan gibi yalvarabilir yani.
Seride köpek gibi yalvaracak 6 kişi geliyor aklıma; Garp, Akainu, Chaka, Lassoo, Jyabura, Pato(Oda'nın tasarımı oyun karakteri).
Bunlar ya bildiğimiz köpekler ya da köpekle temsil edildiler. O yüzdendir ki köpek gibi yalvaracak kişiler bunlardır.
Her insan yalvarabilir ama köpek gibi bir de o azman asla.Bir karaktere bu kadar saplanmasan iyi olur. Her karakter köpek gibi yalvarabilir büyük olay değil.