Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 733 Bölüm Yorumları / 734 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz bide doflamingo lufy öldürdü gibi bir yalan haber versinler usopada görüsünüs usopu doflamingonun kafasını almadan ölmez bak buraya yazıyorum lufy ye bi zarar geldiğinde en çok canı usopun yanıyo çünkü saf ve korkak olmasına rağmen sevdiği veya arkadasına birşey oldugunda gözü dönüyo bu herifin karakter olarak o hareketleri çok hoşuma gidiyo ayrıca bu sahneye ne zaman unuttunuz http://www.youtube.com/watch?v=4Xa7cm-L3xM.

Siz bide doflamingo lufy öldürdü gibi bir yalan haber versinler usopada görüsünüs usopu doflamingonun kafasını almadan ölmez bak buraya yazıyorum lufy ye bi zarar geldiğinde en çok canı usopun yanıyo çünkü saf ve korkak olmasına rağmen sevdiği veya arkadasına birşey oldugunda gözü dönüyo bu herifin karakter olarak o hareketleri çok hoşuma gidiyo ayrıca bu sahneye ne zaman unuttunuz http://www.youtube.com/watch?v=4Xa7cm-L3xM.
Aynı şeyi Sanji için de dediler Nami'e zarar gelse saiyan moda bağlar diye , Dof resmen köpek etti.
Ussop çizik bile atamaz.

Luffy'e zarar gelse şu an tayfada Dof'a birşey yapabilecek adam yok istediği kadar sınırlarını zorlayıp kendilerini parçalasınlar onlarda beraber ölür.

Unknown

Bu tafyadaki herkezin için geçerli herkez birbiri için canını verir ölümüne savaşır.2 yıl onun için çalıştılar.Konusu sadece karakteri istediğini yapsın Dof u öldürsün.Ondan sonra arc sonunda yine korkak olucak sorun o.Korkmasında demiyoz da herşeye aşırı tekpi vermesi çok sinir bozucu.

Usopp nereye kafa alıyor allasen. :D. Luffy'i yenilmiş görsün ancak ağlar aynı anda bağırır. Usopp'un en iyi yeteneği bu nede olsa.

Tabi ki Usopp Dof'a çizik bile atamaz ama belki karşısında ki bir Sugar'a karşı gaz alabilir. Yine de GOda gibi bir kurgu dehasının aynı yemeği tekrardan ısıtarak önümüze koyması bence söz konusu bile değil. Bunu yalnızca genel gidişatta yapıyor, onu da her seferinde üstüne bir şeyler koyarak yapıyor. Yine de T. Bark'ta yaptığı bir altar ego diyaloğu ile (yoksa monoloğu ile mi deseydim :confused:), bir de çakma mugilerin Sogeking salvosuyla kendini bu yönde kaydırabilir gibi geliyor. İyice şizofren bir keskin nişancı yani :)

Evet beyler arkadaş bize soruyor.:D Sana tek diyeceğim şey bir tahta parçası için(yemişim geminin ruhunu) adam kız arkadaşının verdiği bir şeyi kaybetmek istemediği için hayatını ve köyününü kurtaran adama, kaptanına el kaldırabiliyor. Zoro gururu için ölmeye razıyken Luffy için başını eğiyor. Eğdiği adamda geçmek istedi rakibi. Usopp Luffy için ölür mü? Ölür ama zerre umrum da olmaz, sadece sevinirim;)

Tabi ki Usopp Dof'a çizik bile atamaz ama belki karşısında ki bir Sugar'a karşı gaz alabilir. Yine de GOda gibi bir kurgu dehasının aynı yemeği tekrardan ısıtarak önümüze koyması bence söz konusu bile değil. Bunu yalnızca genel gidişatta yapıyor, onu da her seferinde üstüne bir şeyler koyarak yapıyor. Yine de T. Bark'ta yaptığı bir altar ego diyaloğu ile (yoksa monoloğu ile mi deseydim :confused:), bir de çakma mugilerin Sogeking salvosuyla kendini bu yönde kaydırabilir gibi geliyor. İyice şizofren bir keskin nişancı yani :)
GO Ne hocam ?

O dediğim espirisi yoksa usop dofa yaklaşamazda arkadasları için ölür oda namiyi bile rayına koydu en azından havayla ilgili birşeyler yapıp vs atabiliyor ama bu usop nasıl keskin nişancı anlamadım tmm iyi gözleri var iyi atış yapar yok bitki çıkarıyo ya ne bileyim keskin nişancı dediğin veya okçu olsun abi bi karizması vardır usopda daha karizma yok bazen duyguları yoğun olunca canını dişine koyup vs atıyo güzel sözleride var ama gözümdeki o karizma ya benim beklendimden dolayı olabilir abi grand line gelmiş onu geçmiş 2 yıl bi adada eğitim görmüşün kolay değil o ada sonra yeni dünyaya gelip 2 tane tehlikeli adadan geçmişin lan cüce kadar olmuyon bildiğin normal insandan korkuyo öldürüyo beni dakkada işlerini bitirmezi lazım ayrıca ne tehlikelerden geçdi bu karakter bakmayın oda bize öle göstermiyor ama kaç adada zaferle ayrıldı kendi rakipini yenmeden bırakmadı bu zamana kadar ama insaf ya bildiğin insan görüp bağardı :)

@Venom

Fusion yapıyorum, alegori; God+Oda=GOda :D

@Basara

Keskin nişancı Shin Sekai'de kurşunlarına Haki dolduruyorsa bir halta yarar. Ya da en kötü Van Auger gibi olur, hem ciddiye alınır bir nişan kabiliyeti, hem de sağlam gözlem ve analiz yeteneğiyle. Bir de şu var ki Haki herkesin içinde var, KK'da tayfasına öğretsin bir zahmet yani :)

İlk seride ki sıralamayı düşün; güçsüzdüler, yol boyu geliştiler, 2 yıllık bir antrenmana girip aşmış adamlar olarak döndüler ve yeniden yola çıkıp, yine yol boyu güçlenemeye devam edecekler. Ayrıca Usopp'tan gerçek silah falan beklemek pek orijinal değil gibi, Sanji'ye bile yakışır, ama Usopp'un tarzı o değil. Hem göreceğiz bakalım bu sebze meyve ile tam potansiyel de neler yapıyor.

Ama netice itibariyle Dof'a çizik bile atamaz o kesin :)

Ayrıca lütfen; "sapan"a saygı duyalım! Bir devrimci gelenektir sapan :D

Beyler Usopp'u çekiştirip duruyorsunuz da bu adamın en büyük hayalini unutuyorsunuz galiba. Eğer şu anda sizin beklentilerinizi karşılayacak olgunluğa, özgüvene ulaşırsa seri sonuna kadar kalan süre zarfında amaç adına neyi haykıracak?
Bu arada bende Usopp'u sevmiyorum.:D
Bütün hayallerin seri sonunda gerçekleşeceği yönünde bir kural mı var? Serinin gidişatına bakarsak tayfa üyelerinin hayallerinin gerçekleşmesinin bile bir kronolojik sıra izleyeceğini görebiliriz. Bu kapsamda en erken hayali gerçekleşebilecek kişi muhtemelen Zoro olur, çünkü Mihawk kendisi diyor, KK olmak beni geçmekten daha zor diye. Yani Raftelden önce Zoro En İyi Kılıçustası olabilir. Daha sonraki sırada gerçekleşecek hayaller Luffy ile Robin'in olur, ikisi de Raftel'e ulaşınca gerçekleşecek gibi görünüyor. Sanji'nin All Blue hayali Raftel kadar efsanevi olduğu için Raftelden sonra da gerçekleşebilir. Brook'un hayali Laboon ile karşılaşmak ki bunun için tayfanın başa dönmesi gerekiyor. En son hayali gerçekleşecek kişiler ise Nami ve Franky olur, çünkü hayalleri dünyanın tamamına endeksli. Birisi dünya haritasını çizmek istiyor, ki 4 denizden birisini çizdi, GL'nin 1/7'sini çizdi, NW'nin de 1/3'ünü çizmiş olacak, ömrü bile yetmeyebilir. Diğeri ise Sunny ile dünya turu yapmak istiyor ve maceraya Water 7'e başladı. Olaya Usopp açısından bakarsak Usopp'un hikayesini 700 bölümdür okuyoruz, bence en erken hayaline ulaşmaması için hiçbir neden yok. 2 yıl aradan sonra hayaline ulaşıp dönüş yapsa sırıtmazdı ve gayet de güzel olurdu bence. Hadi sizi kırmayalım, 0'dan 100'e 700 bölümde çıkmayıversin ve seri sonunda denizlerin en cesur savaşçısı olsun, ancak en azından 2 yıllık olgunluğuna hürmeten 0'dan 10'a çıkmasını beklememde bir mahzur yok sanırım. Ama durum hiç de öyle gözükmüyor, hala Usopp 0 noktasında duruyor. Yani Luffy KK olmak için çok güçlendi hayaline yaklaştı, Zoro da aynı şekilde. Yine tayfa denizde yol aldıkça Sanji, Robin, Brook ve Franky de hayallerine her geçen gün yaklaşıyorlar ama ya Usopp? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık