Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 733 Bölüm Yorumları / 734 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cüceler ve oyuncak asker bizim elemanların daha korsan olduklarını falanda bilmiyo sanırım :D
Usopp bence sugarı alacak zaten onla anca o baş eder. Eğer robin ve usopp da oyuncağa dönüşürse hepten işimiz var, luffy mi kurtaracak alayını koca tayfa ne işe yarar.
Bence o olaya Sanji el atar derdim de adam tekrar adaya ayak basmayacak gibi. Fakat şöyle bir sorun var onu koruyan adam güçlü ve Logia türü yani onu Franky de alamaz Robingil de o zaman bunlara bir yardım gelmesi lazım belki Koala gelebilir, yada bizim kurşun askerde haki vardır.

@Gunmania

GOda'nın Sugar'a doğru gönderdiği ikili bu iş için biçilmiş kaftan aslında. "U to Uso"yu daha önce Perona ile olan savaşında gördük, bu konuda bir numara :) Robin ise gereken açığı yaratmak konusunda tam nitelikli. Bir klon şaşırtmasıyla Sugar'ı maymun edebilir. Ya da vücudunda eller meller çıkartıp iyice thrillera bağlama :) Bunun yanında Trebol'e karşı ne halt edecekler o apayrı bir mesele. Kobitoların silahları Kairôseki'li ya da ne bileyim doğuştan hakili oldukları için bu kadar güçlüler şeklinde bağlansa daha efsane olabilir bence. Trebol'ü de cüceler aradan çıkartır işte :)) Usopp'ta bu garibanları yer, asıl korkutucu olan Sugar, Trebol yalnızca onun bodyguardı diyerek :)...

@Smoker

Ahahaha :D Arka mahleden adam toplamış bizimki :D Hakkında bir linç kampanyası başlatmasın Maedows bıyıkçılar dikkat et :) Bu arada Maedows dedim de;

hem yatış pozisyonu onu hızlı ve sonradan ayağa kalkan adam ilan edebilir, üstelik bıyıklar da uygun :), hem de CP9 Kaidô'nun yapay meyvelilerine karşı orjinalin gücünü temsil ederek Luffy'ye ittifakta iyi bir destek sunabilir...

@GrandeL

Cora-San bende daha çok bir "kadın" ismi havası uyandırıyor. Hem de Law'ın acıklı geçmişinde Dof'un bir pislik edip ayırdığı ya da muhtemelen öldürdüğü bir kişi olarak çıkacak karşımıza. En azından Luffy'nin tayfaya katılmasa bile ittifak kurduğu için ona da acıklı bir background şart artık :)

keyserav @

harbi jyaburanın bıyıklar meadows gibi :D

dipnot;

beyler usopp,franky,robin bildigimiz kadarıyla busoshoku haki kullanıcıları degil,luffy herseyi hissedebiliyor onları saymadı.

bu sartlarda trebolu almak için orada asagıda hazır bulunan ve son kalan iki adam aklıma geldi,yani e.oda sadece o ikisini ayırdı belki chinjao ve rikunun kendisi olaya dahil olabilir.

chinjaoda trebolu alıcak güc vardır her türlü,sugarıda trebol gittikten sonra bir zahmet alsınlar yani ;)

usoppa gelince vallahi yakısmıyor kk tayfasına,yani en azından benim düsüncem bu, ne tipte hayır var,ne gücte,hadi güclü olmasın eyvallahta ulan aglak diye dalga geciyoruz coby gibi ol bari ölcegini bilsen bile at kendini öne,luffynin tayfasındansın sen...

@Dragon

Değ mi değ mi ya... :D

Tabi Sugar indikten sonra Trebol'ü o hırsla duman edecek bir Chinjao'da var ama işte zamanlama çok önemli. Önce Sugar'ı indirmek lazım. Tabi bir de Trebol Chinjao'nun gücüne tanık olduktan sonra Dof'a bir haber uçuracaktır. "Dofly böyle bir adamı bile arena da harcamışlar, Diamante'nin hiçbir şansı yok, planları değiştir" şeklinde... Önden bir Dof'u telaşlandırmak lazım tabi. Haberler art arda gelecek. BigMom Ceasar'ın peşinde, Ceasar ve Momo'yu da götürüyorlar. Fabrika yok edildi, Diamante'nin adamları da yenildi, Trebol'de gidici. Her tarafta bir kaos vs. diyerek. Önce ruhunu kıracaklar ki Luffy ağız tadıyla harcasın puştoyu :)

keyserav @

harbi jyaburanın bıyıklar meadows gibi :D

dipnot;

beyler usopp,franky,robin bildigimiz kadarıyla busoshoku haki kullanıcıları degil,luffy herseyi hissedebiliyor onları saymadı.

bu sartlarda trebolu almak için orada asagıda hazır bulunan ve son kalan iki adam aklıma geldi,yani e.oda sadece o ikisini ayırdı belki chinjao ve rikunun kendisi olaya dahil olabilir.

chinjaoda trebolu alıcak güc vardır her türlü,sugarıda trebol gittikten sonra bir zahmet alsınlar yani ;)

usoppa gelince vallahi yakısmıyor kk tayfasına,yani en azından benim düsüncem bu, ne tipte hayır var,ne gücte,hadi güclü olmasın eyvallahta ulan aglak diye dalga geciyoruz coby gibi ol bari ölcegini bilsen bile at kendini öne,luffynin tayfasındansın sen...
Usta bizim dede nasıl o olaylara katılabilir ki. Bizim dede şuan tam olarak Usopp'un olduğu alanda mı? Dede kayıp:D

Beyler Usopp'u çekiştirip duruyorsunuz da bu adamın en büyük hayalini unutuyorsunuz galiba. Eğer şu anda sizin beklentilerinizi karşılayacak olgunluğa, özgüvene ulaşırsa seri sonuna kadar kalan süre zarfında amaç adına neyi haykıracak?
Bu arada bende Usopp'u sevmiyorum.:D

@Keyserav
Orjinal fikirler ortaya atıp tüm olasılıkları değerlendirmemiz gerek. Yapılan tahminlerden hiçbirinin elle tutulur bir dayanağı yok ona bakarsan.:D

@GrandeL

Yok canım orası öyle. Ben de zaten bol "bence"li bir mesaj attım. Elbette Cora-San da çıkabilir bu Miyaw, ama sankim Law'ın senseisi olan bir Cerrah, bir "Operatör Doktor Cora Şahbazoğulları, lütfen ameliyathaneye" falan çıksa daha güzel olur diye dedim :D Yoksa tabi ki de çıkabilir. Ama sen de bu kadar insafsız vurma yahu, teorilerimizi mümkün olduğunca eldeki verilere dayandırıyoruz :D

@Korsanlar "Kralı"

İşte öyle bir durum var. Trebol bu elemanla ne yapacak. Nasıl Sugar'ı Dedemize dokundurtup oyuncak edecek mevzu o. Aslında öyle yapsa dahi şöyle bir durum var ki; Kyros'u oyuncak haline getirmelerine rağmen adam neler yapıyor. Dede'ye, Luffy'ye falan hiç koymaz bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık