Geçen bölümlerde sadece Rebecca'nın babası olduğu bilgisi verilmişti yanlış hatırlamıyorsam. Bu bölümde de hızı övüldü ve iyi bir Kenbunshoku kullanıcısı olduğu görülüyor.bu bölümün özeti mr. soldier dı ve bence mr soldier bizim kıza öyle bir teknik öğrettiki bu teknik hem kendisine hamde rakibe çok büyük hasar veriyor. orada ayağa kalkanda bence rebecadır. birde bu soldier ın insan hali hakkında bilgi verilmişmiydi hatırlayamadım
Adam Kyrosbu bölümün özeti mr. soldier dı ve bence mr soldier bizim kıza öyle bir teknik öğrettiki bu teknik hem kendisine hamde rakibe çok büyük hasar veriyor. orada ayağa kalkanda bence rebecadır. birde bu soldier ın insan hali hakkında bilgi verilmişmiydi hatırlayamadım
Jesus olmasından iyidirKuro"nun tekniğide duman halinde ilerliyor.Bu tekniği iyice geliştirmiş halde karşımıza çıkabilir.
[video=youtube;2EoKAT9nOZQ]http://www.youtube.com/watch?v=2EoKAT9nOZQ[/video]
Usopp'a yüklenme sebebimiz, cüceleri kullanarak kendini aradan çıkartması yüzünden. Korkak olduğu için başkalarını kullanıyor, fırsatçılık yapıyor.Usopp'a çok fazla yüklenmişsiniz, adamda alışkanlık olmuş beklemedik bir durumda altına etme modu.Ha gebersin mi? Gebersin
Ama şu bir gerçek ki bu burunlu Bizim 3'lü ve Frankyden sonra en güçlü tayfa üyesi(yada olacak ama şuan ki tayfa baz alınarak) olacak, dedi dersiniz. Güç konusu açılmışken, Robin'in daha çok ön planda olmasını isterdim savaşlarda ama maalesef olmuyor.
Şimdi, bizim yıldırım askerin bir bacağı yok, bunlar insan forumuna dönerse bu adam tek bacaklı nasıl savaşacak yani şuan ki gücünden zayıf olmaz mı? Ortalığı dağıtan adamın yeni bir karakter olduğunu düşünüyorum, Big Mom daha yeni geldi adaya ne ara haberi olacakta plan yapacak o aygır(Burgess)
Kardeş, bu cüceler adamın garısı(garııı) mı bu kadar taksın cücelere? Cüceleri kullanması zekasını kullandığını gösterir. Herkesin dövüşme stili farklıdır.Usopp'a yüklenme sebebimiz, cüceleri kullanarak kendini aradan çıkartması yüzünden. Korkak olduğu için başkalarını kullanıyor, fırsatçılık yapıyor.
Korkak olduğu bir gerçek ama dediğim gibi Usopp'un karşısına birden karınca çıksa yine aynı tepkiyi verir, alışkanlık olmuş adamda. Mesela aynısı Luffy için de geçerli ilginç şeyleri görünce kendini kaybetmesi gibi. Başkalarını kullanıyor lafına katılmıyorum Usopp bence bunu deniz kızı adasında bize gösterdi komutanlardan biriyle teke tek savaşarak. Bu adam eskisi gibi korkak ama artık az çok başının çaresine bakabilir diyorum, ve ölmesini istiyorumUsopp'a yüklenme sebebimiz, cüceleri kullanarak kendini aradan çıkartması yüzünden. Korkak olduğu için başkalarını kullanıyor, fırsatçılık yapıyor.
Brook a laf yok.O Usopp kadar değil Thriller Bark ta ciddi halini gördük.Yinede o kadar gü.lü değildi ama tayfada en sevdiğim geçmiş Brook da var..Birde Meyvesinin güçlerini yeni anlamaya başlıyor adam.Daha birşeyler çıkar diye bekliyorum o meyveden.Korkak olduğu bir gerçek ama dediğim gibi Usopp'un karşısına birden karınca çıksa yine aynı tepkiyi verir, alışkanlık olmuş adamda. Mesela aynısı Luffy için de geçerli ilginç şeyleri görünce kendini kaybetmesi gibi. Başkalarını kullanıyor lafına katılmıyorum Usopp bence bunu deniz kızı adasında bize gösterdi komutanlardan biriyle teke tek savaşarak. Bu adam eskisi gibi korkak ama artık az çok başının çaresine bakabilir diyorum, ve ölmesini istiyorum(Luffy yamuk yaptığı anda benim için bitmişti mal
)
Birde Brook Usoppdan güçlü olabilir