Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 733 Bölüm Yorumları / 734 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burges fikri akla çok uygun geliyor şöyle;

Dof ile Diamante konuşmasından anlaşıldığı üzere Diamante tek kaldı arenada. Bu kadar tehlikeli adama karşı bırakın Dof'un tüm tayfasının şansı yok Dofun kendiside dahil.
Diamante büyük ihtimalle Burges'in aklı çelmiştir,kandırmıştır yada anlaşmıştır. Burada herkesi paketle meyveyi al demiştir. Arenaya dalmasıyla diskalifyede olmaz nasılsa gizlice bir yolu vardır yer altında açılan.

Arenada dövüşecek olaran senor,dellinger,lao g şuan yok ama rakipleri hazır. Demekki bu dövüşler olmayacak. Başka tarafa yönlenecek senaryo.

legend_luffyy

Son sayfa hariç boş bir bölümdü, son sayfaya gelince benim fikrim saçma gelebilir ama şöyle; saboya dragondan haber gelir saboda kollezyuma atlarken k.haki patlatır.yarışmacılar son sayfada olduğu gibi...güneşlenmeye çıkarr adamsın saboo:at:

Bölüm fena değildi, cücelerin ve yıldırım askerin vs'si de oldukça keyifli idi bence. Güçlerine bayağı vurgu yapıldı. Plan gereği Sugar düşünce yıldırım asker Kyros'a dönüşecek ve Doflamingo ile 1 vs 1 atacak. Ama burada sorun Trebol'ü nasıl geçecekler ve Sugar'ı nasıl indirecekler? Sugar'ı küçük kız olarak görüyorlar ama oldukça güçlü çıkacak. Trebol'ü ise alabilecek kimse yok aşağıda, haki kullanan birisi yokken ne yapabilirler belli değil. Muhtemelen aşağı kattakiler gecikecek ve yıldırım asker Kyros'a dönüşemeden Dof ile vs atmak zorunda kalacak ve kaybedecek. O esnada Luffy devreye girecek gibi görünüyor. Umarım aşağı katta Usopp dingili başarılı olur da Kyros vs Doflamingo izleriz. :D

Çogunluk Burgess üstünde duruyor ama ben Burgess olduğunu sanmıyorum. Burgess güreş şampiyonu adam iriyarı kaslı bir adam Hızlı olması pek mantıklı değil daha çok güçlü olması mantıklı.
Arenadaki herkes yenildi diyor. D listesine birisi saldırdı diyor. Sonra durun bir dakika biri ayağa kalkıyor diyor.

Benim burdan anladığım D listesinden olmayan dışardan biri saldırıyor. Ama biri yenilmeyip ayağa kalkıyor. Dof un yeni verdiği emir olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık