Dışardan müdahale olabilir ama Burges in olacagını zannetmiyorum.Son safyada biraz daha fazla baktım ama yere yıgılanlarda ciddi bir darp izni göremedim(gözümden kaçmışda olabilir), Burges olaya müdahil olmuş olsaydı darp izleri fazla olurdu malum adamın müzacı öyle ve yanlış hatırlamıyosam 1. oldugu gruptakilerin yüzü gözü yer değiştirmiş vaziyetteydi.
Sabo nun söyledikleri dışardan müdahale olasılıgı bence düşürüyor, yok diyemem.Yanlış hatırlamıyosam Sengoku bahsetmişti Avatar daki Ty lee nin tekniği gibi bir teknik olabilir diye.Mantıklı geliyor yere düşenlerde fiziksel anlamda ciddi bir darp yok malum haki de değil.Geriye meyve veya bir teknik kalıyor ki özel bir teknik olması daha muhtemel
Sabo nun söyledikleri dışardan müdahale olasılıgı bence düşürüyor, yok diyemem.Yanlış hatırlamıyosam Sengoku bahsetmişti Avatar daki Ty lee nin tekniği gibi bir teknik olabilir diye.Mantıklı geliyor yere düşenlerde fiziksel anlamda ciddi bir darp yok malum haki de değil.Geriye meyve veya bir teknik kalıyor ki özel bir teknik olması daha muhtemel