Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 733 Bölüm Yorumları / 734 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brook a laf yok.O Usopp kadar değil Thriller Bark ta ciddi halini gördük.Yinede o kadar gü.lü değildi ama tayfada en sevdiğim geçmiş Brook da var..Birde Meyvesinin güçlerini yeni anlamaya başlıyor adam.Daha birşeyler çıkar diye bekliyorum o meyveden.
Brook kim laf söyleyebilir ki:cool: Yanlış mı anlaşıldım ben:D Sadece güç karşılaştırması yapmıştım.

Korkak olduğu bir gerçek ama dediğim gibi Usopp'un karşısına birden karınca çıksa yine aynı tepkiyi verir, alışkanlık olmuş adamda. Mesela aynısı Luffy için de geçerli ilginç şeyleri görünce kendini kaybetmesi gibi. Başkalarını kullanıyor lafına katılmıyorum Usopp bence bunu deniz kızı adasında bize gösterdi komutanlardan biriyle teke tek savaşarak. Bu adam eskisi gibi korkak ama artık az çok başının çaresine bakabilir diyorum, ve ölmesini istiyorum:D (Luffy yamuk yaptığı anda benim için bitmişti mal:mad:)
Birde Brook Usoppdan güçlü olabilir
Usopp dese ki "Bu cüceler güçlü. Birlikte savaşarak, kazanabiliriz." sorun olmaz. Bunun yerine "Bunları önden salarım, ben olaya hiç karışmam, bunlar da halleder." diyor. Zaten bir sürü yalan söylemiş cücelere, bir de onların saflıklarından yararlanıyor. Azıcık delikanlı olur insan.

@ Korsanlar ''Kralı''

Usopp ne kadar güçlenirse güçlensin, isterse amiral gücünde olsun, karakter olarak gelişmedikten sonra değersiz bir mahlukat olarak kalacaktır benim gözümde. Bu durum korkaklığın alışkanlık haline gelmesi ile de açıklanamaz. İlk çıktığı andaki Usopp ile 700 bölüm sonrası arasında kişilik olarak hiç fark yoksa burada durup düşünmek gerekir. O kadar acı çekti, tayfası dağıtıldı, ıssız adaya düştü, kaptan için güçleneceğiz dedi, 2 yıl bitkilerle hayvanlarla zorlu eğitim aldı ama hala sırtı dönük kaçmakta olan rakiplerle iyi savaşırız modunda bir Usopp var piyasada. Adam açık açık dövüşmeden kazanırsam iyi olur diyor. Karakter gelişimi 0, adamda 1 mm ilerleme yok. Luffy için 2 yıl önce saf, salak diyorduk ama adam 2 yıl sonra bir geldi, yanındakilerin sözünü dinler oldu, Hancock'un, Law'ın, Franky'nin sözünden çıkmıyor adam, demek ki bayağı bir gelişmiş karakter olarak. Yine aynı şekilde kendini bazı durumlarda tutmasını öğrenmiş, Burgess örneğinde olduğu gibi. Zaman atlaması öncesinde Shanks, Luffy'e hitaben, ağladıkça adam olur gelişirsin diyordu, Luffy ciddi anlamda karakter olarak gelişti. Bir de Usopp'a bakıyoruz, neresinden tutsan elinde kalıyor. :)

GOda Usopp'u okuyucu gözünde iyice anti-patikleştiriyor. Korkutucu bir durum aslında, Usopp hakkında kötü planları olabilir... :) Onun dışında ya Usopp da arkadaşın dediği gibi bu bir alışkanlık haline geldi ve düşman karşısında ağız burun dağıtıcı bir arkadaş aslında, ya da GOda iyice Sogeking'e yüklenecek gibi, Yasopp son ana kadar oğlunun Luffy'nin tayfasında olduğunu bilmeyecek. Tam Kobitoların aradığı Süper Kahraman işte... :)

Usopp dese ki "Bu cüceler güçlü. Birlikte savaşarak, kazanabiliriz." sorun olmaz. Bunun yerine "Bunları önden salarım, ben olaya hiç karışmam, bunlar da halleder." diyor. Zaten bir sürü yalan söylemiş cücelere, bir de onların saflıklarından yararlanıyor. Azıcık delikanlı olur insan.
Ondan delikanlı olursa bizden neler neler olur:D Maalesef bu bahsettiğin adamın huyu adam hiç bir zaman kendine güvenemiyor, sen gidip birkaç arc önce eskiden yenmeyi bırak yanından bile geçemeyeceğin(ben çok mu abarttım ismi bile aklıma gelmeyen karakteri:oleyo:) rakibi yen ama hala eskisi gibi davran. Birde Usopp'ûn bazen çok korkak davranması komiklik olsun diyede olabiliyor. ama dediğin gibi adam değil ama ileride daha faydalı olacak, hatta Karasakalla olan savaşta benim düşünceme göre babasını yenen o tetikçiyi yenecek:( Harbiden bu Shanks seriden daha doğrusu Luffy önünden nasıl çekilecek merak ediyorum.

@Reiper
Usta öyle bir yazmışsın ki görende beni Usopp'u savunuyor sanacak. Asla öyle sanılmasın:D geberse belkide en mutlunuz ben olurum:flaugh:

Cüceler ve oyuncak asker bizim elemanların daha korsan olduklarını falanda bilmiyo sanırım :D
Usopp bence sugarı alacak zaten onla anca o baş eder. Eğer robin ve usopp da oyuncağa dönüşürse hepten işimiz var, luffy mi kurtaracak alayını koca tayfa ne işe yarar.

GOda Usopp'u okuyucu gözünde iyice anti-patikleştiriyor. Korkutucu bir durum aslında, Usopp hakkında kötü planları olabilir... :) Onun dışında ya Usopp da arkadaşın dediği gibi bu bir alışkanlık haline geldi ve düşman karşısında ağız burun dağıtıcı bir arkadaş aslında, ya da GOda iyice Sogeking'e yüklenecek gibi, Yasopp son ana kadar oğlunun Luffy'nin tayfasında olduğunu bilmeyecek. Tam Kobitoların aradığı Süper Kahraman işte... :)
Usopp tipik bir Türk, cidden. Cüceler'e kesin "Siz önden gidin, ben geliyorum." der.

Herkes bir tahmin yürütmüş arenayı dağıtan kişi hakkında. Bende bi şansımı deneyeyim o zaman.
O kişi Law'ın bahsini ettiği Kora-San.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık