Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 713 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy gelir fujitoraya tek atar.Bunu gören dof ben ettim sen etme ağabey der,luffyde kaidou nerde söyle kırmayım bacaklarını der.Dof korkudan yerini söyler.Law kalkmış hazırlanırken luffy onu durdurur,sen otur yeğenim ben hallederim der.

Lawda bana gerek yoksa ben Shanksı bir iki dakika alıp geliyim der,Luffy kızar sen git bir büyükanneni ziyaret et der.
Luffy sonra kaidonun mekanından hydra avlamış herkül misali döner.Başlatırım rafteline... la roger ne kadar küçük düşünüyomuşsun der kratos gibi olymposa çıkar ve yoluna devam eder.

Herkes birşeyler der der ama hikayenin sonunu bilmez.Çünkü kimse ne derse desin luffyi hiçbirşey kesmez.

Anket açmada uzman bir arkadaşımız şöyle bir anket açabilir mi?
Adadaki en güçlü kişi kim? Yani teke tekte tüm rakiplerini yenebilecek kişi
*Luffy
*Law
*Dof
*Fuji
*Zoro
*Cp0 başı
*Burgles
*Yakışıklı prenses

Bir de açık anket yaparsanız güzel olur. Ben anket açınca az resim konulmasından yakınılıyor :oleyo2:
Bu sekilde güzel bir konu açan yoksa ben bir şeyler deneyeceğim. :flaugh:

Bizim amiral reyizin gücü Miss Valentine ile Shiki'nin meyvesinin birleşmiş halleri sanırım.

Anket açmada uzman bir arkadaşımız şöyle bir anket açabilir mi?
Adadaki en güçlü kişi kim? Yani teke tekte tüm rakiplerini yenebilecek kişi
*Luffy
*Law
*Dof
*Fuji
*Zoro
*Cp0 başı
*Burgles
*Yakışıklı prenses

Bir de açık anket yaparsanız güzel olur. Ben anket açınca az resim konulmasından yakınılıyor :oleyo2:
adadaki en güçlü adam aynı anda law ve doflamingoya dalan degilse kimdir :artiz: anketin galibi belli, bosuna acma orada luffy ve dof dahil kimse fujitorayı yenemez,dof sürpriz yapsa,bu seferde o zaman luffydemi bu kadar güclenicek,yani en makulu fujitora,çünkü saka-san göndermiş git demiş hepsini al :D

su anki durumdada ikincilik koltukları muhtemelen burgess ve doflamingonun ama arc sonunda o koltuk luffynin diyorum :mincika: arc sonunda amiral yenicek güce ulasırmı luffy sorusuna ise herkez,kendi istedigine göre cevap verebilir su an kesin bir sey yok ;)

adadaki en güçlü adam aynı anda law ve doflamingoya dalan degilse kimdir :artiz: anketin galibi belli, bosuna acma orada luffy dahil kimse fujitorayı yenemez ;)

su anki durumdada ikincilik koltukları muhtemelen burgess ve doflamingonun ama arc sonunda o koltuk luffynin diyorum :mincika: arc sonunda amiral yenicek güce ulasırmı luffy sorusuna ise herkez,kendi istedigine göre cevap verebilir su an kesin bir sey yok ;)
Doflamingoya daldığı kesin değil gibi ? :T
Belki meteor yada herneyse geniş çaplı bir saldırıdır. Onuda etkilemiştir. Körlük faktörü'de var , hem biraz espirili bir amcaya benziyor. Etrafı dağıttıktan sonra " Gomen " :D diyen tiplerden olabilir :T
Doflamingo ve Aokiji atarlanma olayı olmasaydı... :T
Şayet Doflamingoya'da dalıyorsa katılırım.

adadaki en güçlü adam aynı anda law ve doflamingoya dalan degilse kimdir :artiz: anketin galibi belli, bosuna acma orada luffy ve dof dahil kimse fujitorayı yenemez,dof sürpriz yapsa,bu seferde o zaman luffydemi bu kadar güclenicek,yani en makulu fujitora,çünkü saka-san göndermiş git demiş hepsini al :D

Spoiler den anladığım kadarı ile Dof'a saldırmayı düşünmüyor. O yaptığı atak Law için. Ayrıca 2 kişiye saldırdı diye ikisini de yenebilecek güçte olduğu da çıkmaz. Doğru değil mi?

adadaki en güçlü kişi muhtemel fuji bunu inkar edemeyiz adam amiral ve saglam bir amirale benziyor ve bence birinci hedefi dof ama bir taşta 2 kuş vurmak isteye bilir

Adadaki en güçlü kişi Luffy olması gerek tamam bir amiral ile kıyaslıyoruz ama bu adam yonkou indireceğim diyorsa Amirali yenmek zorunda yenemiyorsa ne diye Yonkou peşinde. :hmm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık