Usoland adında Usopun heykelinin olduğu manga kapağı hatırlıyorum ben kendi hayal gücümmü![]()

Usoland adında Usopun heykelinin olduğu manga kapağı hatırlıyorum ben kendi hayal gücümmü![]()
Bu sekilde güzel bir konu açan yoksa ben bir şeyler deneyeceğim.Anket açmada uzman bir arkadaşımız şöyle bir anket açabilir mi?
Adadaki en güçlü kişi kim? Yani teke tekte tüm rakiplerini yenebilecek kişi
*Luffy
*Law
*Dof
*Fuji
*Zoro
*Cp0 başı
*Burgles
*Yakışıklı prenses
Bir de açık anket yaparsanız güzel olur. Ben anket açınca az resim konulmasından yakınılıyor![]()
Oda gene ucundan göstermiş sanki
adadaki en güçlü adam aynı anda law ve doflamingoya dalan degilse kimdirAnket açmada uzman bir arkadaşımız şöyle bir anket açabilir mi?
Adadaki en güçlü kişi kim? Yani teke tekte tüm rakiplerini yenebilecek kişi
*Luffy
*Law
*Dof
*Fuji
*Zoro
*Cp0 başı
*Burgles
*Yakışıklı prenses
Bir de açık anket yaparsanız güzel olur. Ben anket açınca az resim konulmasından yakınılıyor![]()
Doflamingoya daldığı kesin değil gibi ? :Tadadaki en güçlü adam aynı anda law ve doflamingoya dalan degilse kimdiranketin galibi belli, bosuna acma orada luffy dahil kimse fujitorayı yenemez
su anki durumdada ikincilik koltukları muhtemelen burgess ve doflamingonun ama arc sonunda o koltuk luffynin diyorumarc sonunda amiral yenicek güce ulasırmı luffy sorusuna ise herkez,kendi istedigine göre cevap verebilir su an kesin bir sey yok
![]()
Spoiler den anladığım kadarı ile Dof'a saldırmayı düşünmüyor. O yaptığı atak Law için. Ayrıca 2 kişiye saldırdı diye ikisini de yenebilecek güçte olduğu da çıkmaz. Doğru değil mi?adadaki en güçlü adam aynı anda law ve doflamingoya dalan degilse kimdiranketin galibi belli, bosuna acma orada luffy ve dof dahil kimse fujitorayı yenemez,dof sürpriz yapsa,bu seferde o zaman luffydemi bu kadar güclenicek,yani en makulu fujitora,çünkü saka-san göndermiş git demiş hepsini al
su anki durumdada ikincilik koltukları muhtemelen burgess ve doflamingonun ama arc sonunda o koltuk luffynin diyorumarc sonunda amiral yenicek güce ulasırmı luffy sorusuna ise herkez,kendi istedigine göre cevap verebilir su an kesin bir sey yok
![]()