Suçu Ilgaza attım bu aradaAbartılıyorlar. :/

Suçu Ilgaza attım bu aradaAbartılıyorlar. :/
Ilgaz'a da dedim. Dofly gidici dedim, dinle beni dedim. Kendimi dinletemedim. :/Suçu Ilgaza attım bu arada![]()
bencede kardoZaten kanımca özel tekniklerini göstermedi Oda bize, gösterince şaşırmamızı istiyor bence.
bencede yeni teknikler geliştirmiştir şuda var haki mevzusu çok önemli bellamy muhteşem bir hakin var dedi potansiyeli malum zaten bu potansiyeli rayleighle birlikte geliştirdi yani kısaca teknik olayı luffy nin bu vuruşlara ekleyeceği haki gücüne bakıyor 2 yıl önce g2 ve g3 ilk yarı için yıkıcı güçtü şimdi bunlara ekleyebileceği haki olayı şekillendirecek çok iyi bir hakin varsa law roomda kesemiyor akainunun magması yakmıyor hatta k.haki ile dokunamıyorlar sana eğer hızın varsa seride fark yaratacak güç şuan ile net bir şekilde hakidir teknikten ziyade hakisini sınayacaz luffy ninsöylediklerini dikkatli okuyunca sanki luffyden yeni bir teknik gelicek gibime geldi nedense
Beyazsakal'ın dost korsanlarının.Bunlar kimin eskizleri
![]()
Kimin değil Beyazsakal müttefiklerinin eskizleri.Bunlar kimin eskizleri
![]()
aynen seride de g2 ile luffynin hızına kolay kolay yetişebiliceklerin sayısı çok az hatta bildigim kadarıyla mihawktan başka takip edebilen yok heraldebencede yeni teknikler geliştirmiştir şuda var haki mevzusu çok önemli bellamy muhteşem bir hakin var dedi potansiyeli malum zaten bu potansiyeli rayleighle birlikte geliştirdi yani kısaca teknik olayı luffy nin bu vuruşlara ekleyeceği haki gücüne bakıyor 2 yıl önce g2 ve g3 ilk yarı için yıkıcı güçtü şimdi bunlara ekleyebileceği haki olayı şekillendirecek çok iyi bir hakin varsa law roomda kesemiyor akainunun magması yakmıyor hatta k.haki ile dokunamıyorlar sana eğer hızın varsa seride fark yaratacak güç şuan ile net bir şekilde hakidir teknikten ziyade hakisini sınayacaz luffy nin