Doflamingo ve Law ikiside Shicbukai
Fujitora Amiral
Herkes gibi bende Amiral almalı diyorum şayet Doflamingoya'da saldıracaksa.(Büyük ihtimalle saldırmayacak)
2 Shicbukai ile uğraşmanın pek kolay olduğunuda sanmıyorum. İkisi'de tehlikeli meyve kullanıcıları en ufak hata
kitler. Aynı şekilde onları'da.
Jozu , Amirallerle baş edebilen adam. Doflamingo çok rahat durdurdu.
Jozunun kolu dondu kurtulamadı. Doflamingo Full Body bu saldırıyı aldı fakat kurtuldu.
Üstüne H.haki'ye sahip ,Logia bir Koramiral'i hayatın _gözlerinden_okunuyor .avi yaşatmış adam.
Ya ben çok abartıyorum Dof samayı ( nanet Ilgaz :/ ) ya da çok küçümsüyorsunuz beyler.

Law'a değinmiyorum bile :/
doflamingo acık kapı, yani söyle söyleyim mesela; fujitora 10 sa,su an dofun gücü 10 ile 9 arasında her yerde olabilir, ama kesinlikle 9 dan asagı degil.
yinede kücük detaylar, amirallerin daha üstün oldugunu gösteriyor.cidden akainu, fujitorayı tek basına green bitti bassın diye göndermiş.yani law ve dofun bulusmasına...üstelik smoker saolsun, law-luffy ittifakınıda biliyorlar.
yani akainu, luffynin hosushokusunu gördü,soyunu biliyor,ee jinbeiye atarlandı bir shicbukai olarak gücümü biliyorsunda dedi,yani tersten düsünürsek hani bende sizi biliyorum dedi.demekki gercekten fujitoraya güveniyor.
sonra aokiji olayında,cidden aokiji daha baskındı,salisede dondurdu,dof az zaman kaybetse kalbi donucak ölücekti,aokiji, wbnin bisentosunda deprem baloncugu olmasa, onuda tekliyecekti,cok ters bir gücü var.dof amirallere yakın duruyor haki gücünden dolayı, çünkü hakisi onlarınkini asabilir ama adamlar cok fenalar.
ben isterimki dof,amiral dövsün,luffyde dofu dövsün

ama su an görünen o ki; cidden o adadaki en büyük güc denizci amirali.dikkat edin, yeniden yayın yapılan saate,bulusmadan hemen önce.yani dof öyle kurgulamıski eger bir amiral gelirse,o zamana kadar ögrensinler,benim hala shicbukai oldugumu

yani yememiş bir amiralle kapısmak.
herkez diyor,yok o kadar emegi var bilmem ne,ya kardesim koskoca ada senin,gücün nerelere uzanıyor,madem amiralden güclüsün, kes kafasını at denize ,luffy yaptı,law yaptı de.bence doflamingo, luffynin amiral gücüne sıcrama tahtası olucak.sonra bir tanede yonko gücüne sıcrama tahtası bekliyorum,artık wano shogunu olur,elbaf reisi olur,su jack, aokiji degilse o olur bilemem ama sonrası malum zaten ver elini kaidou veya linlin
bu arada; crocodileın mr.0 oldugu acıklandıktan 97 bölüm sonra, göge postalandıgını hatırlatmak isterim,jokerin acıklanmasına göre, 670 te doflamingonun gökte olması ilginc olabilir,bakalım e.oda nasıl bir kurgu izliyecek