Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 713 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:hhh: abi göğe çıkarma değil mantık daha adamın gücünü bilmiyoruz.
Amiral olarak bile lider olur orası tartışmasız ama gücü eğer Croco veya Enel gibi antisi varsa o zaman :byee:

gerçi METEOR olarak geçiyor Yer çekimi desek sonuç belli ama Luffy'de bir görmek gerek beklenti çok yüksek :oleyo2:
Doflamingo yüzünden mantık kurulamıyor :cool:
Onunda tam güçlerini sınırlarını bilmiyoruz. Elde ki veriler ise son derece güçlü olduğunu gösteriyor.
Jozuyu durdurması , Koramirali teklemesi (logia) , Aokijinin über öldürücü saldırısını tınlamaması , H.hakisi ( ki bu bile çok önemli)
Adam değişik birşey arkadaş :T

knk üsttede söylediğim gibi orası kesin değil. Dof a yaptığı normal bi Ice Time saldırsı değildi gibi görünüyor. Ice Time gibi gözüküyor ama öle olsaydı Dof kurtulamazdı yada o saldırı Ice Time dı ve Dof un meyve yeteneği kurtulmasını sağladı ama oda bana biraz saçma geliyor açıkcası

Bana göre hala muallakta bi konu Kuzan vs Dof ta ki donma olayı. o saldrırı normal Ice Time gibimiydi ? Dof Haki ile mi Meyve ilemi yoksa fiziksel gücüylemi kurtuldu ?
Benim için önemli olan o saldırıdan nasıl kurtulduğu :ehe:
Ice Time o saldırı.
Doflamingo Vs Aokiji
[video=youtube_share;0F3KpMDqSUk]http://youtu.be/0F3KpMDqSUk[/video]

knk üsttede söylediğim gibi orası kesin değil. Dof a yaptığı normal bi Ice Time saldırsı değildi gibi görünüyor. Ice Time gibi gözüküyor ama öle olsaydı Dof kurtulamazdı yada o saldırı Ice Time dı ve Dof un meyve yeteneği kurtulmasını sağladı ama oda bana biraz saçma geliyor açıkcası

Bana göre hala muallakta bi konu Kuzan vs Dof ta ki donma olayı. o saldrırı normal Ice Time gibimiydi ? Dof Haki ile mi Meyve ilemi yoksa fiziksel gücüylemi kurtuldu ?
Ya abi ne ice time mış Luffy 2 yıl önce bu saldırıyı yiyip hayatta kalıyor. Über tehlikeli ama buz sonuçta öldürmez [ zaman kapsülü felan dondurma hani yapıyorlar :D ]

Ek olarak 3 adam var. Dof - Fuji - Lufy
ancak denkleme göre eğer ada boss'u DoF ise Luffy onu yenicek bu yüzden eliyorum ben [ pardo sanji yenicek :p ]

ya siz bu saldırıda WB ye yaptıgı saldırıdaki buz kütlesinin kalınlıgına bakın bide doflamingo ya yaptıgı buz kalınlıgına bakın ondan sonra konuşalım

http://www.v-teamoku.com/One_Piece/699/3

kuzan orda yaptıgı atagı durdurmak için yaptı ve başardıda, eger WB ye yaptıgını yapsaydı mingoya yapsaydı şimdi fatiha okuyorduk, mingoda biliyor ya zaten tam güç saldırmadıgını onun için çekiliyor yani harbiden çekindi gibime geldi

http://www.v-teamoku.com/One_Piece/699/5
http://www.v-teamoku.com/One_Piece/699/6

burdada kuzan soruyor nesin sen diye orda soylüyor ama yansımıyor mangaya yoksa kuzan brakırmı mingoyu orda
bence kuzan gelecek dresrosaya olayları yakından takip etmek için ama mudahale edermi orasını bilemem çünkü gelecegini sinyalinide verdi bi bolümlük adam deil diye

ha orası kesinleşti yani bu arc da mingonun nasıl bi rol oynadıgını oğrenecegiz

ya siz bu saldırıda WB ye yaptıgı saldırıdaki buz kütlesinin kalınlıgına bakın bide doflamingo ya yaptıgı buz kalınlıgına bakın ondan sonra konuşalım

http://www.v-teamoku.com/One_Piece/699/3

kuzan orda yaptıgı atagı durdurmak için yaptı ve başardıda, eger WB ye yaptıgını yapsaydı mingoya yapsaydı şimdi fatiha okuyorduk, mingoda biliyor ya zaten tam güç saldırmadıgını onun için çekiliyor yani harbiden çekindi gibime geldi

http://www.v-teamoku.com/One_Piece/699/5
http://www.v-teamoku.com/One_Piece/699/6

burdada kuzan soruyor nesin sen diye orda soylüyor ama yansımıyor mangaya yoksa kuzan brakırmı mingoyu orda
bence kuzan gelecek dresrosaya olayları yakından takip etmek için ama mudahale edermi orasını bilemem çünkü gelecegini sinyalinide verdi bi bolümlük adam deil diye

ha orası kesinleşti yani bu arc da mingonun nasıl bi rol oynadıgını oğrenecegiz
cümlelerini sevim bea söyliceklerim aynısını söylemişsin aokijinin dofla wb ye yaptıgı hamleyi bir tutmayın dofa sadece smokeri durdurmak için yapıyo sadece durdurmak için yapmasa devamı gelirdi zaten atacklarının

wb de ise savaşın ortasında etkisiz hale getirmek için hatta belkide öldürmek için yapmıştır aokiji ama wb bence saj güçüyle o buzu kurmıştır bence tam hatırlamıyorum buz kesilmeden önce deprem balancogu yaptıgını hatırlamıyorum ama yapmışta olabilir ben yapmadıgını hatırlıyorum ama

WB o buzu kıramayacaksa kalıbına tükürürdümde işte kırdı garibim adamdaki saf güç yetiyordu deprem felan gerek yok yani o buz için oyle bişi işte :D

melih abi sen onu sırf donmadan önce bisentosunda deprem baloncuğu olduğu içinmi kurtuldu sanıyorsun ? sen yapma bari :D Bu herif yumruğundan deprem yollamıyor mu ? evt. Tüm cüvudundan H. Haki gibi (yumruğundan çıkardığı kadar etkili olmasada) Deprem/Titreşim yollayamaz mı ? pls abi pls :(
anlamadıgım sey; saldırıyı yapan adam, aokiji bile titreşimler donmaz derken,e.oda üsenmeyip o bisentoya deprem baloncuku çizerken vede en önemlisi, ben asla bosa yorum atmam,buz kırılırken, o bisentoda bir önceki karede olan, deprem baloncukunu çizmezken,wbde kendisi titreşimli joystick olmadıgına göre bu mantıga nasıl kapıldın :D

dofa yaptıgı saldırı, menzili daha geniş ama buz tabakası ince bir saldırı,wbye yaptıgındaki buz tabakası daha kalın,aokiji gerizekalımı dünyanın en güclü adamına dur, suna en zayıf buzumu yollayayım diyecek.aynısını mihawktada dedi durdula,r yok en güçlü kesis degilmiş bilmem ne... sanki bakkal zülküf amcaya saldırıyorlar.:ehe:

doflamingoda, aokijinin amacı,smokerı kurtaramak ve doflamingoyu caydırmaktı,saldırıdan hemen önce nasıl wbnin bisentosunda deprem varsa sigorta,doflamingoda ellerini kukla hareketinde oynattı.muhtemelen ipleriyle kendini dolayıp,buzun vucuduna temasını minumuma indirdi.

o saldırıda buz yayılıyor.digerinde direk buz kalıbının içinde sıkısıyorsun,eger teke tek vs olsaydı wb teke gitcekti.ama kalbi donmayabilir wbnin çünkü insan degil,yinede cıkmak için robine oldugu gibi yardıma ihtiyacı olacaktı.ama aokijinin dedigi gibi titreşimler dondurulamıyor,haa e.oda istese wbyi o saldırıya yakalatmazdı,cakardı hamle yaparken depremi,buzlu hava dalgası sekerdi,shankste kacabilir,ama böyle bir tasarruf kullandıki aokijinin gücünün korkunclugunu görelim bence. ;)

Orda beyazsakala yaptığı buz saldırısı dofa yaptığından çok daha etkisizdi.Uzaktan saldırdı.Bir yonkonun ondan kurtulamaması mümkün değil bence.Doflamingo yakın mesafeden kurtulmuşken... Ne yani şimdi aokiji shanksı görüp ice ball yollasa shanks öylece donup kalacak mı ? Kurtulamayacak yani donduktan sonra ?

Titreşim,haki zırhı yada Doflamingonun ipleriyle kurtulabilirsin şayet kalbin donmazsa.Beyazsakalın kalbi donmayınca titreşimle kurtuldu.Aokijinin titreşim yeteneğinden yakınması kurtulmak için araç olarak kullandığından dolayı.Yoksa beyazsakalın bilincinin açık olduğunu düşünüyorum.Önceden deprem baloncuğu yüklenip yüklenmemesinin bir önemi yok yani.Aokiji denk rakiplerine karşı bu gücü ancak sağlam bir açık bulduğunda etkin kullanabilir.Herkes jozu gibi vazgeçmez bu söylediğim üçü kurtulabilir mesela.
üste yazdım tekrar yazamıyacagım şimdi...cok sürmez manga 567i ac,sayfa 5 en alt karede wb bisentosuna deprem baloncugu yükleyip saldırıcak,aokiji saldırıyor sayfa 6...sonrasında iyi dikkat et;aokiji diyorki deprem dondurulumazmış demekki...demiyorki yonko dondurulamaz,insan bu... vucudunda sıvı olan her sey donar,px bile donar.

ve can alıcı kareye bak; 6. sayfada,wbnin etrafını kaplayan buz, deprem efektiyle catlayıp kırılmıs buz dagılıyor,ama e.oda o baloncugu çizmemiş,yani o baloncuk o buzu kırdı.mesele wbnin o saldırıda ölüp ölmemesi degil,en azından teke gidip saf dısı kalıcaktı.e.oda bize böyle gösterdi, gerisi herkezin kendi hayal gücüne kalmıs ;)

Bu bölüm epey sönük geçecek gibi. Ya da spoiler ile ağzımıza bir parmak bal çaldı... Bunun kadar heyecan verici 3-5 hadise daha yaşanacak.

Ice Time, Ice Ball'dan her yönüyle daha etkili bir saldırıdır abi. :D Olayın buz kalıbının kalınlığıyla alakası yok. Ice Time menzilindeki her yeri donduruyor. Denizi 7 günlüğüne donduracak bir saldırıdan bahsediyoruz. İnsanı bütün hücrelerine kadar donduruyor. Ama Ice Ball sadece hareket etmeni önlüyor. WB'nin iç organları çıktığında donmamıştı. Saldırının özelliği seni kalıba alıp hareketini önlemek. Zaten Aokiji de daha fazla hasar vermesin ihtiyar diye onu durdurmak için o saldırıyı yapıyor. Seni yanıltan olay, Doflamingo'nun saldırıdan önce kendisini savunması. Kendini savunduğu için saldırıyı etkisiz olarak hatırlamışsın. :D Önceden hamle yapmasa Jozu gibi olacaktı.
sen saldırının menziline odaklanmısın,ben bir kişiye etkisine odaklandım.benim inanasım su;dofu kaplayan buzmu rahatlıkla kırılır ? yoksa wbyi kaplayanmı ?

ice time daha güclüdürü tartısmıyorum ben.o saldırıdaki buz kalınlıgı, wbyi bile hareketsiz bırakmak için vardı.adam magmaya karsı koyucak,kendini kaplayan incecik buz tabakasındamı kacamıyacak ? dondururken hamle yapsa buzu kırar, ama ice balla hem cok hızlı, hem cok kalın.

hatırlıyormusun luffy ve robini kaplayan buz tabakalarını... onlarda aynı.ice time daha korkunc ve menzili geniş bir saldırı ama, buz dondurdugu nesnenin etrafında, ince bir tabaka olusturuyor.ice ballda ise santimlerce kalın bir buz tabakası olusturuyor.ne kadar buz kalınlıgı varsa, o kadar soguktur,o yüzden antarktika daha soguk her yerden,hiç mi ugur derin dondurucunun içine bakmadın :D

yoksa sen mantıgında haklısın ama, ben kişisel duruma bakıyorum,senin wbnin iç organları donmadı demen zaman algısını sasırmandan,hali hazırda deprem baloncuğu var, saniye bile sürmüyor wbyi kaplayan buzun kırılması,ama digerinde aokiji diyorki,acele ederseniz kurtarabilirsiniz,robine isim söylemiyordu yanlıs hatırlamıyorsam,ama luffye direk ice timela saldırıyor.sence ice ball yapsa,luffyi hemencecik sıcak suyla kurtarabilirlermiydi ? yada iki farklı kalınlıktaki buz tabakasından, hangisi daha önce kurtarılmaya müsait olurdu ? bekliyorum cvp :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık