Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 713 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya beyler gerçekten luffyi 2 sene ileri değil 2 sene geriyemi ne attınız ya adamın teknikleri vardı bunu 2 yıl haki ile taçlandırdı allah aşkına
alabasta arcı izlerken ben luffynin crocodile yeniceğini düşünmüyodum ama son anda kan olayından yenebildi.
arcın bossu gerçek dof olucagından bence indirecek dofu bu herkesin kabul etmesi gerek birşey

Luffy 2 sene sonrası çok güçlendi eskisine göre ama savaşacağı adamlarda güçlendi ve burası yeni dünya grandlineye benzemez Marineford'da adayı sallayan yonkouyu görünce dili tutulan Luffy bu adamların içinde savaşacak , ezilecekte.

bhdr

Luffy dof la kapışsa kapışır, yense yener, kimseye de sürpriz olmamalı bunu kabullenmek lazım:cool:. Bu adam muhtemelen 500-600 bölüm içinde korsanlar kralı olacak kişi. Emin olun fujitora ile teke tek kalsa şimdiki haliyle bile tereddütsüz aokijiye nasıl daldıysa aynı kararlılıkla dalar, yenemez o ayrı ama Luffy de fuji ye epey zor anlar yaşatacaktır bahse girerim ki.

abi zaten bi yonko yada amiral alıcak demiyorum ama dofu alır yane bırakında alsın alamazsada lawla beraber kesin alır.

Ehuhu Dof'un bile ağzı açık kalmış Aokiji karşısında serin kanlı gülen adam bile şaşırıyorsa bu Fuji nasıl bir adam.

Ama kuru artistlik sanki birebir vs de rakibe meteor atacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık