Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 713 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bhdr

Eğer her meteoru kesip yukarı atması gerekiyorsa saçma bi meyve.:artiz:

yer çekimi meyvası yemiş ise mantıklı olanıda budur tahminimce

yoksa uzay muzay derken meteor kalmıcak uzayda o zaman ne olcak merak ediyorum hehe...^^

arc sonu görüşürüz kardeşim
Hocam arc sonu görüşmeye gerek yok ana karekter almayacaksa kim alacak bu adamı.
Eğer Law veya başka biri alacaksa çok saçma olur çünkü konu Luffy üzerine kurulu olduğundan Luffy almalı/alacak.
Birde şimdiye kadar tek bir animede arc bossunu başka bir karekterin aldığını gördüm o da Dragon Ball Z'de Gohan,Cell'i aldı her ne kadar Goku'nun yardımı olsa da.Umarım anlata bilmişimdir

Hocam arc sonu görüşmeye gerek yok ana karekter almayacaksa kim alacak bu adamı.
Eğer Law veya başka biri alacaksa çok saçma olur çünkü konu Luffy üzerine kurulu olduğundan Luffy almalı/alacak.
Birde şimdiye kadar tek bir animede arc bossunu başka bir karekterin aldığını gördüm o da Dragon Ball Z'de Gohan,Cell'i aldı her ne kadar Goku'nun yardımı olsa da.Umarım anlata bilmişimdir
One Piece'i dikkatli izlememişsin o zaman. Ark ana kötüsü Morgan'ı, Zoro almıştı.

Şayet bu şekilde oluyorsa çok dandik duruyor ya :)
Yerden kaya, taş, toprak neyse kesecek sonra onu gökyüzüne fırlatacak o da düşerken ısınıp meteor olacak:D
Enteresan bir durum:D
Hocam bence o yerden parça falan kesip gök yüzüne yolamıyor,o efekt sanki meteorun yere çarpma efekti ama yanılıyor da olabilirim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık