Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 713 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Monkey :D Luffy

Usoland ney laan!Lunapark adı gibi bu usop raftele gitse bütün ağaçlara ismini kazır ondan sonra al sana denizlerin cesur savaşçısı:D

Takıldığın mesele kısa bir sürede bir sürü adamı safdışı bırakmak yani. Öyle mi?
Güç farkı.Gerçi ben bu grup savaşlarında arena nın dağılacağını düşünüyorum.Law sıkıştı,zoro sanji franky falan luffy yi çıkartır oradan. Burgess garanti ama diamante de luffy ye büyük gelir.Bunu jones de gördük,monet te gördük.Haki mevzusunda yolu var.

Law ve Doflamingo sırt sırta Fujitora ile savaşıyormuş ne gülerim o zaman , herifler pazarlık için geldiler güvenlik gelip dağılın lan çekiyor.

Ayrıca kafama takıldı Amiral ne ara Shichi yetkisin kaldırabiliyordu?

Aslında kimse kimseye fazla değil, eşleşmeler üç aşağı beş yukarı belli. Sanji Violet'in mevzusundan beri Trebol'a ayar olmuş durumda, bu yüzden sineklerin efendisini Sanji'ye bırakınız! :) Biri Diamante mi dedi? Ahhaha çok tatlısınız :D Diamante Franky amcamızın akşam yemeği olacak, rahat olun. Bu durumda kör gözüne kurban Zoro kardeşimiz de o Maça koltuğunda sessiz sakin oturan askeri kanat sorumlusu (Cherlobin-San'a öpücükler :D) zırhlı amcamı indirecek. Luffy-Law bitirim ikilisi de Dof la falan takılırlar artık. Ya da ne bilem biri amiralle sevişir vs... Tamamiyle tercih mevzusu :) Diğerlerini de tayfanın kalanı + arenada Lucy kardeşimizi sempatik bulan amcalar, abiler, ablalar + kobito bıdıklarının temiz kalpli şirinleri alır... Ooo cümbüş varmış ya la?! :)

Law + Luffy :)
Dof ya da Amiral:Dgerçi Doflamingo'yu her türlü alırlar ya (babasını falan:p)
Aklıma direk şu geldi :)
Law ve Luffy Dimyata Kaido'ya giderken, önlerindeki ikili gömmesin sakın:D
Iııı... şimdi... :D Yav zaten bu bitirim ikili bu herifleri alamazsa o adada buna muktedir hiç bir yarı-tanrı da yok neticede. Dışarıdan yardım falan filan gelir, ekstraları katmadım hiç bak! :D

luffy duyarsa olayları law ın dof ve fuji ile kapıştığını + cp0 rında adada oldugunu filim burda kopar der law yardıma koşar orda der ki burada bu kadar eglence var ve sen beni çağırmıyon ortak der ise ve vs ye girse zoro da şekiilli bi geliş yapsa başlasalar vs ye ozaman bu denk deil diyenlerin cevabı ne olacaq acaba

ama suna eminim artık doflamingo ve ailesi yok olacak o kesinleşti okadar kişi istiyorsa kesin olacakkkkk...^^

Sende neticeye bakanlardansın Rhaman. Luffy'nin rakiplerine tek atmasını kimse beklemiyor zaten. Eğere Arc Boss'u ile dövüşeceksen elbette yara alacaksın. Ayrıca Hody ve Monet örneğin çok saçma olmuş. Luffy'nin omzuna aldığı bir yara karşılığında şamar manyağı olan bir Hody var. Monet ile Luffy dövüşmediler bile. Monet Luffy'yi uyuttu.(Ah aslında uyutamadı.):)
Arenada sonuca bakılıyor ama neyse :D Arc boss'unu zor döverler bu gidişle.Monetin kardan kalkan falan vardı örnek o yani kıramadı,yapacaktı madem.Ya da hord nin işini daha erken bitirecekti.Luffy son gazla yeniyor ama imanpower hat safhada.Görüşüm bu.Bence senaryo dan dolayı vs olmaz burgess ile,ama olursa burges yer luffy yi.

bhdr

Onlar luffyi yenerlerlerse bende bu mangayı bırakırım fazla hafife almıyormusun luffyi!
mangayı bırakmam ama sana katılıyorum:) bence luffy burgess le epey iyi kapışır en son yener, diamante yi bilmiyoruz ama ya zorlanarak ya da kolayca luffynin dof un tayfadan yenemeyeceği adam yok. Hatta dof a da rahatlıkla rakip olur ama sonu ne olur şimdilik bilemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık