Monkey :D Luffy
Usoland ney laan!Lunapark adı gibi bu usop raftele gitse bütün ağaçlara ismini kazır ondan sonra al sana denizlerin cesur savaşçısı

Güç farkı.Gerçi ben bu grup savaşlarında arena nın dağılacağını düşünüyorum.Law sıkıştı,zoro sanji franky falan luffy yi çıkartır oradan. Burgess garanti ama diamante de luffy ye büyük gelir.Bunu jones de gördük,monet te gördük.Haki mevzusunda yolu var.Takıldığın mesele kısa bir sürede bir sürü adamı safdışı bırakmak yani. Öyle mi?
Iııı... şimdi...Law + Luffy
Dof ya da Amiralgerçi Doflamingo'yu her türlü alırlar ya (babasını falan
)
Aklıma direk şu geldi
Law ve Luffy Dimyata Kaido'ya giderken, önlerindeki ikili gömmesin sakın![]()
Kaidouya giderler.Kaidou " Pilav üstü kuru yaptım akşama yemeğe beklerim " diyorLaw + Luffy
Dof ya da Amiralgerçi Doflamingo'yu her türlü alırlar ya (babasını falan
)
Aklıma direk şu geldi
Law ve Luffy Dimyata Kaido'ya giderken, önlerindeki ikili gömmesin sakın![]()
Arenada sonuca bakılıyor ama neyseSende neticeye bakanlardansın Rhaman. Luffy'nin rakiplerine tek atmasını kimse beklemiyor zaten. Eğere Arc Boss'u ile dövüşeceksen elbette yara alacaksın. Ayrıca Hody ve Monet örneğin çok saçma olmuş. Luffy'nin omzuna aldığı bir yara karşılığında şamar manyağı olan bir Hody var. Monet ile Luffy dövüşmediler bile. Monet Luffy'yi uyuttu.(Ah aslında uyutamadı.)![]()
mangayı bırakmam ama sana katılıyorumOnlar luffyi yenerlerlerse bende bu mangayı bırakırım fazla hafife almıyormusun luffyi!