Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 703 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki diğer guruptanda bir sahne gösterse daha iyi olurdu ama bölüme boş demeyelim lütfen. Daha ne istiyorsun Sanji nin şu olayı bile yeter, herkes çok iyi bilir nelerektiğini. Bence gayet hızlı ilerliyor olaylar eskisine nazaran.

okanil

sanjii ben kız bulsam anca bu kadar heyecanlanırım :alkis:
Luffy şeytan meyvesi özellikleri olmadan dövüşürse çok mükemmel olur tadından yenmez hala law ve diğerleri ne yapıyor göremedik ilk baştaki adamı da spandam sandım

Belki diğer guruptanda bir sahne gösterse daha iyi olurdu ama bölüme boş demeyelim lütfen. Daha ne istiyorsun Sanji nin şu olayı bile yeter, herkes çok iyi bilir nelerektiğini. Bence gayet hızlı ilerliyor olaylar eskisine nazaran.
kesinlikle katılıyorum :ehe: sanji yi o şekilde görünce yemin ederim kendi evladım gibi sevindim karakterlere nasıl bağlandıysam :agla::fool:

Bu bölümlerin animesini inş güzel yaparlar.. harika bir senaryo düşünülmüş .. yıllardır op de bu kadar geniş kapsamlı dövüşler yoktu :) eskiden pokemon izlerdim oradan gelen bir ilgi var böyle arenalara falan

okanil

Franky meyveyi yese bide cyborg vücuduyla yüzme çok mükemmel olur

Bu kolezyum dövüşünü adam akıllı izlemek isterdim ya ah animeciler ah :/
O sayfaları okurken benim de aklıma aynı şey geldi. :/

Sitede meyveler hakkında bir tartışma vardı sanırım bir zamanlar. Kullanıcı öldükten 50 yıl sonra tekrar çıkıyor gibi bir ifade dolanıyordu. Meyveler hakkında bir gizem daha kalkıverdi ortadan. Kullanıcı öldüğü an dünyanın herhangi bir yerinde ortaya çıkıyormuş. Dof-sama da sağlam bir teşkilata sahipmiş vesselam. Ace öldüğü gibi araştırmalara başlamış ve ulaşmayı da başarmış.
Bu arada Luffy her zamanki gibi etkili bir giriş yaptı. Galiba dövüşlerde meyve kullanmayacak. Şu arena şampiyonunu bile saf güçle yere çaldı. İnşallah dövüşlerde de kullanmaz da saf gücünü ve haki derecesini görürüz. Süper olur ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık