Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 703 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslina bakarsaniz karasakaldan sonra fizikman guclu kisilerin 2. meyveyi yiyebilecegini dusunuyorum.Ustelik Luffy'nin Lastik gibi tek basina yetersiz bi meyvesi varken.. Burdan kastim amiraller adanin iklimini degistirebilecek meyve yeteneklerine sahipken Luffy ancak adaya salincak yapar.

Bencede luffy bu meyveyi yemeli vücudu lastik olduğundan dolayı ikinci meyveyi kaldiracagini düşünüyorum. Meyveyi ya luffy yesin yada coby başkası yerse üzülürüm ( bizim tayfa harici )

"Olaylar ne kadar ciddileşirse ciddileşsin Luffy esnemeye uzamaya devam edecek" demişti ODA. Bence meyveyi Luffy yemez.

yetersiz ? Fiziksel saldirilardan normal bi insana gore cok daha az hasar alan, Elektirikten etkilenmeyen, G2 ve G3 gibi teknikler yapmani saglayan bi meuve yetersiz mi sorarim sana usta ? emin ol luffy de mera mera olsaydi gomu gomu yerine grand linede cok rahatlardi ama nw de samar olanina donerdi emin ol cunku bi cok saldirisina haki ekleyemeyecek ve fiziksel dayanikliligi hakisiz saldirilardan hasar almadigi icin grand linede de gelismicekti :)
Yazdiklarinin coguna katilmakla birlikte sunu belirtmek isterim.Luffy'nin meyve yetenegi yanlizca fiziksel saldirilara karsi etkili.Cogu meyvenin kendine gore antisi var.Ornegin Ace'in Aokiji'ye karsi avantaji varken Akauni'ya karsi bu durum tam tersi oldu.Zaman atlamasindan once Enel(anti oldugundan) ve Crocodile (su faktoru yuzunden) disindaki her logia potansiyel maglubiyet degeri tasidi.Eger Luffy logia olsaydi en azindan Smokerla ilk gunden beri dovusurdu.(sonuc ne olurdu ayri tabi) Ayrica Luffy g2 g3 yaparken ornegin Ace'de kendi meyve yetenegine gore mesela Hiken yapiyordu. Yine ayrica Logialarin cogu saldirilarinda haki kullanamayacagi bildigim kadariyla henuz resmen aciklanmis bisey degil.En kotu ihtimalle haki defansi kullanabiliyorlar.Yani bu acidan bakarsan sartlar esit.Gelisme konusuna gelirsek buna katiliyorum evet.Ama yine de Luffy 2. bir Caribou olmazdi.
Yine ilaveten ben hic kimsenin Luffy'nin ikinci bir meyve yemesine(hele ki logia) karsi cikacagini dusunmuyorum.Hee bu meyve Mera Mera midir dersen tartisilir ama suan elimizde bu var ne yapalim aza tamah etmeyen cogu bulamazmis.Tabi hic bir meyve yemezse de Dunya'nin sonu degil.

Jakka

shirleyin gördüğü gelecekte her taraf alevler içinde luffy şapkasını tutup haşin haşin bakıyordu. Büyük ihtimal luffy yiyecek meyveyi bide bir süreden sonra balıkadam adasına geri dönecez diye hissediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık