Mrmesci
Aynen öyle,luffy den bahsediyoruz,herşeye hazırlıklı olmalıyız ne yapacağı belli olmazAvatarındaki surat ifadesine sahip biri her şeyi yapabilir.
Aynen öyle,luffy den bahsediyoruz,herşeye hazırlıklı olmalıyız ne yapacağı belli olmazAvatarındaki surat ifadesine sahip biri her şeyi yapabilir.
Hoca o haki ve rokushiki'ye mera mera eklense fena olmaz aslında.En azından Ace sümsüğünden güçlü olur.ilk başlarda ben de meyveyi coby'e yakıştırıyordum ama şimdi düşününce mera mera filan yakışmaz coby'e.Coby garp gibi fiziksel güç+rokushiki+haki ile amiral olur bence.
Ace den güçlü olacağına bende inanıyorum.Coby nin şuanda şahsi düşünceme göre 2 yıl önce cp9 den blueno seviyesinde bir saf güce sahiptir,bunlara artı olarak temel seviyenin biraz üstünde busoushoku ve kenbunshoku haki bekliyorum.O güçteki biri mera mera ile neler yapar az çok kestirebiliyorum.Bunlar tabi kendi düşüncemHoca o haki ve rokushiki'ye mera mera eklense fena olmaz aslında.En azından Ace sümsüğünden güçlü olur.
sen blueno demisin de coby bir sene bile olmadan neredeyse onun seviyesine ulaştı ve hiç alt yapısı olmadıgı halde simdi coby iki yıl boyunca yerinde saymadıysa bana göre imkansız coby nin onun seviyesinde olması suan coby en az sanji yda zoro seviyesine yakındır ve olması gerekir sonucta luffy nin rakibi onlaarı geçmesi lazım ki luffy e denk olsun ki er yada geç onları geçecek.bu arada bence meyveyi sabo alır tabiki hayattaysa onu göstermek için büyük fırsat olur bu etkinlikAce den güçlü olacağına bende inanıyorum.Coby nin şuanda şahsi düşünceme göre 2 yıl önce cp9 den blueno seviyesinde bir saf güce sahiptir,bunlara artı olarak temel seviyenin biraz üstünde busoushoku ve kenbunshoku haki bekliyorum.O güçteki biri mera mera ile neler yapar az çok kestirebiliyorum.Bunlar tabi kendi düşüncem![]()
doğru diyorsun da ne bileyim ben pek yakıştıramıyorum mera mera no mi yi amiral olacak adama.Banora adasında yakaladığı zaman karasakal'ı,başlangıç vuruşu olarak hiken yapıyor ki lakabını aldığı saldırı hiken muhtemelen en güçlü saldırısı ve karasakal tayfasının beynine vuruyor saldırıyı ama teach hariç adamlar etkilenmiyorlar bile.Teach'in de etkilenme sebebi şu daha fazla acı mevzusu.Aynı ekibin karşısına çıkan magellan hiç zorlanmadan alt ediyor hepsini.Amirallerin meyvelerine kıyas yaparsak bir adamın amiral olabilmesi için en az moku moku veya goro goro yemesi lazım.Mera mera çok SÖNÜK kalıyor bunların yanında.
Aslında bende daha fazlasını bekliyorum ama rütbesinin kaptan olmasından yola çıkarak blueno dedim hocam.tuğ-tümamiral olsaydı o zaman meyvesiz kaku-lucci arası bişey diyebilirdim.Coby de inanılmaz bir potansiyel var,bunu hepimiz biliyoruz.Çok kısa sürede inanılmaz derecede gelişti ve geçen 2 senede hakiyide az çok öğrenmiştir temel bir seviyede.Gönlümden geçen coby nin meyveyi yemesi ama ne olacağı belli olmaz,hiç beklenmedik şeylerle karşılacağız gibime geliyor.sen blueno demisin de coby bir sene bile olmadan neredeyse onun seviyesine ulaştı ve hiç alt yapısı olmadıgı halde simdi coby iki yıl boyunca yerinde saymadıysa bana göre imkansız coby nin onun seviyesinde olması suan coby en az sanji yda zoro seviyesine yakındır ve olması gerekir sonucta luffy nin rakibi onlaarı geçmesi lazım ki luffy e denk olsun ki er yada geç onları geçecek.bu arada bence meyveyi sabo alır tabiki hayattaysa onu göstermek için büyük fırsat olur bu etkinlik