Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 703 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk başlarda ben de meyveyi coby'e yakıştırıyordum ama şimdi düşününce mera mera filan yakışmaz coby'e.Coby garp gibi fiziksel güç+rokushiki+haki ile amiral olur bence.
Hoca o haki ve rokushiki'ye mera mera eklense fena olmaz aslında.En azından Ace sümsüğünden güçlü olur.

Mrmesci

Hoca o haki ve rokushiki'ye mera mera eklense fena olmaz aslında.En azından Ace sümsüğünden güçlü olur.
Ace den güçlü olacağına bende inanıyorum.Coby nin şuanda şahsi düşünceme göre 2 yıl önce cp9 den blueno seviyesinde bir saf güce sahiptir,bunlara artı olarak temel seviyenin biraz üstünde busoushoku ve kenbunshoku haki bekliyorum.O güçteki biri mera mera ile neler yapar az çok kestirebiliyorum.Bunlar tabi kendi düşüncem :)

Ace den güçlü olacağına bende inanıyorum.Coby nin şuanda şahsi düşünceme göre 2 yıl önce cp9 den blueno seviyesinde bir saf güce sahiptir,bunlara artı olarak temel seviyenin biraz üstünde busoushoku ve kenbunshoku haki bekliyorum.O güçteki biri mera mera ile neler yapar az çok kestirebiliyorum.Bunlar tabi kendi düşüncem :)
sen blueno demisin de coby bir sene bile olmadan neredeyse onun seviyesine ulaştı ve hiç alt yapısı olmadıgı halde simdi coby iki yıl boyunca yerinde saymadıysa bana göre imkansız coby nin onun seviyesinde olması suan coby en az sanji yda zoro seviyesine yakındır ve olması gerekir sonucta luffy nin rakibi onlaarı geçmesi lazım ki luffy e denk olsun ki er yada geç onları geçecek.bu arada bence meyveyi sabo alır tabiki hayattaysa onu göstermek için büyük fırsat olur bu etkinlik

doğru diyorsun da ne bileyim ben pek yakıştıramıyorum mera mera no mi yi amiral olacak adama.Banora adasında yakaladığı zaman karasakal'ı,başlangıç vuruşu olarak hiken yapıyor ki lakabını aldığı saldırı hiken muhtemelen en güçlü saldırısı ve karasakal tayfasının beynine vuruyor saldırıyı ama teach hariç adamlar etkilenmiyorlar bile.Teach'in de etkilenme sebebi şu daha fazla acı mevzusu.Aynı ekibin karşısına çıkan magellan hiç zorlanmadan alt ediyor hepsini.Amirallerin meyvelerine kıyas yaparsak bir adamın amiral olabilmesi için en az moku moku veya goro goro yemesi lazım.Mera mera çok SÖNÜK kalıyor bunların yanında.

Yalnız o sahnenin çok önemsenmemesi gerektiğini düşünüyorum,hoş sahneyi de hatırlamıyorum ya.Sanji yakarak indiriyor wadatsumi yi,wadatsumi gibi bir öküzün zayıf olduğunu düşünümüyorum
Akainu nun magmasını gördük ,Ace in meyvesi de onun bir kademe altı.Hani zayıf olsa dahi ne kadar zayıf olabilir? asıl tekniği olan entei var eğer güçten bahsedeceksek
Bir de goro goro yu anlarım ama moku moku? Yani mera mera yı zayıf diye bir köşeye atıp moku moku yu amirale yakıştırmak garip geldi

Mrmesci

sen blueno demisin de coby bir sene bile olmadan neredeyse onun seviyesine ulaştı ve hiç alt yapısı olmadıgı halde simdi coby iki yıl boyunca yerinde saymadıysa bana göre imkansız coby nin onun seviyesinde olması suan coby en az sanji yda zoro seviyesine yakındır ve olması gerekir sonucta luffy nin rakibi onlaarı geçmesi lazım ki luffy e denk olsun ki er yada geç onları geçecek.bu arada bence meyveyi sabo alır tabiki hayattaysa onu göstermek için büyük fırsat olur bu etkinlik
Aslında bende daha fazlasını bekliyorum ama rütbesinin kaptan olmasından yola çıkarak blueno dedim hocam.tuğ-tümamiral olsaydı o zaman meyvesiz kaku-lucci arası bişey diyebilirdim.Coby de inanılmaz bir potansiyel var,bunu hepimiz biliyoruz.Çok kısa sürede inanılmaz derecede gelişti ve geçen 2 senede hakiyide az çok öğrenmiştir temel bir seviyede.Gönlümden geçen coby nin meyveyi yemesi ama ne olacağı belli olmaz,hiç beklenmedik şeylerle karşılacağız gibime geliyor.:cool:

Garp örneği verilmişken sorayım size de Garp Teach'İn güreşçisine yumruk atıyor sizce de çok etkisiz bir yumruk olmuyor mu? Adam ayağa kalkabiliyor o adamın seviyesi bana pek de yüksek görünmedi ondan soruyorum.

Mera Mera ile amiral olunmaz, Ace'te KK seviyesine gelicek potansiyel var ama bu meyvesiyle alakalı değil kendisiyle alakalı roger seviyesine geldikten sonra atacağı normal hakili yumruk bütün mera mera saldırılarından daha etkili olucaktır. Ace o seviyeye çıkabilirdi derken hiçbir zaman mera merayı saymadım ben. Bikaç bölüm sonra okuruz logialarada haki eklenebiliyordur falan o zaman bişey diyemem ama eklenmediğini varsayarsak mera mera Coby'i amiral yapmaz. Ya daha güçlü bi logia yesin ya da çok özel bi mistik zoan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık