Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 703 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam adını aldığı saldırıyı yapıyor adamlar etkilenmiyor bile.Şimdi garp birine yumruk atacak ve yiyen etkilenmeyecek yok öyle bir dünya.bu tamamen mera meranın zayıflığından.Bu arada aceleyle yazdığım için moku moku yazmışım orda magellan'dan bahsettiğim için doku doku yazacaktım.
Sen tek bir panelden bir meyvenin gücüne dair yorum yapabiliyorsun fakat ben yapamıyorum.En azından zayıf bu diye kestirip atamıyorum,ha eğer yapabilseydim jinbei nin akainu nun yumruğunu durduğu panele bakıp "magu magu zayıfmış" diyebilirdim ama söylediğim gibi en azından bir vs yi komple izlemem lazım ki böyle bir yorum yapabileyim.
Bir de şu lakap olayına niye takıldığını anlamadım.Sanji nin lakabı kara bacak,bu her tekmesinde rakibini bayıltmasını mı gerektiriyor?Ya da wb bıyığı ile mi dövmek zorunda insanları?

bu nasıl bir düz mantık ya ? Beyazsakal'ın lakabıyla gücünün ne alakası var Allah aşkına ?
O kısmın geyik olduğunu açıklama ihtiyacı duymamıştım ama gerekliymiş sanırım.Mesajın işe gelen kısmına değil de cevap verilmesi gereken kısmına odaklansak?Ha cevap veremiyorsak da 2 kelimeye takılıp konu saptırmasak?
Tek panelden yola çıkıp mera meraya zayıf dedin,ben de başka bir tek panel örneği verdim.Eğer o tek panele bakıp magu magu zayıf diyorsan,bu kısma cevap vermemekte haklısın
Lakaplardan bahsetmişsin,ben de sanji örneğini verdim.Eğer sanji nin her tekmesinde adam bayıltması gerektiğini düşünüyorsan buna da cevap vermene gerek yok
Yukarıda bahsettiğim iki maddede yorumun belirttiğim gibiyse, gereksiz bir mesaj attığım için özür dilerim .Yok değilse,o zaman bir kaçış cevabı olan" bu nasıl düz mantık ya" yerine ,beni mesaj atarken düşünmeye itebilecek bir cevap bekliyorum

Akainu orda en güçlü saldırısını mı yapıyor jinbei'ye ? Benim kastettiğim en güçlü saldırısıyla bile zarar verememe durumu.Sanjinin durumu ise farklı.Ace tamamen meyve üzerine dayalı dövüşüyor ve muhtemelen meyvenin sınırlarını zorlamış ama mera mera yetersiz olduğu için ace'in meyveyle gelebileceği en yüksek seviyeye gelmiş.Dattebayo...! değinmiş Ace'te kral olabilecek potansiyel var ama bunun sebebi kral'ın kanına sahip olması meyvesi değil yani.
Ace de en güçlü saldırısını yapmıyor zaten.Hiken dediğin hibashira nın yatay versiyonu
Ace in en güçlü saldırısı entei büyük ihtimalle,en azından hiken mi entei mi desen 100 kişiden ancak biri hiken der diye düşünüyorum ki vs nin kapanış sahnesi entei ile oluyor
Ace ateş yumruk yolluyor,Akainu ise magma yumruk.Aralarında hiçbir fark yok,bu sebepten o tek panele bakıp magu magu ya zayıf damgası yapıştırılabileceğini düşünüyorum,senin mantıkla olay buraya gidiyor en azından.
Sanji nin durumu farklı değil,sanji de sadece tekmelerini kullanıyor ve yine senin mantığınla her tekme attığında rakibini bayıltması gerek
Biz Ace ne yapabilirdi ,neyle yapardı demiyoruz.Senle girdiğimiz tartışmayla alakası yok bu söylediklerinin,sen şu panelden dolayı mera mera zayıf dedin ben de sana başka bir örnek verdim ve hala ona cevap vermiş değilsin.Tartışmayı ,tartışma ile alakasız şeyler söylerek gereksiz yere uzatıyorsun.
Tartışmamızla alakasız olarak söylediğin şeye de cevap vereyim: Ace mera mera değil de doku doku yemiş olsaydı,onu korsanlar kralı yapacak olan meyvesi mi olacaktı yoksa senin bahsettiğin gibi kanından gelen potansiyeli mi?Senin yerine ben söyleyeyim;kanından gelen potansiyel olacaktı .Tartışmamız ile alakasız olarak söylediğin şeyin dahi senin argümanına katkısı yok

Amiralleri farklı kılan yıkıcılıklarından önce, meyvelerini kullanabilme kabiliyetleri. Mera Mera kullan Coby'nin üzerinden geçerler. Coby'nin mevcut yeteneklerine tavan yaptıracak bir Zoan, Logia'dan çok çok daha faydalı olacaktır. Antik veya Mistik olursa da tadından yenmez. King Kong meyvesini beklemeye devam. Mera Mera'ya gelirsek, Luffy onu yalamadan yutar.

Evet spoiler düştü. Ben telden yazıyorum.
Luffy ace in meyvesini yemek istiyor.
Frank, yiyemezsin diyor. Eğer yersen önce olursun. Sonra da meyveler herhangi bir yerde tekrar ortaya çıkar.
Arada bir konuşma geçerken Frank ben yemk istemem. Yüzme yeteneğini seviyorum falan diyor.
Arada sonji, zoru, dansçılar derken zoro gözden kaybolur.
Ve beklenen olur. Bizim Luffy arenaya dalar. Tabikide LUCY olarak :)
Bu arada rekli kapak varmış :(

Evet spoiler düştü. Ben telden yazıyorum.
Luffy ace in meyvesini yemek istiyor.
Frank, yiyemezsin diyor. Eğer yersen önce olursun. Sonra da meyveler herhangi bir yerde tekrar ortaya çıkar.
Arada bir konuşma geçerken Frank ben yemk istemem. Yüzme yeteneğini seviyorum falan diyor.
Arada sonji, zoru, dansçılar derken zoro gözden kaybolur.
Ve beklenen olur. Bizim Luffy arenaya dalar. Tabikide LUCY olarak :)
Bu arada rekli kapak varmış :(
senin paylastıgın aohigenin spoilerı yüzde 90 dogrudur ufo ;) genel olarka özetlemişin zaten.pek bir sey yok aslında,sanırım oda cıkan 3-4 sayfadan ceviri yaptı.luffy tahmin ettigi gibi cok kişinin,ölsem bile yerim modunda.franky meyvenin cok havalı olcagını ama yüzme yetenegini kaybetcegini düsünerek istemiyor.

zoro fairyi takip ediyor,sanji saolsun kaybediyor.bla bla cok bir sey yok.ama dedigim gibi luffy isim degiştirip dövüse giriyor.herkez bunu bekleyebilir ama e.odanın esin kaynagı muten roshi-sama

roshi-samada kılık degiştirip tenkaichi budokaiye katılmıstır.sakal ve bıyıga dikkat edin aynısına yakınını luffyde görüceksiniz :ehe:

Jakka

senin paylastıgın aohigenin spoilerı yüzde 90 dogrudur ufo ;) genel olarka özetlemişin zaten.pek bir sey yok aslında,sanırım oda cıkan 3-4 sayfadan ceviri yaptı.luffy tahmin ettigi gibi cok kişinin,ölsem bile yerim modunda.franky meyvenin cok havalı olcagını ama yüzme yetenegini kaybetcegini düsünerek istemiyor.

zoro fairyi takip ediyor,sanji saolsun kaybediyor.bla bla cok bir sey yok.ama dedigim gibi luffy isim degiştirip dövüse giriyor.herkez bunu bekleyebilir ama e.odanın esin kaynagı muten roshi-sama

roshi-samada kılık degiştirip tenkaichi budokaiye katılmıstır.sakal ve bıyıga dikkat edin aynısına yakınını luffyde görüceksiniz :ehe:
kesinikle katılıyorum +

Aynısı bıyık ve sakal şekli , peki bu lord of the abazan Muten kazanıyor muydu turnuvayı?
Belki E.oda senaryoyuda aynen yansıtır.
Gerçi Luffy kazanırda yine de merak ettim.

Cosmos

Luffy kılık değiştirerek girerse turnuvaya kendini gizlemek için gomu gomu meyvesini kullanmaması gerekiyor. Eğer oda düşündüğüm gibi yaparsa,Luffy'i sade haki kullanırken dövüşmesini izlemek zevkli olacak. Belki görmediğimiz farklı yeteneklerinide görürüz.

Mrmesci

Luffy kılık değiştirerek girerse turnuvaya kendini gizlemek için gomu gomu meyvesini kullanmaması gerekiyor. Eğer oda düşündüğüm gibi yaparsa,Luffy'i sade haki kullanırken dövüşmesini izlemek zevkli olacak. Belki görmediğimiz farklı yeteneklerinide görürüz.
Evet gerçekten luffy saf güç ile bir şov yaparsa tadından yenmez bu arc :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık