Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Özel Bölüm] 3D2Y Özel Bölüm (30 Ağustos 2014)

adamın yancısına bile 1 gerçek schi 1 schi seviyesindeki adam beraber dalıyor hatta boa yamulıyor ne iş bu eleman. Daha ortasındayım ama Boa Hancock harbi ezikmiş ya. Kötü karakterde aşırı güçlü Schi seviyesini aşmış Amiral seviyesi olmuş . Hakili Luffy bile 2 yedi arkadaş bu nedir
Hayır böyle filmlerle kıyaslama yapmak yanlış. ayrıca Oda'nın elinden çıkma değil bu. o yüzden Hancock'u sorgulamak olmaz bu filme göre. animatörlerin işi işte. biri yazmıştı bi yorumda z filmi ile ilgili. animatörler z filminde Luffy gemide yumruk yediğinde düşer demişler yani tek yer muhabbeti, ama Oda "hayır Luffy dayanabilir" demiş. o yüzden bu filmlere göre karakter/güç sorgulamak yanlış olur.

Sadece Hancock'u görmek için onun olduğu ilk sahneyi tekrar açtım gördüm kapattım. Türkçesi çıkınca Hancock'lu sahneleri tekrar izlerim tamam yeter bana.

Yav madem Oda kendisi sonradan yalanlıyor filmi o zaman neden böyle dandik yaptırıyor :/ Arkadaş insanlığı anlamak çok zor ya. Lanet olsun sırf para için yapılan şeylere.

6.seviyeden kaçan başka mahkumlarda vardır mutlaka.Bu adam bide 78 yaşında bu kadar güçlü.Oda karışmadıysa animatörlerin uydurması işte.

Hepte 80 yaşında birisini luffy gelip dövüyor sonra denizciler paketliyor.Güya mantığa oturtulmak için yapılıyor ama çok göze batıyor artık ve hala mantığa oturmuş değil :/

6.seviyeden kaçan başka mahkumlarda vardır mutlaka.Bu adam bide 78 yaşında bu kadar güçlü.Oda karışmadıysa animatörlerin uydurması işte.
Abi şimdi bu adam da 6.seviyeden kaçtı, eğer o seviyenin en güçlülerinden olsa BB nin tayfasına katılırdı demek oluyor ki BB'nin tayfa gücü überinde überi al sana saçmalık

adamın yancısına bile 1 gerçek schi 1 schi seviyesindeki adam beraber dalıyor hatta boa yamulıyor ne iş bu eleman. Daha ortasındayım ama Boa Hancock harbi ezikmiş ya. Kötü karakterde aşırı güçlü Schi seviyesini aşmış Amiral seviyesi olmuş . Hakili Luffy bile 2 yedi arkadaş bu nedir
Sadece Hancock'u görmek için onun olduğu ilk sahneyi tekrar açtım gördüm kapattım. Türkçesi çıkınca Hancock'lu sahneleri tekrar izlerim tamam yeter bana.
Hancock benim kimseye vermem :D olmuyor ama böyle :D

@ÜbelBlatt

Oda yalanlamıyor. Oda karakterleri veriyor hikaye falan animatörlerin işi. arkadaşın dediğine göre sadece oraya karışmış z filminde. Oda sadece karakteri söyler şu meyvesi var der o kadar. benim bildiğim bu. keşke Oda kendi yazsa filmleri de.

@kadir t.

+1

Akasya durağı ile Op arasında benzerlikler var , orda da polislerin yakalayamadığı adamı taksiciler yakalıyordu polis paketliyordu, burda da korsan yakalıyor denizciler paketliyor.
Nuri baba da Garp galiba.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık