Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Özel Bölüm] 3D2Y Özel Bölüm (30 Ağustos 2014)

Bugün çıkıyordu di mi unutmuşum :D İzlemeye değer mi sizce nasıl buldunuz? İzlemeye değer bir bölümse spoiler vermezseniz sevinirim.

Hancock'u çok ezik yapmışlar.Ben Hancock'un şu anki Luffy'den düşük seviyede olduğuna inanmıyorum.Eğer Oda'nın işiyse bu çok kötü değilse de rezalet.Çünkü mangada olan karakterler kullanılıyor.Bu karakterler ileride de işlenecek ama rezil bir güç dengesi oluşuyor. Eğer filmini de yaptıracaksan en azından senaryoya bakarsın da ne olduğunu görürsün.
Kubo Bleach'in her şeyiyle ilgilenirken Oda mangayı bile zar zor çıkartıyor.Eğer böyle devam ederse çok büyük düşüşler bile olabilir One Piece'te.

Montana

Hancock'u çok ezik yapmışlar.Ben Hancock'un şu anki Luffy'den düşük seviyede olduğuna inanmıyorum.Eğer Oda'nın işiyse bu çok kötü değilse de rezalet.Çünkü mangada olan karakterler kullanılıyor.Bu karakterler ileride de işlenecek ama rezil bir güç dengesi oluşuyor. Eğer filmini de yaptıracaksan en azından senaryoya bakarsın da ne olduğunu görürsün.
Kubo Bleach'in her şeyiyle ilgilenirken Oda mangayı bile zar zor çıkartıyor.Eğer böyle devam ederse çok büyük düşüşler bile olabilir One Piece'te.
Luffy'nin en ezik hali Shikiyi yeniyor. Yemişim Hancock'u :D

Unknown

Yanlız anlamadığım Sabo niye gülüyor :/

Ne alaka la, Sabo Luffy'nin savaş sonrası nerde olduğunu bilmiyor ki, bilse bile ölüye önce gidilir. :(
Ölü kaçıyor mu beklesin..İlk yasta olana gitmesi gerekir ki biraz destek olsun..Ayrıca Luffy nin yerini bilmiyor orası ayrı :/

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık