Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Özel Bölüm] 3D2Y Özel Bölüm (30 Ağustos 2014)

benimde üzüldüğüm nokta bu ayak üstü düşünerek bile bu geniş dünyada çok iyi karakter ve senaryolar çıkar kısaca seriye yazık ediyorlar tamam 1 manga 1 bölüm falan filan ondan ümidi kestikte bu özel bölüm ve filmlerin özrü yok resmen serinin %40 ını falan kullanıyorlar:(
Arkadaş özel bölümlerde özel olan bir şey yok resmen. ''0'' desek yeridir. :/ Karakter konusunda da aynı filler dahil çıkardıkları karakterler saçma. Misal Cavendish'in karşısına çıkardıkları adam D bloğunda saçma sapan işlere kalkışıyorlar. 1 manga 1 anime bölümü mü olur ya. Saçmalık resmen.

Ben harbi merak ediyorum daha ne göreceğimizi

Manga"yı ön plana koyup,anime"den veya özel bölümlerden pek bi şey beklememek lazım.Animatörlerde iş yok,beklentisiz izliyorum anime"yi.

benim aklım reklamlardaki sinek ilacında kaldı. iyi bir şeye benziyor. markasını tam anlarsam arayıp sipariş vercem o sinek ilacını Japonya'dan.

Bunu da Toei yapıyorsa normal adamlar resmen anime dünyasına tepki olarak ortaya çıkmışlar ya da şirket sahibinin geçmişte animelerle ilgili kötü anıları olsa gerek :D

Artık luffy jet pistol atıyor değdiğini göremiyoruz bile.Hiçbir etkileyiciliği yok.Toei değil de yeni animasyon tekniklerine lanet olsun :/

Lucci dövüşündeki jet pistol ise şimdikiler ne acaba...

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık