Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Özel Bölüm] 3D2Y Özel Bölüm (30 Ağustos 2014)

Artık luffy jet pistol atıyor değdiğini göremiyoruz bile.Hiçbir etkileyiciliği yok.Toei değil de yeni animasyon tekniklerine lanet olsun :/

Lucci dövüşündeki jet pistol ise şimdikiler ne acaba...
Saka maka o filmdeki jet pistoler neydi abi ya.Havaya falan gidiyor sandim.Kokali yumruk sağa sola sallama sallama gidiyor sanki.

15. yıl özel bölümü bu muymuş? rezillik. üstüne para verseler ikinci kez izlemem. gereksiz saçma bir şey olmuş. orda iki saat boyunca Luff canavarlarla eğitim yapsa, arada Hancock gelse gülüp eğlenseler yemek yeseler falan daha çok hoşuma giderdi. tamamen rezillik. z filmi saçma bana göre bu da ondan beter. artık bi daha da OP filmi izlemem Oda kendisi yazmadığı sürece. bu film için rezil kelimesi az bile kalır. benim kişisel görüşüm bu.

bu ara da ne sürprizdi ama sondaki. Ace ve Beyazsakal'ın mezarı başında sake içen Sabo'ymuş, Sabo yaşıyor inanamıyorum :eek:

Çok izlemek istiyorsanız ortalardan bi 5-6DK'yı sondan 10 dakka öncesini falan biraz izlemeniz yeterli olur zaten geri kalanında hiç bişi yok.Bahsettiğim yerlerde de çok üst düzey bişi yok ama en azından az bişi daha izlenilebilitesi olan kısımlar koymuşlar işte eşantiyon olarak :D

adamın yancısına bile 1 gerçek schi 1 schi seviyesindeki adam beraber dalıyor hatta boa yamulıyor ne iş bu eleman. Daha ortasındayım ama Boa Hancock harbi ezikmiş ya. Kötü karakterde aşırı güçlü Schi seviyesini aşmış Amiral seviyesi olmuş . Hakili Luffy bile 2 yedi arkadaş bu nedir

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık