Zoro dayaktan sonra aklı gitmiş kendini ambulans sanıyorsa bundan dolayı demiş olabilirChopper diyor yahu yaralıları içeri taşı Zoro diye, burası yoksa yerde baygın yattığını falan mı zannediyor?

Zoro yerden kalkmış belli. Yapay zeka'nın dediğine göre Zoro'ya içeri geç ve diğerlerine ise yaralıları ve çocukları taşıyın diyor.Zoro dayaktan sonra aklı gitmiş kendini ambulans sanıyorsa bundan dolayı demiş olabilir![]()
Makarasına takılıyorum kimse tek yememiştir bu saldırılardan.İmu kendi adamlarını toplayıp kısa sürede aralarından uzaklaşıyor.Acelesi var yani kalıp hepsiyle uğraşayım derdinde değil.Birazda Loki ve Luffy ile oynaşır sonra şovalyeleriyle gider izlenimi aldım ben.Zoro yerden kalkmış belli. Yapay zeka'nın dediğine göre Zoro'ya içeri geç ve diğerlerine ise yaralıları ve çocukları taşıyın diyor.
Loki ve Luffy kapışmasını merakla bekliyoruz. Oda büyük ihtimal zaman sınırı deyip gönderecek.Makarasına takılıyorum kimse tek yememiştir bu saldırılardan.İmu kendi adamlarını toplayıp kısa sürede aralarından uzaklaşıyor.Acelesi var yani kalıp hepsiyle uğraşayım derdinde değil.Birazda Loki ve Luffy ile oynaşır sonra şovalyeleriyle gider izlenimi aldım ben.
Bende öyle düşünüyorum çünkü her hamlesi çok hızlı acele ve sadece şovalyeleri kurtarma odaklı.Kendisine saldıran olursa ufak bir karşılık verip yoluna devam ediyor.Bu ufak karşılık bile bizimkilere yetiyor yani.Devler ve diğerleri oyalansın diye canavara dönmüş evler falan var.Loki-Luffy-İmu diyaloglarından bilgiler edinelim açıklansın bişeyler diye temenni ediyorum.Loki ve Luffy kapışmasını merakla bekliyoruz. Oda büyük ihtimal zaman sınırı deyip gönderecek.
İşin üzücü tarafı bari tasarımdan esinlendin karizma bir şey yap yahu. Ne karizması var abartıldığının yarısı kadar, ne de tehditkar bir havası. Allah'tan son boss değil bu.Yani insan o kadar yıldır sakladığı karakteri Naruto'dan çıkma biri gibi çizmemeli ya![]()
Sanji en azından gardını aldıZoro sanki daha kötü teklendi
Maalesef. Yine Naruto'dan Bleach'ten hatta Feng Shen Ji'den bile araklama bir karakter çıkarmış ortaya. Araklamafobia hastalığına yakalanmış adam resmen.İşin üzücü tarafı bari tasarımdan esinlendin karizma bir şey yap yahu. Ne karizması var abartıldığının yarısı kadar, ne de tehditkar bir havası. Allah'tan son boss değil bu.