Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1180 Spoiler Yorumları

Zoro yerden kalkmış belli. Yapay zeka'nın dediğine göre Zoro'ya içeri geç ve diğerlerine ise yaralıları ve çocukları taşıyın diyor.
Makarasına takılıyorum kimse tek yememiştir bu saldırılardan.İmu kendi adamlarını toplayıp kısa sürede aralarından uzaklaşıyor.Acelesi var yani kalıp hepsiyle uğraşayım derdinde değil.Birazda Loki ve Luffy ile oynaşır sonra şovalyeleriyle gider izlenimi aldım ben.

Makarasına takılıyorum kimse tek yememiştir bu saldırılardan.İmu kendi adamlarını toplayıp kısa sürede aralarından uzaklaşıyor.Acelesi var yani kalıp hepsiyle uğraşayım derdinde değil.Birazda Loki ve Luffy ile oynaşır sonra şovalyeleriyle gider izlenimi aldım ben.
Loki ve Luffy kapışmasını merakla bekliyoruz. Oda büyük ihtimal zaman sınırı deyip gönderecek.

Loki ve Luffy kapışmasını merakla bekliyoruz. Oda büyük ihtimal zaman sınırı deyip gönderecek.
Bende öyle düşünüyorum çünkü her hamlesi çok hızlı acele ve sadece şovalyeleri kurtarma odaklı.Kendisine saldıran olursa ufak bir karşılık verip yoluna devam ediyor.Bu ufak karşılık bile bizimkilere yetiyor yani.Devler ve diğerleri oyalansın diye canavara dönmüş evler falan var.Loki-Luffy-İmu diyaloglarından bilgiler edinelim açıklansın bişeyler diye temenni ediyorum.

Imu'nun alevlerinin de şeytani bir gülüşü var. Gunko'yu kurtarmak için fırlattığı alevde, devleri patlatan alevde falan hep şeytani yüz ifadesi vardı.
Bu bana Dragon Ball'da Gotenks'in ürettiği kamikaze hayaletleri hatırlattı. Bu hayaletler de birine dokunduğunda patlıyordu.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık