Adam zoronun kral hakili enma aktif iken kullandığı King of hell saldırısını bloklamış. Bunu adada kimse yenemez
Scan kalitesinden midir bilmiyorum ama eskiden çok daha net çizimler vardı ya.Sadece İmu değil komple sayfalar çok karışık ve göz yorucu.
Çaylak wb (Xebec zamanları) zirve kaidou’yu yenebilir miydi?Bir kısmı açlıktan bir kısmı yenilgi diyor.Dümdüz kaç kereydi 6 mıydı 8 miydi neydi yenilgisi varmış.En güçlü varlık Xebec varken miydi sanki?Zaten söylüyorum Kaido amiral yener siz soruyorsunuz ne yapmış diye.Kaido ne yapmış Xebecten güçlü olacak?Ada taşıyor millet adayı dağı yumruklarıyla devirirken ne büyük meziyet.Üstelik bunu meyvesini kullanmayı bilmeyen Momo bile yapıyorduNika>Xebec olabilir ama pili yeterse.Oda ne kadar süre vereceğine bağlı.Haraldı Loki indirirken son darbeyi kendisini saldığı için yiyor zaten ki neden olduğu bile belli değil.Luffynin eline ver kılıç ve Xebec gibi hakiyi eklemeyi yeni değil senelerdir kullansın bak bakalım Kaidoyu bölmek için Nika formu gerekiyor mu gerekmiyor mu görürdük.
Ben bu adamların zirvelerinden çok uzak olduklarını düşünmüyorum.İlla güçlendiler ama öyle çok uçuk güçlenmelerini beklemiyorum.O tayfada çaylak diyebileceğin tek kişi Kaido zaten.Wb'nin haki kullanım seviyesini bilmiyorum.Kral hakisini saldırılarına ekleyebiliyorsa Kaido'nun şansı yok.Çaylak wb (Xebec zamanları) zirve kaidou’yu yenebilir miydi?
Ayrıca 800 yıl önceki teknoloji daha ileride olduğunu düşünürsek kıyafetleri çok ilkelImu'nun tasarımında çok abartıya kaçılmış. Çıplak üstü, bileklikleri ve bol pantolonu ile dünyanın kralı değil de bir korsan gibi duruyor. Hiç asil bir görüntü yok.
Imu zaten Dragon’dan kaçıp elbafa geldi, dragon şuan kutsal çevirme yapıyor kutsal topraklardaDragon gelecek inşallah ve dengeler değişecek. İmu kaçar ve arc sonu olur.
Aslında bu dönüşüm. Şeytana dönüşmüş hali. Normal hali daha ufak tefek. O halini de ileride görürüzImu'nun tasarımında çok abartıya kaçılmış. Çıplak üstü, bileklikleri ve bol pantolonu ile dünyanın kralı değil de bir korsan gibi duruyor. Hiç asil bir görüntü yok.
Çaylak dediğin adam Bm’la eşit dövüşüyor. Bm de Kaidou da diğerleri de zamanla güçleniyor. Wb o haliyle zirve Kaidou’yu yenme olasılığı yok. Xebec’in de öldüğü sıralar zirvelerinde olduğunu sanmıyorum. Daha iki meyve yiyecem diye ortamlarda geziyordu. Yani daha potansiyeli vardı. Daha zirvesine ulaşamamış Xebec’in zirve Kaidou’yu yenmesi mantıksız olur.Ben bu adamların zirvelerinden çok uzak olduklarını düşünmüyorum.İlla güçlendiler ama öyle çok uçuk güçlenmelerini beklemiyorum.O tayfada çaylak diyebileceğin tek kişi Kaido zaten.Wb'nin haki kullanım seviyesini bilmiyorum.Kral hakisini saldırılarına ekleyebiliyorsa Kaido'nun şansı yok.