Pek anladığım şeyler değil ama ellerine sağlık.Çok farklı bir Türkçe kullanılıyor orda beni çok etkiliyor açıkçası.İngilizce ve Japonca konuşmaları da buna benzer şekilde, o yüzden bu şekilde çeviriyorum. Genel olarak beğeniliyor.
Pek anladığım şeyler değil ama ellerine sağlık.Çok farklı bir Türkçe kullanılıyor orda beni çok etkiliyor açıkçası.İngilizce ve Japonca konuşmaları da buna benzer şekilde, o yüzden bu şekilde çeviriyorum. Genel olarak beğeniliyor.
Sen Kaidoyu en tepeye koyduğun için zaten tartışıyoruzÇaylak dediğin adam Bm’la eşit dövüşüyor. Bm de Kaidou da diğerleri de zamanla güçleniyor. Wb o haliyle zirve Kaidou’yu yenme olasılığı yok. Xebec’in de öldüğü sıralar zirvelerinde olduğunu sanmıyorum. Daha iki meyve yiyecem diye ortamlarda geziyordu. Yani daha potansiyeli vardı. Daha zirvesine ulaşamamış Xebec’in zirve Kaidou’yu yenmesi mantıksız olur.
Bm ile Kaido birbirleriyle düşman gibi dövüşmüyor.Prime Kaido ile Bm yine eşit dövüşüyor ne yapacağız şimdi
Xebec'in güçlenme isteği İmu'yu organizasyonu yenebilmek dünyanın kralı olabilmek için.Rakibi prime Kaido olsa ne olur olmasa ne olur.Xebec-Roger-Wb önüne geçebilecek korsan çıkmadı.Yapabilseler yaparlardı zaten.Boşuna tartışıyoruz.Yeni nesil geçecek işte ama yine eskilerin verdiği o güçlü hissiyatını veremiyorlar hala.Buna çift meyveli Bb dahil Luffy dahil Shanks haki olarak o hissi veriyor ama yeterli değil gibi.
metroseksüel erkek.bakımını eksik etmiyor.kore erkekleri gibi.Yüzü bayağı kadın gibi la bunun. Rinneganlı Nami
![]()
Luffy yaşına bakarsak baya bi başarılı aslında.Dedigin gibi 40 yaşında Bb daha yaşlı Rayleigh'den çekiniyor.Sen Kaidoyu en tepeye koyduğun için zaten tartışıyoruzBm ile Kaido birbirleriyle düşman gibi dövüşmüyor.Prime Kaido ile Bm yine eşit dövüşüyor ne yapacağız şimdi
Xebec'in güçlenme isteği İmu'yu organizasyonu yenebilmek dünyanın kralı olabilmek için.Rakibi prime Kaido olsa ne olur olmasa ne olur.Xebec-Roger-Wb önüne geçebilecek korsan çıkmadı.Yapabilseler yaparlardı zaten.Boşuna tartışıyoruz.Yeni nesil geçecek işte ama yine eskilerin verdiği o güçlü hissiyatını veremiyorlar hala.Buna çift meyveli Bb dahil Luffy dahil Shanks haki olarak o hissi veriyor ama yeterli değil gibi.