Sonraki bölüm buz çözülmemişse:Ragnir'in dokunulmaz buzuna ne oldu?

Usopp bile daha dik durdu Imu karşısında…Bu yüz ifadesi ne böyle?
Chopper diyor yahu yaralıları içeri taşı Zoro diye, burası yoksa yerde baygın yattığını falan mı zannediyor?Herneyse Zoro çok ezilmemiştir, Enel'e yenildiği gibi perişan bir hali yoktur hatta sonraki bölüm hafif bir sıyrıkla ayağa kalkar muhtemelen.![]()
Dragon gelecek inşallah ve dengeler değişecek. İmu kaçar ve arc sonu olur.Ağa bu ne, bunu nasıl yenecekler
Bölümde o sahneyi göremediğimden gene kesin konuşmadım. Ama Zoro'nun o saldırı ile yenilmesine imkan yok.Chopper diyor yahu yaralıları içeri taşı Zoro diye, burası yoksa yerde baygın yattığını falan mı zannediyor?
Edit: Yapay zekaya sordum, Chopper Zoro'ya içeri geç, diğerlerine ise yaralıları ve çocukları içeriye taşıyın diye çevirdi.Bölümde o sahneyi göremediğimden gene kesin konuşmadım. Ama Zoro'nun o saldırı ile yenilmesine imkan yok.
Bir kısmı açlıktan bir kısmı yenilgi diyor.Dümdüz kaç kereydi 6 mıydı 8 miydi neydi yenilgisi varmış.En güçlü varlık Xebec varken miydi sanki?Zaten söylüyorum Kaido amiral yener siz soruyorsunuz ne yapmış diye.Kaido ne yapmış Xebecten güçlü olacak?Ada taşıyor millet adayı dağı yumruklarıyla devirirken ne büyük meziyet.Üstelik bunu meyvesini kullanmayı bilmeyen Momo bile yapıyorduBaba sen yanlış biliyon. Adam açlıktan bilerek yakalanıyor, flasback’te açıklandı. Beleş yemek yemek için yalandan yakalanıp sonra gemi batırıp kaçıyor. Oden‘i bilmem, zaten o sıralar zirvesinde değil Kaidou. Nika net > Xebec. Zirvesinde, ada taşıyan Kaidou‘ya karşı Xebec ne yapabilir? Adam çaylak Roger‘la eşit gösteriliyor, hadi amiral üstü diyelim. En güçlü varlık olan Kaidou’dan üstte ne gördük? Amiral indirmek Kaidou’dan üstün olmak demek değildir. Roger, Wb falan indirmiş mi mesela?
Harald dengi diyoruz, Harald’ı Loki indiriyor. Loki > Kaidou mu o zaman?
Nika>Xebec olabilir ama pili yeterse.Oda ne kadar süre vereceğine bağlı.Haraldı Loki indirirken son darbeyi kendisini saldığı için yiyor zaten ki neden olduğu bile belli değil.Luffynin eline ver kılıç ve Xebec gibi hakiyi eklemeyi yeni değil senelerdir kullansın bak bakalım Kaidoyu bölmek için Nika formu gerekiyor mu gerekmiyor mu görürdük.