Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1177 Spoiler Yorumları

Arkadaşlar Nika ayrı diyip hep bu konuyu dillendiriyordular. Geçen bölüm uyardık bakın İmu Nidhogg dedi Loki'ye diye.

Yok ilk kez dedi felsn diye bahane uydurdular. Şimdi bu bölüm Nika ve Nidhogg dedi. Büyük patladılar. Geçen biriyle tartıştık bu muhabbeti. Kimdi hatırlamıyorum.
Hatirlatayim hocam muhtemelen bendim cocuk gibi uzaktan uzaktan laf sokmaya gerek yok :D Hatta ben olmasam dahi Reiper’dir, Redteror’dur, Miyata Ichiro’dur, Arthur’dur farketmez.

Koskoca Im gelip 30 senelik manganin ana karakteri Lastik lastik meyvesi kullanicisi Monkey D. Luffy’e NIKA diye sesleniyorsa bu demektir ki Luffy diye bir sey yok artik. Nika var. Nika asagi Nika yukari. O zaman belki oruclusundur belki karadenizlisindir diye anlamadigini dusunmustum ama senin anlamayisin degisik bir ozellik :)

Imu koskoca Nikanın tayfa diye uzun burunlu şebek getirdiğini görünce hayal kırıklığına uğramış.

Hatirlatayim hocam muhtemelen bendim cocuk gibi uzaktan uzaktan laf sokmaya gerek yok :D Hatta ben olmasam dahi Reiper’dir, Redteror’dur, Miyata Ichiro’dur, Arthur’dur farketmez.

Koskoca Im gelip 30 senelik manganin ana karakteri Lastik lastik meyvesi kullanicisi Monkey D. Luffy’e NIKA diye sesleniyorsa bu demektir ki Luffy diye bir sey yok artik. Nika var. Nika asagi Nika yukari. O zaman belki oruclusundur belki karadenizlisindir diye anlamadigini dusunmustum ama senin anlamayisin degisik bir ozellik :)
Anlamayı istemeyene, sen ne kadar desen de boşuna. Onlar anlamak istediğini kabul ederler.

Chopper dönüşüm kullanarak farklı formlara geçiyor. İmu’nun dönüşümlerine anti olup direk etki edebilir. luffy’nin lastiğinin enel’in elektriğine direk etki etmesi gibi. Dönüşüm chopper, dönüşüm imu ordusu’nun antisi gibi.

Sanji üzerinden konuşmalar geçti. Onun birden fazla faktörünün etkisi olabilir. Gen+haki+alev şeklinde yada farklı kombinasyon ama o da chopper gibi mühürlülerin gorosei-şövalye’lerin antisi olabilir ama bu kral haki almayacağı anlamına gelmiyor ancak bu özelliğini geliştirirse kral hakidende fazla güç katabilir, almasına gerek kalmaz. Kizaru’nun lazeri tekmeleyecek güce erişti. Bunun ötesi zaten seri sonu güç demek ki arc sonu bunu yakalayacaktır.

Nika meyvesinin karakteri güçlü, yoksa luffy i nami it gibi azarlıyor

Seride en tiksinti duyduğum karakter nami.

Korsan kral olacaksın, nikanin gücü ve kudreti ile ilerliyorsun portakal çalan turuncu kafa hırsız azarliyor seni.

Bu eğer komedi öğesi ise sicip duvara sürmek da komedi öğesidir.

• Chopper, Monster Point formunda savaşa katılır ve bir devi vurur; dev aniden normal formuna geri döner.
  • Sanji’nin grubu Killingham’i başarıyla etkisiz hale getirir. Sanji, Killingham’in kafasını Jinbe’ye tuttururken, kendisi ve Franky bacaklarını bağlar.
  • Killingham, yenilenemediği için acı içinde bağırır.
Daha önce defalarca kere izah etmiştik, tekrara gerek yok.

Gerek Domi için gerekse mühür için, Kral Haki'ye ihtiyaç yok.

Hiçbir yerde Kral Haki olmadan yok edilemez diye bir cümle geçmedi. Geçen cümle, Kral Hakinin iyileşmeyi geciktirdiği şeklinde.

Özetle, iyileşmeyi ortadan kaldıracak kadar kuvvetli vurabilirse Elizabello bile Domi ve Şövalye avlayabilir.

Luffy kendisine 100 defa ben Nika değilim diyor.Hala inatla Luffy diye birisi yok diyorlar ya iyice sinir oluyorum.Luffy hala kendisine Ben MONKEY D LUFFY KORSANLAR KRALI OLACAK ADAMIM diyorsa o kişi MONKEY D. Luffy'dir.Nika denmesi bir tercihtir.İsteyen kişi ne derse onu der.Sırf birisi onu dedi diye o artık olmuyor.Kimi adıyla, kimisi lakabıyla, kimisi meyve adıyla çağırır.

Dostum çocuk gibi inat eden sizsiniz. Anlatıyoruz bir mantıktan bahsediyoruz ama anlamamakta inat ediyorsunuz. Sonra dediğimiz çıkıyor ama hala daha bahane arıyorsunuz. Olayı inada bindirip 5 yaşındaki çocuklar gibi karşıdakini gıcık etmeye çalışmaktan başka bir şey yaptığınız yok.

Luffy g5'i ilk açtığından beri tartışılan muhabbetler bunlar. O zaman da zoan karakterlerinin formlarıyla karakterlerin anıldıklarını söylemiştik. Ama siz yok Nika geldi Luffy bitti. Başka hiçbir karaktere meyvesinin formuyla seslenilmiyor dediniz. Biz de size Sengoku, Marco ve Kaido örneklerini verdik. Ama anlamamazlıktan geldiniz.

O zamandan bu yana 2 yıldır aynı muhabbeti yapıyorsunuz. Imu için Luffy'den önce Nika vardı. Haliyle karşısında o formu görünce öyle seslenmesi normal. Şimdi bu mantık aynı zamanda Nidhog meyvesinde de işledi. Loki'ye de önceki bölümlerde Nidhogg dedi. Şimdi de Nidhog diyor.

Luffy'e Nika diye hitap edilmesi üzerinden yaptığınız Nika özel Nika böyle bak Luffy'nin adından bahsedilmiyor ondan bahsediliyor muhabbetlerinin hepsi çöp oldu şimdi. Ama daha bunu kabul edebilecek tıynette değilsin. Gelmiş bana algı yaparak oruçlusundur belki karadenizlisindir gibi laflarla ad hominem yaparak tarıtşmanın eksenini kaydırmaya çalışıyorsun. Ben de sana beni yargıladığın şeyler üzerinden kesin Egelidir içmekten beyin hücreleri ölmüştür o yüzden anlamıyor mu diyeyim? Bu mu yani tartışma üslubun. Bunu ilk kez yapışın da değil. İlkinde bir şey demedim ama sende huy olmuş bu.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık