Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1177 Spoiler Yorumları

Arkadaşlar Nika ayrı diyip hep bu konuyu dillendiriyordular. Geçen bölüm uyardık bakın İmu Nidhogg dedi Loki'ye diye.

Yok ilk kez dedi felsn diye bahane uydurdular. Şimdi bu bölüm Nika ve Nidhogg dedi. Büyük patladılar. Geçen biriyle tartıştık bu muhabbeti. Kimdi hatırlamıyorum.
Hatirlatayim hocam muhtemelen bendim cocuk gibi uzaktan uzaktan laf sokmaya gerek yok :D Hatta ben olmasam dahi Reiper’dir, Redteror’dur, Miyata Ichiro’dur, Arthur’dur farketmez.

Koskoca Im gelip 30 senelik manganin ana karakteri Lastik lastik meyvesi kullanicisi Monkey D. Luffy’e NIKA diye sesleniyorsa bu demektir ki Luffy diye bir sey yok artik. Nika var. Nika asagi Nika yukari. O zaman belki oruclusundur belki karadenizlisindir diye anlamadigini dusunmustum ama senin anlamayisin degisik bir ozellik :)

Hatirlatayim hocam muhtemelen bendim cocuk gibi uzaktan uzaktan laf sokmaya gerek yok :D Hatta ben olmasam dahi Reiper’dir, Redteror’dur, Miyata Ichiro’dur, Arthur’dur farketmez.

Koskoca Im gelip 30 senelik manganin ana karakteri Lastik lastik meyvesi kullanicisi Monkey D. Luffy’e NIKA diye sesleniyorsa bu demektir ki Luffy diye bir sey yok artik. Nika var. Nika asagi Nika yukari. O zaman belki oruclusundur belki karadenizlisindir diye anlamadigini dusunmustum ama senin anlamayisin degisik bir ozellik :)
Anlamayı istemeyene, sen ne kadar desen de boşuna. Onlar anlamak istediğini kabul ederler.

Chopper dönüşüm kullanarak farklı formlara geçiyor. İmu’nun dönüşümlerine anti olup direk etki edebilir. luffy’nin lastiğinin enel’in elektriğine direk etki etmesi gibi. Dönüşüm chopper, dönüşüm imu ordusu’nun antisi gibi.

Sanji üzerinden konuşmalar geçti. Onun birden fazla faktörünün etkisi olabilir. Gen+haki+alev şeklinde yada farklı kombinasyon ama o da chopper gibi mühürlülerin gorosei-şövalye’lerin antisi olabilir ama bu kral haki almayacağı anlamına gelmiyor ancak bu özelliğini geliştirirse kral hakidende fazla güç katabilir, almasına gerek kalmaz. Kizaru’nun lazeri tekmeleyecek güce erişti. Bunun ötesi zaten seri sonu güç demek ki arc sonu bunu yakalayacaktır.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık