Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1177 Spoiler Yorumları

Alinmaca yok Im’in ozel odasinda Monkey D. Luffy’in posterini ozel olarak saklamasiyla bu son bolumde Luffy’i gormesine ragmen ona NIKA diye seslenmesi arasinda fark var. Retconun en agirini yemis bir ana karakterden bahsediyoruz mangakanin kendisi yaziyor ciziyor artik Luffy diye bir kavram yok goren de duyan da Nika diyecek kendisine. Ben Niddhog’u bilmem belki Im’in zamaninda kisisel hayvaniydi belki de Im bunu elinden kacirdi vesaire onun hikayesini bilmiyoruz ama Luffy’in hikayesini biliyoruz. Gomu Gomu no mi yiyerek Lastik ozellikleri kazanmis bu yolda guclenerek ilerlemis, bu seriyi benim gibi 20 seneden fazladir okuyan hepimizin gonlunde yer etmis bir ana karakter. Oda gelsin Loki’yi 30 sene anlatsin maceradan maceraya kostursun sonra Niddhog diye bir ejderhaya cevirsin buna da kizarim ama sonra derim ki bu adamin babasi Harald, antik dev soyundan geliyor, kralligin sakladigi ozel bir meyve var onu yemis bu seviyelere gelmis derim. Luffy icin boyle bir durum var mi? Cani cektigi icin seytan meyvesi yiyip lastik olan sevimli bir cocuk diyerek tolere ediyorduk ee noldu da tanri seviyesine eristi?
Saçmalamaya devam edeceğim diyorsun yani kısaca :hhh:

Kardeşim luffynin anlamı yok seride.

Luffy meyveyi yedikten sonra luffy diye birşey yok.

Nika ne isterse o var. Kaldı ki bu meyveyi shanks calmasaydi da yiyemezdi.

Zoan meyveleri kullanicisini seçiyor, nika da baktı luffy düşük zeka en kolay bunu Yönetirim buny seçti.

Seride ben bunlara hiç takılmiorum, benim takıldığım tek nokta salak komedisi.

İmu nün önünde duruyorum, portakal kafa hırsız beni aşağılıyor
Böyle komedinin içine tukureyim
luffy karakterini pekçok kişi nikadan ibaret sanıyorsa bu formda luffynin neler yaptığını bilen az kişi var demek oluyor bu üzücü.
Kutsal Şovalye indirecek, Domi Reversi iptal eden Çopparın gözümüzdeki minimum karizması:
Zoro:işte benim oğlum
Vardı diye hatırlıyorum.

650. bölümde geçiyor Manga'da.
luffy intikan gözüyle bakar umarım şu olaya dedesinide teach öldürürde gülüp geçerse feci gömerim.
Evet, herkesi shipleyenler için yeni ship geldi:
Nami x Loki... Lola kabul etmedi ama Nami kabul eder.
Yeter ki Elbaf'ın tüm altınlarını Nami'ye vereceğini söylesin. :D
Namiye laf yok hocam ne isterse onu alır o 😡

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık