Sizinde zamanınız gelecek sabırlı olun.Birçok kişi USOOP'dan nefret etsede adam bütün arclarda yapması gereken her şeyi yaptı. Elbafda da Dünyanın en büyük otoritesine kafa tutmuş .... Bu adamın neyinden nefret ediyorsunuz daha... Tayfada hayvani güçleri olmayıp birçok şeyi başardı reis...... Dresrosa da gözlem açsada şu ana kadar hiç bir icratini göstermedi ODA. Tayfada powerup almayan tek üye.... ODA umarım bu arcda yapar bişeyler

100x yapacak shitcoin gibi kullanıcı adını almışsın ileriye yönelik yatırım : )Birçok kişi USOOP'dan nefret etsede adam bütün arclarda yapması gereken her şeyi yaptı. Elbafda da Dünyanın en büyük otoritesine kafa tutmuş .... Bu adamın neyinden nefret ediyorsunuz daha... Tayfada hayvani güçleri olmayıp birçok şeyi başardı reis...... Dresrosa da gözlem açsada şu ana kadar hiç bir icratini göstermedi ODA. Tayfada powerup almayan tek üye.... ODA umarım bu arcda yapar bişeyler
Ben olmasam tayfa çoktan dağılmıştı.. Robini ben kurtardım, Luffy ve Lawı ben kurtardım. Daha ne yapacaktımBirçok kişi USOOP'dan nefret etsede adam bütün arclarda yapması gereken her şeyi yaptı. Elbafda da Dünyanın en büyük otoritesine kafa tutmuş .... Bu adamın neyinden nefret ediyorsunuz daha... Tayfada hayvani güçleri olmayıp birçok şeyi başardı reis...... Dresrosa da gözlem açsada şu ana kadar hiç bir icratini göstermedi ODA. Tayfada powerup almayan tek üye.... ODA umarım bu arcda yapar bişeyler
Usoop reis candır100x yapacak shitcoin gibi kullanıcı adını almışsın ileriye yönelik yatırım : )
Chopper'ın meyvesinin çok özel olması alakalı olabilir domi reverse iptali .Chopperin meyvesi hito hito no mi, modeli yok. Şeytanlaşmış insanları normale çevirebilme gibisinden bir gücü çıkar mı acaba
Powerup almayan üyelerBirçok kişi USOOP'dan nefret etsede adam bütün arclarda yapması gereken her şeyi yaptı. Elbafda da Dünyanın en büyük otoritesine kafa tutmuş .... Bu adamın neyinden nefret ediyorsunuz daha... Tayfada hayvani güçleri olmayıp birçok şeyi başardı reis...... Dresrosa da gözlem açsada şu ana kadar hiç bir icratini göstermedi ODA. Tayfada powerup almayan tek üye.... ODA umarım bu arcda yapar bişeyler