Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1177 Spoiler Yorumları

Birçok kişi USOOP'dan nefret etsede adam bütün arclarda yapması gereken her şeyi yaptı. Elbafda da Dünyanın en büyük otoritesine kafa tutmuş .... Bu adamın neyinden nefret ediyorsunuz daha... Tayfada hayvani güçleri olmayıp birçok şeyi başardı reis...... Dresrosa da gözlem açsada şu ana kadar hiç bir icratini göstermedi ODA. Tayfada powerup almayan tek üye.... ODA umarım bu arcda yapar bişeyler

Birçok kişi USOOP'dan nefret etsede adam bütün arclarda yapması gereken her şeyi yaptı. Elbafda da Dünyanın en büyük otoritesine kafa tutmuş .... Bu adamın neyinden nefret ediyorsunuz daha... Tayfada hayvani güçleri olmayıp birçok şeyi başardı reis...... Dresrosa da gözlem açsada şu ana kadar hiç bir icratini göstermedi ODA. Tayfada powerup almayan tek üye.... ODA umarım bu arcda yapar bişeyler
Sizinde zamanınız gelecek sabırlı olun. :D

100x yapacak shitcoin gibi kullanıcı adını almışsın ileriye yönelik yatırım : )

Ben olmasam tayfa çoktan dağılmıştı.. Robini ben kurtardım, Luffy ve Lawı ben kurtardım. Daha ne yapacaktım :)))
100x yapacak shitcoin gibi kullanıcı adını almışsın ileriye yönelik yatırım : )
Usoop reis candır :)

Chopperin meyvesi hito hito no mi, modeli yok. Şeytanlaşmış insanları normale çevirebilme gibisinden bir gücü çıkar mı acaba
Chopper'ın meyvesinin çok özel olması alakalı olabilir domi reverse iptali .
Mistik Zoan olduğu garanti gibi.
Eskiden Zoan uyanışlarının ilgili canlıyı yönetebildiğini düşündüğümden (karasu,morgan vb. ) çok yükselirdim o iş yalan oldu malesef.

Powerup almayan üyeler

Jinbe = Önceki gücü neyse yine o
Robin = 2 yıllık eğitim
Usoopp = İki yıllık eğitim ( gözlem hakisini saymıyorum farkında bile değil)
Chopper = 2 yıllık eğitim.
Brook = 2 yıllık eğitim.

5 kişi power up almış 2 yıllık eğitim haricinde 5 kişi aynı. Frankyi saymıyorum bu geçen sayıdaki vegapunk etkisiyle ona da power up yazılır çünkü.

Kimse kusura bakmasın da , Grand Line'a inerken bahsedilen hayellar arasında hedefine en çok yaklaşan yine Usopp oldu,
İmunun karşısına çıkıp bu cesareti gösterebildi ki adamın hayali "Cesur olabilmek".
Seride daima en sevdiğim karakter oldu ve öyle devam ediyor. Şu an bilincini kaybettiyse kontrolü Sogeking alabilir.20 sene oldu gel artık .
Kendisi büyük ihtimal de Buccanear.
Shanks'ın Coby için söylediklerini Gaban da Usopp için söylese çok güzel olur.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık