Döverek düzeltmeye döndü dolaştı yine iş. Lazy writing yine.Domi reversi için böyle köklü bir değişimi senaryo değişimi olarak yorumluyorum. Imu'nun esas olayı başka bir güç olabilir, bunu da ilerleyen bölümlerde görebiliriz.
Döverek düzeltmeye döndü dolaştı yine iş. Lazy writing yine.Domi reversi için böyle köklü bir değişimi senaryo değişimi olarak yorumluyorum. Imu'nun esas olayı başka bir güç olabilir, bunu da ilerleyen bölümlerde görebiliriz.
Boyut farkından bahsetmiyorum. Zeus sonuçta bir bulut bi nevi Smoker gibi. Ona vurabilmek için haki falan gerekir mantıken yada özel bir teknik gerekmeli Kinemon'un, Zoro'nu ateşi kesebilmesi gibi...Devler den daha büyük yaratıklardan bahsediyoruz.
Seviyorum devleri ya , tipleri kes
Ama işler iyice IM aleyhine döndü. Tek kaldı resmen, kaçmayacaksa deli dehşet güçlü çıkacak gibi duruyor.Bence Xebec ölmedi. Muhtemelen madara vakası gibi bir şey olacak. Şimdi garling öldürdü diyenler olacak ama öldü diye düşünüp bırakmış olabilirler. Lokiyi de öldü diye bırakmışlardı.Ben okuduğumu mu anlamadım? Bunlar DR kullanırken ölümlerinden sonra iyileşip eski hallerine mi dönüyorlar? Öyleyse Xebeck acaba ölmedi mi?? Şu an bir yerlerde tutsak mı acaba? Harald başka bir diyarda alem mi yapıyor yoksa??![]()
Xebec yaşasaydı 40 yıl bi kenarda mı beklerdi?Bence Xebec ölmedi. Muhtemelen madara vakası gibi bir şey olacak. Şimdi garling öldürdü diyenler olacak ama öldü diye düşünüp bırakmış olabilirler. Lokiyi de öldü diye bırakmışlardı.
Yaşıyor ve savaşamayacak haldedir belki ? BB nin arkasındaki beyin çıkabilir. Sonuçta güçlü de olsa 2 meyveyi arıyordu bu adam IM i devirmek için. BB yi babası eğitmiştir 2 meyveyi bul demiştir. O zaman kesinlikle 1.si Yami yami çıkar . Ha babası gibi bir delikanlı adam nasıl kendine benzetmedi oğlunu dersen ona cevabım yok , yazarın halt yemesiXebec yaşasaydı 40 yıl bi kenarda mı beklerdi?

Xebec sonra demiştir BB ye'' yatma etme oğlum babası beceriksiz,kılıç soktu öldüm sandı bırakıp gitti salak , oğlundan da bişey bekleme '' demiş olabilir
Peki Shanks niye BB yi indirmedi de güçlenmesine izin verdi ? Onun da cevabı babasının babasını kılıçlamasından dolayı içindeki vicdan azabı ve oğlunu da aynısını yapmayayım düşüncesidir