Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1176 Spoiler Yorumları

Dorry ve Broggy'i, Zoro ve Sanji'ye dövdür bari be adam. Onların dönüşümü seriye ne kattı şimdi. Bizimkilerin çapını bir görseydik.

Sanji ezmiş geçmiş Gaban gibi ama ölümsüzlükten dolayı yenilenir bu at herif. Sommers bile ölmemiştir Nika'nın saldırısına rağmen.

Bir şişe kolaya harcadı adam Jinbei'yi, Franky onu yakalayabilsin diye gücünü kısmış bu arc adamın, ondan kuzu kuzu bekliyormuş. Neyse Kanatlardan sonra Stoperler de belli oldu sanırım. Oda 4-3-3 oynatıyor.

O değilde bu Arctan sonra ödüller ne olur acaba. IM bizzat geldi , kesenin ağzını açar herhalde.

Ya da dur küsküyü yedim , millet şamar oğlanı olduğumu anlamasın ödül vermeyeyim mi diyecek :D

O değilde bu Arctan sonra ödüller ne olur acaba. IM bizzat geldi , kesenin ağzını açar herhalde.

Ya da dur küsküyü yedim , millet şamar oğlanı olduğumu anlamasın ödül vermeyeyim mi diyecek :D
Bizim Luffy Karasakal'ı geçmemesi lazım.O yüzden ödülü 3.500.000.000 olur.Ya da 4.056.000.000 yükselir ama Karasakal'ı offscreen ödül artışı yaparak 4.499.000
.000 falan yapar.

Doğrudan Imu dahil oldu, bölgede denizciler yok, Morgans da Elbaf hakkında bir haber almadıysa ödüllerde değişim olmaz.
Imu herkes tarafından bilinen biri değil. Şu an buradaki operasyon denizciler tarafından bilinmeyen bir operasyon.

Bizim Luffy Karasakal'ı geçmemesi lazım.O yüzden ödülü 3.500.000.000 olur.Ya da 4.056.000.000 yükselir ama Karasakal'ı offscreen ödül artışı yaparak 4.499.000
.000 falan yapar.
Loki reisin ödülü de artacak. 2.600 dü sanırım ondan kaça fırlayacak acaba. 3.200 felan olur sanırım. Luffy bence 4.000 barajına çıkmalı artık ama 3.000 den 1.000 artması da ne bileyim. Ödüller yavaş artıyor diyordu , çok büyük gözüküyor :D Halbuki ondan aşağı olmaması lazım Luffy'nin ödülü. Hem Nika oldu hem Seni dövdü en güçlü adayı himayesine aldı felan. En güçlü 2.adada himayesinde felan. Nika fazla posterlerde dikkat çekmesin diye az verir bu yazar bozuntusu IM öyle istedi diyerek :D

Doğrudan Imu dahil oldu, bölgede denizciler yok, Morgans da Elbaf hakkında bir haber almadıysa ödüllerde değişim olmaz.
Imu herkes tarafından bilinen biri değil. Şu an buradaki operasyon denizciler tarafından bilinmeyen bir operasyon.
IM bizzat ödül artısı talep edebilir. Ödül artışına kesin gözüyle bakıyorum. IM zaten adada değil ki , avatarla takılıyor. Hani birinin haberi olsa da Gunko o sanabilir. Arc hızlı ilerliyor kestiremiyorum. IM tek kaldı resmen. Hele kutsal şovalye ölürse bunun dünyada bilinmeme şansı yok , nasıl açıklarlar acaba. Dediğin gibi yayacak adam da yok piyasada .

IM bizzat ödül artısı talep edebilir. Ödül artışına kesin gözüyle bakıyorum. IM zaten adada değil ki , avatarla takılıyor. Hani birinin haberi olsa da Gunko o sanabilir. Arc hızlı ilerliyor kestiremiyorum. IM tek kaldı resmen. Hele kutsal şovalye ölürse bunun dünyada bilinmeme şansı yok , nasıl açıklarlar acaba. Dediğin gibi yayacak adam da yok piyasada .
Eğer Luffyler ödül alacaksa bu Egghead & Satürn ile alakalı olur, henüz oradaki ödülleri duymadık çünkü.
Adamlar hem dolaylı yoldan Gorosei ölümüne, hem -sözde- Vegapunk ölümüne hem de birçok pasifistanın -dolaylı yine- etkisizliğine sebep oldu.

Onun dışında Imu ve Holy Knights ödüllerle ilgilenmez, bunlar en üst seviyedeki kişiler. Ödülleri denizciler haberdar olduklarında veriyorlar.
Zaten ödüller o kişiyi yakalamayı kolaylaştırmaktan öte zorlaştırır.

Şöyle düşün, Dragon eğer denizciler tarafından, korsanlar tarafından "en tehlikeli suçlu" olarak bilinmese, bir sığır er denizci onu avlamaya çalışır.
Ama bu adam en tehlikeli suçlu ve en yüksek ödüllü kişi olduğu için tek başına yolda yürüse, onu gören alt seviye denizciler ondan kaçar.
Tabi Dragon ( @Rebellious Dragon ) bu tarz şeyleri bildiği için hiç yürümüyor bile. :D

Dragon bence Dark Nika bu arada. Reis baktı devrim yapamıyor, devrim adı altında tüm dünyayı yok edecek. :D

Son düzenleme:
Yaşıyor ve savaşamayacak haldedir belki ? BB nin arkasındaki beyin çıkabilir. Sonuçta güçlü de olsa 2 meyveyi arıyordu bu adam IM i devirmek için. BB yi babası eğitmiştir 2 meyveyi bul demiştir. O zaman kesinlikle 1.si Yami yami çıkar . Ha babası gibi bir delikanlı adam nasıl kendine benzetmedi oğlunu dersen ona cevabım yok , yazarın halt yemesi :D

Ölmediyse Xebec hikayeyi BB ye anlatmıştır. O yüzden Shanks ile vs atıp yüzünü çizmiştir. Babamı baban kılıçladı huleynnn demiştir .Xebec sonra demiştir BB ye'' yapma etme oğlum babası beceriksiz,kılıç soktu öldüm sandı bırakıp gitti salak , göze de batma zaten tipin beni andırıyor IM hatırlar felan , Garlingin de oğlundan da bişey bekleme '' demiş olabilir :D Peki Shanks niye BB yi indirmedi de güçlenmesine izin verdi ? Onun da cevabı babasının babasını kılıçlamasından dolayı içindeki vicdan azabı ve oğlunu da aynısını yapmayayım düşüncesidir :oleyo2:
Benim şahsi düşüncem Teach’i annesinin yetiştirdiği. Xebec gibi bir adamın yaşayıp kenarda beklemesi karakterle uyuşmuyor. Garling de mal değilse Xebec’in ölüp ölmediğini kontrol edip Imu’ya rapor etmiştir. Yine Oda’nın işi belli olmaz, belki yanık izli adam Xebec’tir ve Imu’yu artık farklı yollardan devirmek istiyordur. Şuan gördüklerimiz üzerinden Xebec’in yaşamadığı düşüncesindeyim.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık