Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1176 Spoiler Yorumları

Xebec olayı yine de saçma, bu adam dövüş sonrası yarı ölü haldeydi. Madem öyle tamamen iyileşip Graling ve tayfasını biçmesi gerekirdi. Detaylarının iyi açıklanması lazım.
Ona bakarsan Luffy'inin ölümüyle One Piece komple saçmalık oldu. Nika hortlağıyla zaten seri ciddiyetini yitirdi.

İmunun yeteneği chrollo lucifere döndü iyice. Domi reversi farklı mekaniğe sahip, mühür farklı mekaniğe sahip. Üstüne yoktan kılıç bıçak vs. de çağırıyordu. İmunun yetenek çalma gibi bir yeteneği çıkabilir. Ya da kitapla ilgili bir meyve yedi ve kitaba tasarladığı yeteneği kullanabiliyor gibi çoklu yetenek kullanıcısı. Ben imunun yaratık tanrı vs. Bişey çıkacağını düşünmüyorum. Geçmişe dair herşeyi şeytan meyveleriyle açıkladı yazar. İmu da absürt güçlü bir meyve yemiş meyve kullanıcısı çıkacaktır. En azından böyle çıkması serinin özgünlüğü olan şeytan meyvesi konseptine biraz daha bağlı kalınmasını sağlar.
Domi reversi terimini oyundan aldın. Domi reversiye dönüşme oyundaki gibi taşı tersine çevirerek gerçekleşiyor. Domi reversilerin arasında kalanlar siyah taşa dönüşüyor. Çözümü neden oyun kuralına göre yapmıyorsun? Çok kolaya kaçmış, hiç beğenmedim.
Bu kadar sene usopp ve elbaf ilişkisi pompalayıp, usoppa bu arc da dövüş çizmezse bu arcta usoppu öldürsün bari. Yok etti karakteri resmen. 2y aradan sonra hikayeye tek katkısı sugarı bayıltmak. Ayıptır. Öldür bari de yadırgamayalım. Killingham vs usopp istiyoruz. Korkudan beslenen rakip vs usopp yapıp o dövüşte karaktere sağlam bir gelişim yazması lazım. Aksini okuyucuya saygısızlık sayarım.

Galiba domi revers olanlar öldükten sonra ters cevirilirse eski hallerine dönüyor. Öldükleri gibi birakilirsa eski hallerine dönmüyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık