BattalGazi Bugün 19:28 #61 "Abi yukar mahallenin çocuğu bana sövdü."Junior Jinbei "Kimse benim küçük kardeşime sövemez ben adamın alnını karışlarım" Kapkara bacak Sanji.
"Abi yukar mahallenin çocuğu bana sövdü."Junior Jinbei "Kimse benim küçük kardeşime sövemez ben adamın alnını karışlarım" Kapkara bacak Sanji.
levius 7 dakika önce #62 DenizinŞövalyesi dedi ki: Brooku yaşıyorken domi reversiye çevirdin, öldürdün. Meyvesi aktif olur mu? Genişletmek için tıkla ... Brook zaten ölü
DenizinŞövalyesi dedi ki: Brooku yaşıyorken domi reversiye çevirdin, öldürdün. Meyvesi aktif olur mu? Genişletmek için tıkla ... Brook zaten ölü
can 3 dakika önce #63 BattalGazi dedi ki: "Abi yukar mahallenin çocuğu bana sövdü."Junior Jinbei "Kimse benim küçük kardeşime sövemez ben adamın alnını karışlarım" Kapkara bacak Sanji. Genişletmek için tıkla ... Tayfanın abisi olsun diye aldık küçük kardeşi oldu jinbei reyis.
BattalGazi dedi ki: "Abi yukar mahallenin çocuğu bana sövdü."Junior Jinbei "Kimse benim küçük kardeşime sövemez ben adamın alnını karışlarım" Kapkara bacak Sanji. Genişletmek için tıkla ... Tayfanın abisi olsun diye aldık küçük kardeşi oldu jinbei reyis.